Ακόμα δεν κατάλαβες “τι παίζει” με τα ΟΥΚ;

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, αγαπητοί αναγνώστες. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια απηνή δίωξη του πατριωτικού χώρου από τους Τροτσκιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι στιγμής το θέμα έχει αντιμετωπιστεί χαζοχαρούμενα από τον Εθνικιστικό “χώρο” μέσα από τα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης, ενώ η Χρυσή Αυγή κρατάει μια επίσης “χαλαρή” στάση για τους λόγους τους οποίους θα αναλύσουμε. Η εγχώρια ακροδεξιά εκτός Χρυσής Αυγής, απλά αντιδρά ρητορικά στις προκλήσεις των Τροτσκιστών και η δεξιά αναπαύεται πάνω στα κλεμμένα πλούτη της. Το ερώτημα είναι καταρχήν το γιατί γίνονται όλα αυτά. Μήπως επειδή οι “βάτραχοι” φώναξαν ένα απλό σύνθημα της εκπαίδευσής τους στην παρέλαση; Ήταν αυτό τόσο σπουδαίο ώστε ο κ. Τόσκας να ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά «προβληματιζόμενος» για τα συνθήματα; Φυσικά και όχι! Οι λόγοι είναι βαθύτεροι και σχετίζονται με τις οικονομικό-κοινωνικές εξελίξεις στην πατρίδα μας και τον επικείμενο γενικευμένο πόλεμο στην Ουκρανία.

Είναι δεδομένο ότι οι Τροτσκιστές και οι σοσιαλδημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ αποκλείεται να βγάλουν την πατρίδα μας από την κρίση. Κατευθύνονται από τα ίδια Σιωνιστικά κέντρα αποφάσεων από τα οποία κατευθύνονταν και οι ιδεολογικοί τους προπάτορες, οι οποίοι έκαιγαν εκκλησίες και δολοφονούσαν ιερείς στο όνομα της αθεΐας, αλλά πολλαπλασίαζαν τις συναγωγές. Τώρα πλέον η Ελλαδική εκκλησία είναι η ίδια μια μεγάλη “συναγωγή”, οπότε πλέον δεν αποτελεί στόχο των Τροτσκιστών.

Είναι δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως στόχο να ξεπληρώσει τους τοκογλύφους μέχρι το τελευταίο ευρώ, ενώ ταυτόχρονα θα εποικίζει την Ελλάδα βιαίως και αδιαλείπτως με “μετανάστες” από την Αφρική και την Ασία. Φυσικά αυτό δεν θα αρέσει στους Έλληνες και είναι δεδομένο ότι θα σημειωθούν εξεγέρσεις σε κάποια φάση, ειδικότερα από τον πατριωτικό “χώρο”, όταν πλέον οι γραικύλοι που κατοικούν σε αυτή τη χώρα θα έχουν δει ότι το παραμύθι της διαπραγμάτευσης θα έχει άσχημο τέλος. Τότε οι Τροτσκιστές και οι “αντιφασίστες” θα ξεκινήσουν αντιδιαδηλώσεις χρησιμοποιώντας το μεγάλο τους όπλο: την τρομοκρατία των ισλαμιστών εποίκων, η οποία θα εξαπλωθεί σε αγαστή συνεργασία με τους “ταξικούς τους αδερφούς”, τους “αντιφασίστες” (άλλο που οι “αντιφασίστες” μένουν Εκάλη)!

Την όλη κατάσταση θα καταστήσει εκρηκτική η επιθετικότητα της Τουρκίας, η οποία θα τροφοδοτηθεί από τον επικείμενο γενικευμένο πόλεμο στην Ουκρανία. Ποιος θα μπορούσε ίσως να αντισταθεί στα σχέδια των Τροτσκιστών για γενοκτονία των Ελλήνων; Μόνο ένα μέρος του στρατού. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος για τον οποίο πρέπει ο στρατός να εκκαθαριστεί από όλα τα Εθνικά στοιχεία, ξεκινώντας από το “Εθνικιστικότερο” ίσως κομμάτι του, τα ΟΥΚ. Οι προδότες χτυπούν έξυπνα και με λύσσα στην καρδιά της πιθανής αντίστασης στα σχέδιά τους, πριν αυτά να εκδηλωθούν.

Φυσικά το ξήλωμα του κράτους, και ειδικά των ενόπλων δυνάμεων, θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, αν αυτή η ομάδα των Τροτσκιστών του ΣΥΡΙΖΑ επιτύχει τον πρώτο της στόχο. Αν δεν τον επιτύχει, θα αναδιπλωθεί στα “υπόγεια” -όπως συνηθίζει- και θα αναμένει αφορμή για το επόμενο κτύπημα, το οποίο θα έρθει σύντομα. Πάντως, είναι δεδομένο ότι, αν ο πατριωτικός χώρος δεχθεί να θυσιάσει τα “βατράχια” στο βωμό της “εθνικής συναίνεσης”, τότε η συγκεκριμένη πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι βρίσκονται πίσω της θα χτυπήσουν μεθοδικά τον επόμενο στόχο μέχρι πλέον να δημιουργήσουν εξαρτημένα αντανακλαστικά φόβου σε όλο τον λεγόμενο “πατριωτικό” χώρο. Αυτός είναι και ο δεύτερος στόχος τους. Είναι δεδομένο ότι δεν θα σταματήσουν, όπως δεν θα σταματούσε κανείς άλλος στη θέση τους ο οποίος έχει έναν στόχο και θέλει να τον επιτύχει με όλα τα μέσα.

Βεβαίως η συγκεκριμένη πτέρυγα, η οποία έχει πίσω της “περιούσια” χρηματοδότηση (π.χ Σόρος) μέσω ΜΚΟ κλπ, έχει και την υποστήριξη ολόκληρου του ακροαριστερού παρακρατικού συρφετού που έχει εκθρέψει τόσα χρόνια η μεταπολίτευση. Μπορεί να μην εκφράζει εκλογικά το πλειοψηφικό ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελείται από πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά η πολιτική του ισχύς μέσα στα κέντρα λήψης αποφάσεων είναι τεράστια, κυρίως λόγω των υψηλών διασυνδέσεών τους με κέντρα του εξωτερικού, και, φυσικά, με την δεξιά. Επομένως, κακώς υποβαθμίζεται το θέμα από τον “χώρο” με δικαιολογίες του τύπου “οι Συριζαίοι δεν έχουν πάει στις Ειδικές Δυνάμεις και δεν καταλαβαίνουν” και άλλα τινά. Μια χαρά καταλαβαίνουν και γνωρίζουν άριστα τι πράττουν και μάλιστα για τα συμφέροντα που υπηρετούν το πράττουν και με θρησκευτική ευλάβεια.

Ως προς την Χρυσή Αυγή, καταρχήν πρέπει να πούμε ότι λόγω της πολιτικής της δίωξης τον τελευταίο ενάμισι χρόνο και της επικείμενης δίκης έχει υποστεί μια γενικότερη κάμψη των δυνατοτήτων και του ηθικού της, η οποία είναι απολύτως φυσιολογική. Δεν την κατηγορούμε γι’ αυτό διότι θα έπρεπε να έχουμε περάσει από την θέση τους για να τους κρίνουμε. Όμως, πέρα από αυτό, προφανώς δεν θέλει να ανεβάσει τους τόνους και για άλλον ένα λόγο. Ένα μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως το μεγαλύτερο, οι οποίοι αποτελούν την κεντρώα πλειοψηφική συνιστώσα του, δεν συντάσσονται με την ακροαριστερή πτέρυγα και η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Χ.Α στο συγκεκριμένο θέμα προφανώς θα ενίσχυε την ακροαριστερή πτέρυγα σε σχέση με την κεντρώα, κάτι το οποίο η Χ.Α θέλει να αποφύγει εξαιτίας της δυσμενούς θέσης στην οποία βρίσκεται. Περιττό να αναφέρουμε ότι ο υπόλοιπος “πατριωτικός” χώρος που έχει τα υλικά μέσα στην διάθεσή του να κάνει κάτι, για άλλη μια φορά δεν κάνει τίποτα, εκτός από το να ασκεί κριτική επί παντός επιστητού.

Εμείς ως ένα ιστολόγιο γνώμης χωρίς κάποια πολιτική δυνατότητα, για άλλη μια φορά θα επισημάνουμε ότι αυτή η τακτική των “χαμηλών τόνων” μπορεί να φανεί πρόσκαιρα ωφέλιμη αλλά σε βάθος χρόνου θα αποβεί καταστροφική, όπως καταστροφικός έχει αποβεί μέχρι στιγμής κάθε καιροσκοπισμός στον Εθνικιστικό χώρο, διότι η καταιγίδα θα ξεσπάσει σύντομα στην πατρίδα μας λόγω της χρεωκοπίας και ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε η κεντρώα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσουν να ελέγξουν τις εξελίξεις, οι οποίες θα καθοριστούν από την χαοτική κοινωνική δυναμική εντός της Ελλάδας και από τις απρόβλεπτες συγκρούσεις μεταξύ κρατών στην Ευρασία.

Εκτιμούμε ότι σε βάθος χρόνου, η ακροαριστερή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει μια κερκόπορτα μέσα από την οποία θα διέλθουν ταχύτατα καταστροφικές δυνάμεις για την πατρίδα. Αυτό θα συμβεί μέσα από την ανοχή και την συνενοχή της κεντρώας πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ και της αδιάφορης πλειοψηφίας των ψηφοφόρων του. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η ιδέα της “εξελικτικής επανάστασης” δεν είναι καθόλου άγνωστη στους πολιτικούς και ιδεολογικούς μας αντιπάλους. Ήταν το μοντέλο με το οποίο οι Σιωνιστές είχαν σκοπό να Σοβιετικοποιήσουν την Αγία Ρωσία πριν το ξέσπασμα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η αποδυνάμωση του Ρωσικού στρατού μετά τον Α’ Π.Π κατέστησε δυνατή την βίαιη ανατροπή του Τσαρικού καθεστώτος και την εγκαθίδρυση της κόκκινης τρομοκρατίας. Το ίδιο επιχείρησαν οι κομμουνιστές και στη Γερμανία την εποχή της “δημοκρατίας” της Βαϊμάρης, αλλά η Γερμανία είχε πλέον υποδουλωθεί στους αργυραμοιβούς με την Συνθήκη των Βερσαλιών, επομένως ο κομμουνισμός δεν είχε να τους προσφέρει κάτι περισσότερο. Αντίθετα θα ζημίωνε την “περιούσια” μεγαλοαστική τάξη που ξεζούμιζε τον λαό, γι’ αυτό και καταπνίγηκε από τους σοσιαλδημοκράτες με την βοήθεια των freikorps.

Υπάρχουν πάρα πολλά ιστορικά παραδείγματα στα οποία η άκρα αριστερά χρησιμοποίησε -ή προσπάθησε να χρησιμοποιήσει- την σοσιαλδημοκρατία για να επιτύχει την βίαιη ανατροπή του καθεστώτος την κατάλληλη στιγμή. Όπου δεν το πέτυχε είναι επειδή δεν της το επέτρεψαν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι που την χρηματοδοτούσαν, διότι είχαν μια άλλη λύση προτιμότερη γι αυτούς. Η μόνη ίσως εξαίρεση στον κανόνα είναι η Ισπανία, όπου την κομμουνιστική λαίλαπα που εξαπέλυσε η σοσιαλδημοκρατία την σταμάτησαν οι Φαλαγγίτες και ο Ισπανικός στρατός! Τι λέτε, θα το ρισκάρουμε;

Ο στόχος αυτού του άρθρου είναι ένας και μόνο. Η αφύπνιση! Εμείς δεν περιοριζόμαστε από καμιά κομματική γραμμή και λέμε την γνώμη μας, όσο μας επιτρέπεται, έτσι ώστε οι συναγωνιστές μας να βρίσκονται σε εγρήγορση. Το τι θα πράξει ο καθένας το γνωρίζει ο ίδιος. Γνωρίζουμε την διάλυση που έχουν επιβάλει οι διάφοροι στον χώρο, το φακέλωμα και όλα τα συναφή, καθώς και ότι οι δυνατότητες πρακτικής αντίδρασης είναι από περιορισμένες έως ανύπαρκτες. Όμως η άγνοια είναι δυστυχία και γι’ αυτό οφείλουμε να προειδοποιήσουμε για ό,τι βλέπουμε να έρχεται. Άλλωστε, κανένας μας δεν γνωρίζει πότε και πως ο Θεός θα τον διατάξει να υπερασπιστεί την πατρίδα του. Νικημένοι είναι μόνο αυτοί που δεν ελπίζουν να νικήσουν!

Αφήστε ένα σχόλιο