Από τη Μόσχα με αγάπη…

Ανέκαθεν η ντόπια ακροδεξιά χαρακτηριζόταν από αντισλαβισμό και αντιρωσική ρητορική, καθώς παρέμενε πιστή στους Άγγλο-ιουδαίους πάτρωνές της. Η περίοδος της κομμουνιστικής κατοχής της Ρωσίας και του Σλαβικού κόσμου από τους Ιουδαίους κομμουνιστές, οι οποίοι κατόρθωσαν να εξανδραποδίσουν τον μεγαλύτερο εχθρό των Εβραίων, τους Σλάβους, έθρεψε σε μεγάλο βαθμό τα προϋπάρχοντα αντισλαβικά αντανακλαστικά του εγχώριου ακροδεξιού «χώρου». Δεν υπήρξε Ευρωπαϊκός λαός, με τόσο βαθύ και πηγαίο αντισημιτισμό όπως οι Ρώσοι και οι Σλαβικοί λαοί γενικότερα. Αυτό το παρατήρησε πολύ εύστοχα και ο Otto Remer κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής της Σοβιετικής Ένωσης, όπως αναφέρει σε μια μεταπολεμική συνέντευξή του.

Με την έκρηξη του εμφυλίου πολέμου στην Ουκρανία, ένας οχετός αντιρωσικής προπαγάνδας ξεχύθηκε στον «χώρο», μιλώντας για δήθεν μπολσεβικισμό του καθεστώτος Putin. Παρά το γεγονός ότι θεωρούμε το καθεστώς Putin, αντεπαναστατικό, συμβιβασμένο με τους φιλελεύθερους και καταδικασμένο να βυθιστεί στον κοσμοπολιτισμό αν δεν γίνει μια ιδεολογική και πολιτική μετάβαση προς τη σωστή κατεύθυνση, παραμένει σαφέστατα περισσότερο συντηρητικό, αντιμαρξιστικό και αντιφιλελεύθερο σε σχέση με τα δυτικά καθεστώτα ολοκληρωτικού φιλελευθερισμού. Ας δούμε λοιπόν πως περιγράφει ο «Ριζοσπάστης» την υποδοχή των αντιφασιστοειδών από τη Ρωσική αστυνομία:

«Από τη στιγμή που οι αντιπρόσωποι του 19ου Παγκόσμιου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών πατάνε το πόδι τους στο Σότσι, αυτό που αντικρίζουν και βιώνουν είναι ένας συνεχής, πρωτοφανής, ασφυκτικός έλεγχος και εκτεταμένη αστυνομοκρατία. Η κυβέρνηση της Ρωσίας, με πρόσχημα την «ασφάλεια» των συμμετεχόντων, έχει εξαπολύσει μια πρωτόγνωρη επίθεση, ποινικοποιώντας το σοσιαλισμό, απαγορεύοντας κομμουνιστικά σύμβολα (π.χ. το σφυροδρέπανο), αποκλείοντας αντιπροσωπείες Κομμουνιστικών Νεολαιών από το Φεστιβάλ.

Την Τετάρτη, στον πρωινό έλεγχο της αποστολής της ΚΝΕ κατά την είσοδό της στο χώρο του Φεστιβάλ, τα μέλη της ΚΝΕ κρατήθηκαν από την αστυνομία,για μισή ώρα, επειδή είχαν μαζί τους ανακοινώσεις του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, εκδόσεις του Κόμματος και κόκκινες σημαίες με το σφυροδρέπανο. Η προσπάθεια αυτή της ρωσικής αστυνομίας έπεσε στο κενό, χάρη στην επιμονή των αντιπροσώπων της ΚΝΕ. Ακολούθησε πλατιά εξόρμηση της ΚΝΕ στο χώρο του Φεστιβάλ με χιλιάδες ανακοινώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, εκατοντάδες αντίτυπα της διεθνούς έκδοσης του «Οδηγητή» και της Διεθνούς ΚΟΜΕΠ (τεύχος αφιερωμένο στην Οκτωβριανή Επανάσταση).

Χτες, το… πρωινό «μπλόκο» διήρκεσε δυο ώρες (!) με τη δικαιολογία ότι «είναι παράνομο το σφυροδρέπανο και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης στη Ρωσία, ότι είναι επικίνδυνα όσα αναγράφονται». Αμέσως, δεκάδες αντιπρόσωποι από Κομμουνιστικές Νεολαίες βρέθηκαν στο χώρο που κρατούνταν τα μέλη της ΚΝΕ, για να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Ταυτόχρονα, στα σεμινάρια που διεξάγονταν εκείνη την ώρα, αμέσως καταδικάστηκε το γεγονός και υπερψηφίστηκε κείμενο αλληλεγγύης από όλους τους παραβρισκόμενους.

Παραθέτουμε ενδεικτικά την απόφαση αλληλεγγύης που υπερψηφίστηκε στο σεμινάριο «Ο ιμπεριαλιστικός χαρακτήρας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, η επιθετικότητά τους και οι στρατιωτικές τους επεμβάσεις»: «Εμείς οι αντιπρόσωποι του 19ου ΠΦΝΦ που συμμετέχουμε στο σεμινάριο «Ο ιμπεριαλιστικός χαρακτήρας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, η επιθετικότητά τους και οι στρατιωτικές τους επεμβάσεις», το οποίο πραγματοποιείται στις 19 Οκτώβρη 2017 εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους 10 συντρόφους της ΚΝΕ, καθώς και του ΜΑΣ και της ΟΓΕ, στους οποίους οι ρώσικες αρχές αρνήθηκαν την έλευση στο σεμινάριο γιατί είχαν στην κατοχή τους υλικά από τις οργανώσεις τους. Καταδικάζουμε αυτήν την άδικη διάκριση και απαιτούμε από τις αρχές να λύσουν το θέμα και να ελευθερώσουν τους συντρόφους μας».

Αυτή είναι λοιπόν η αντίληψη της σύγχρονης Ρωσίας για τον κομμουνισμό και τους μπολσεβίκους. Η πλήρης αποκομμουνιστικοποίηση της Ρωσίας, για να προχωρήσει χωρίς καμία συμμαχία με τα φιλελεύθερα παράσιτα, ασφαλώς και θέλει ακόμα αρκετό χρόνο. Όμως η Ρωσία φαίνεται να βαδίζει προς την αντιμαρξιστική κατεύθυνση, σε αντίθεση με τους δυτικούς ανταγωνιστές της.

Όσοι θέλουν να βλέπουν «μπολσεβίκους» στους πατριωτικούς πλέον εορτασμούς της 9ης Μαΐου, συνεχίζοντας την αντισλαβική ακροδεξιά υστερία που αποτελεί δημιούργημα των Αγγλοεβραίων καπιταλιστών, θα έχουν και την ανάλογη απάντηση.

Οι επέτειοι, ανεξαρτήτως της ιστορικής πραγματικότητας, έχουν για τον λαό το πολιτικό νόημα που τους δίνει η κρατική προπαγάνδα και εκεί πρέπει να εστιάζουμε. Ο Σλαβικός κόσμος αποτελεί το τελευταίο οχυρό της Λευκής φυλής και οφείλουμε να το υπερασπιστούμε, ειδικά εμείς οι Έλληνες που μπορούμε να ωφεληθούμε τα μέγιστα, από μια οικονομική, πολιτική και στρατιωτική συνεργασία με τα Σλαβικά Έθνη!

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s