H δουλεία των Λευκών στην Αμερική!

Με αφορμή την επέτειο της εργατικής πρωτομαγιάς, την οποία γιορτάζουμε όλοι μας εκτός από τους λακέδες του συστήματος και των αφεντικών, μεταφράσαμε και σας παραθέτουμε το πρώτο μέρος ενός εξαιρετικού άρθρου για την μισθωτή και άμισθη σκλαβιά των Λευκών στην Αμερική. Στο ιστολόγιο από το οποίο αντλήσαμε το άρθρο, υπάρχει ένας θησαυρός ρεβιζιονιστικών άρθρων με θέμα την λευκή δουλεία στις ΗΠΑ, τον Αμερικανικό εμφύλιο και πολλά άλλα θέματα.

Σε μια εποχή που η δεξιά και η ακροδεξιά κρύβουν τα κόπρανα κάτω από το χαλί μιλώντας για «εθνική ενότητα» και υπηρετώντας πιστά τον ταξικό εχθρό ενώ η αριστερά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του φυλετικού πολέμου που έχουν εξαπολύσει εναντίον μας οι Σιωνιστές και οι αφροασιάτες, οφείλουμε να αποκαλύψουμε την ταξική υφή του φυλετικού μας πολέμου καθολη την διάρκεια της ιστορίας.

Σε αντίθεση με όσα ισχυρίζονται οι φιλελεύθεροι Μαρξιστές, ουδέποτε υπήρξε «Λευκό προνόμιο» (White privilege) αλλά αντίθετα μια «Λευκή κατάρα» την οποία η βιολογική ρώμη των Λευκών προλετάριων μετέτρεψε σε «προνόμιο», ακόμα και στα πιο άγονα μέρη ή υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες! Είναι το «Λευκό προνόμιο» του στρατού του Έλληνα Σπάρτακου, αποτελούμενου ως επί το πλείστον από Γερμανούς και Γαλάτες μονομάχους, ο οποίος τσάκισε την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, την στιγμή που οι μη Eυρωπαίοι δούλοι ουδέποτε διανοήθηκαν να εξεγερθούν…

Τότε, τώρα και πάντα o κυριότερος εχθρός μας είναι τα εξιουδαϊσμένα Λευκά αφεντικά και οι πολιτικές τους ορντινάτσες! Κάθε φυλετικός πόλεμος οφείλει πρώτα να γίνει ταξικός!

Ακολουθεί το κείμενο.

«Τον 170 και τον 180 αιώνα, οι «οικονομολόγοι» υποστήριξαν τον εξανδραποδισμό των φτωχών λευκών, επειδή τους έβλεπαν ως το φθηνότερο και το αποτελεσματικότερο μέσο ανάπτυξης των αποικιών στον Νέο Κόσμο και εξάπλωσης της Βρετανικής αυτοκρατορίας. Καθώς οι φυτείες εξαπλώνονταν στις αποικίες του Αμερικανικού Νότου, οι μεγαλοκτηματίες απαιτούσαν την νομιμοποίηση της πρακτικής της απαγωγής των φτωχών λευκών!

Ακόμα κι αν κατόρθωναν να αποκτήσουν την ελευθερία τους, οι φτωχοί και εξαθλιωμένοι Λευκοί αναγκάζονταν να ανταγωνιστούν την δουλεία των νέγρων. Οι δουλειές ήταν λίγες και οι μεγαλοκτηματίες κάθονταν άπραγοι καθώς οι φτωχοί Λευκοί πέθαιναν από τον υποσιτισμό στερούμενοι τροφής και φαρμάκων. Οι νέγροι σκλάβοι ήταν ακριβοί. Για να προστατέψουν τις επενδύσεις τους, οι Λευκοί αριστοκράτες συνήθως φέρονταν καλά στους νέγρους σκλάβους τους, παρέχοντάς τους επαρκή τροφή, ένδυση και φαρμακευτική περίθαλψη ακόμα και όταν οι φτωχοί Λευκοί στην ίδια πόλη αρρώσταιναν και πέθαιναν από τις αρρώστιες και τον υποσιτισμό.

Φανταστείτε την ακόλουθη σκηνή του 19ου αιώνα: Λευκοί ακτήμονες και μικροκτηματίες, άρρωστοι και άποροι, να βλέπουν τα παιδιά τους να πεθαίνουν καθώς υπομένουν το θέαμα των υγειών και καλοταϊσμένων νέγρων από τις ζούγκλες της Αφρικής, χάρη στις φροντίδες των αμύθητα πλούσιων Λευκών αφεντικών τους που ενδιαφέρονταν από ελάχιστα έως καθόλου για τα ντόπια «Λευκά σκουπίδια» όπως τους αποκαλούσαν…»

 

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s