Σόδομα: Ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ!

Στο σχεδόν μίας ώρας βίντεο που αναδημοσιεύουμε, θα παρακολουθήσετε ένα αγγλόφωνο Ρωσικής παραγωγής ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει ποιοι κρύβονται πίσω από την προώθηση όχι μόνο των gay γάμων και γενικότερα της LGTB κουλτούρας σαν τρόπο ζωής στον δυτικό κόσμο, αλλά και την υιοθεσία παιδιών από gay ζευγάρια και την ισοπέδωση των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών.

Μέσω της κοινωνικής μηχανικής οι διάφορες «περιούσιες» (και όχι μόνο) ελίτ προσπαθούν να επιβάλουν όχι μόνο την ομοφυλοφιλία αλλά και την παιδοφιλία και την κάθε είδους παρά φύση ανωμαλία και διαστροφή σαν κάτι το φυσιολογικό. Όπως θα δείτε η LGTB μαφία έχει διεισδύσει ακόμα και στους εκκλησιαστικούς χώρους (ειδικά στους προτεστάντες) και τελευταία προσπαθούν να πατήσουν πόδι και στο Βατικανό.

Όλα αυτά δεν ξεκίνησαν φυσικά τα τελευταία 20-30 χρόνια όπως πολλοί λανθασμένα νομίζουν, αλλά ήδη από τα τέλη του ΒΠΠ΄, ίσως και πιο πριν. Μεγαλόσχημα δυτικά think tank, όπως το Tavistock Ιnstitute (που κατά την διάρκεια του ΒΠΠ’ και του ψυχρού πολέμου ήταν κέντρο ψυχολογικών επιχειρήσεων εναντίον του Άξονα και μετά εναντίον της ΕΣΣΔ και των δορυφόρων της) προώθησαν τις αμβλώσεις, την σεξουαλική ελευθεριότητα αλλά και τα ναρκωτικά με σκοπό τον έλεγχο κυρίως των Ευρωπαϊκών λαών και την μετατροπή τους σε έναν πολτό χωρίς ταυτότητα που θα άγεται και θα φέρεται από τις φιλελεύθερες ελίτ.

Αυτό ακριβώς που εμείς αποκαλούμε ως σύγχρονο ολοκληρωτισμό δηλαδή την όχι και τόσο αφύσικη ένωση του ακραίου οικονομικού φιλελευθερισμού (όπως εκφράζεται από την Σχολή του Σικάγο) και του χυδαίου τροτσκισμού-πολιτιστικου μαρξισμού (όπως εκφράζεται από την σχολή της Φρανκφούρτης). Ενδιαφέρον είναι το σημείο που αποκαλύπτει ότι χορηγός των διαφόρων gay pride είναι διάφορες Μ.Κ.Ο που έχουν απευθείας σχέση με την Αμερικανική Κυβέρνηση.

Κρατάμε φυσικά τις αποστάσεις από την χριστιανική και βιβλική οπτική του ντοκιμαντέρ αλλά πιστεύουμε ότι αξίζει κάποιος να το δει και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Eupathy Kolovrat

5368b-cautionrussia

Αφήστε ένα σχόλιο