Ελλάς – Νέα Ρωσία – Υποκρισία!

Του Eupathy Kolovrat

O τίτλος του παρόντος άρθρου θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και «οι ξεχασιάρηδες».

Όχι μην ανησυχείτε, δεν είμαστε από αυτούς που κάνουνε πολιτικές κυβιστήσεις (κωλοτούμπες τις λέει ο λαός) όπως πχ. κάποιοι που από υμνητές του Dugin, του ομοφυλόφιλου Limonov και του εθνικομπολσεβικισμού, μέσα σε μια νύχτα, αποφάσισαν να υποστηρίξουν την Ουκρανική υπόθεση αφού ως γνωστόν, κατ’ αυτούς, η καρδιά του ευρωπαϊκού εθνικιστικού κινήματος χτυπάει στο Κίεβο! Με τα λεφτά του μπάρμπα Γιώργη του Σόρος, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της CIA βεβαίως, βεβαίως!

Εδώ ο γράφων θα ήθελε να κάνει μια εξομολόγηση. Όταν το 2014 ξεκίνησε η εξέγερση στο Maidan, ο γράφων είχε υποστηρίξει όχι φυσικά αυτό το συνονθύλευμα των φιλελεύθερων και των λοιπών καθαρμάτων που ήθελαν την Ουκρανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά αυτό που ήθελε να πιστέψει ότι γινόταν.

Δηλαδή ότι οι Ουκρανοί εθνικιστές όντως ξεσηκώθηκαν εναντίον ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, όπως ήταν αυτό του εκλεκτού του Κρεμλίνου, Yanukovych. Ήταν η εποχή που το Pravy Sektor και αρκετές ουκρανικές εθνικιστικές οργανώσεις δεν είχαν έντονο αντιρωσισμό.

Τελικά η «επανάσταση» (ο Perun να την κάνει επανάσταση…) πέτυχε και ο γράφων όπως και πολλοί άλλοι ανά την Ευρώπη αγνοί εθνικιστές και εθνικοσοσιαλιστές, πίστεψε ότι οι Ουκρανοί «συναγωνιστές» δεν θα πάνε στα σπίτια τους, αλλά θα παραμείνουν στα οδοφράγματα για να πραγματώσουν το όνειρο μιας εθνικιστικής και ανεξάρτητης Ουκρανίας.

Τελικά οι Ουκρανοί «συναγωνιστές» και στα σπίτια τους πήγαν και η «επανάστασις» πήρε μια αναβολή λόγω σπουδών στα ΙΕΚ των Soros και CIA.

Μετά άρχισαν και κάποιες περίεργες «αλλαξοδουλειές» της ηγεσίας των Ουκρανών «εθνικιστών», με τις μαριονέτες της φιλοδυτικής κυβέρνησης και κάτι περίεργες δηλώσεις μίσους των Ουκρανών «εθνικιστών» εναντίον όχι μόνο του καθεστώτος Πούτιν (που όπως ξέρετε ήδη, ο γράφων τουλάχιστον δεν είναι και ο μεγαλύτερος οπαδός) αλλά ενάντια στους ρωσόφωνους πληθυσμούς που κατοικούν στα ανατολικά της Ουκρανίας!

Και επειδή ευτυχώς αρκετοί Έλληνες και Ευρωπαίοι συναγωνιστές δεν είναι ούτε ηλίθιοι ούτε φετιχιστές για να φτιάχνονται με βιντεάκια από το Σύνταγμα «Αζόφ», ούτε με ρούνους και μαύρους ήλιους, η απάτη που λέγεται Ukrainian Reconquista δεν φαίνεται να έπεισε πολύ κόσμο. Ίσως να ήταν και οι περίεργες συμμαχίες των Ουκρανών εθνικιστών με «περιούσιους» και ισλαμιστές τρομοκράτες, ίσως γιατί πλέον ήταν εξόφθαλμο ότι οι χορηγοί των Ουκρανικών εθελοντικών μονάδων ήταν οι ουκρανοχάζαροι ολιγάρχες και το ΝΑΤΟ!

Έτσι δεν είναι περίεργο που ίσως οι περισσότεροι Ευρωπαίοι εθνικιστές, παρόλη την απέχθεια που έχουν για την Σοβιετική Ένωση και τα σοβιετικά σύμβολα, αποφάσισαν να στηρίξουν την εξέγερση των Ρωσόφωνων της πάλαι ποτέ ανατολικής Ουκρανίας και αργότερα την υπόθεση της Νέας Ρωσίας. Στο κάτω κάτω της γραφής, ένα κόκκινο αστέρι και μια σταλινική ρητορική είναι λιγότερο απεχθής από τον δωσιλογισμό των Ουκρανών «εθνικιστών» στους φιλελεύθερους και τροτσκιστές που κάνουν κουμάντο στον δυτικό κόσμο.

Βέβαια μετά ήρθαν και τα δικά μας παιδιά στο μέτωπο. Τα παιδιά από το Project Mayhem με ιδεολογικές αναφορές στην γερμανική Συντηρητική Επανάσταση και με αναφορές σε μια υγιή Ευρώπη των εθνών. Ήταν και αρκετοί Ούγγροι και Πολωνοί που σχημάτισαν την Λεγεώνα του Αγίου Ιστβάν!

Ήρθαν οι εθνικιστές και παγανιστές της Rusich (ανοικτά εθνικοσοσιαλιστές), οι λευκοί μοναρχικοί Κοζάκοι και φυσικά οι μονάδες της εθνικιστικής και ορθόδοξης Ρωσικής Εθνικής Ένωσης!

tm8qvtrlg-i

Και αυτό ήταν που μας έδωσε χαρά, αλλά και ελπίδα. Χαρά γιατί οι «φαιοί» και οι «μαύροι» είναι στην πρωτοπορία του αντί-ιμπεριαλιστικού αγώνα. Ως εδώ τίποτα το μεμπτό.

Στα δικά μας τώρα. Ο εδώ «πατριωτικός» (ας τον πούμε με το όνομα του, ακροδεξιός) χώρος υποστήριξε την Ρωσία και την Νέα Ρωσία! Βέβαια επειδή δεν έχουμε πολιτική αμνησία και επειδή όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Ρωμαίοι «Scripta Manent», δηλαδή «τα γραπτά μένουν», δεν μπορεί παρά να προξενεί θυμηδία η εικόνα των ακροδεξιών και εθνικοφρόνων που στο παρελθόν μιλούσαν για «σλαβοκομμουνιστές» και «σλάβους υπανθρώπους», να υμνούν την Ρωσία ως παράδεισο συντηρητισμού και τον Βλαδίμηρο τον Πουτιναρά ως σωτήρα της ανθρωπότητας.

Βέβαια και πολλοί κομμουνιστές, σαν τον Λαφαζάνη και την παρέα του, πήραν το μέρος της Νέας Ρωσίας, ίσως γιατί στο φτωχό τους μυαλό ξαναζεί το σταλινικό αντιφασιστικό έπος του 1941-1945!

Εντάξει ο καθένας έχει σε αυτή τη ζωή το δικαίωμα στις φαντασιώσεις ακόμα και σε αυτές πολιτικής φύσεως. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε πολλούς «συναγωνιστές». Με την διαφορά ότι αυτοί, με το πάμπτωχο μυαλό τους, βλέπουν στα ουκρανικά εθνικιστικά τάγματα (αυτά με τους Οβριούς χορηγούς) τα νέα Waffen SS.

Και στις δυο περιπτώσεις η ψυχιατρική επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά!

Βέβαια μπορούμε να κατανοήσουμε τον έρωτα των Λαφαζανίστας, των συνοδοιπόρων τους και των λοιπών νεομπολσεβίκων για σοβιετικά σύμβολα και «αντιφασιστικούς» αγώνες. Όμως είναι κωμικοτραγική η εικόνα των ακροδεξιών όψιμων φιλορώσων (και υμνητών του Πούτιν) να μιλούν για αντιφασιστικούς αγώνες στην Νέα Ρωσία.

Βέβαια υπάρχει μια εξήγηση δια του γελοίου του πράγματος. Μάλλον όταν η Δύση αποφάσισε μετά την πτώση του Σιδηρού Παραπετάσματος να επενδύσει σε αριστερίζοντες και αριστερούς ρουφιάνους, κάποιοι έχασαν χορηγούς και εναγωνίως ψάχνουν να βρουν νέους. Και επειδή στην Ρωσία το «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια» φαίνεται να είναι η επίσημη γραμμή, αποφάσισαν να ρίξουν δίχτυα κατά Μόσχα πλευρά. Αφού πλέον το δολάριο τελείωσε, καλοδεχούμενο και το ρούβλι.

Πριν από λίγες ημέρες δολοφονήθηκε ο διοικητής του εθελοντικού τάγματος Somali, Mikhail Tolstykh, γνωστός και με το πολεμικό ψευδώνυμο Givi. Πριν από κάμποσο καιρό είχε δολοφονηθεί και ο διοικητής του εθελοντικού τάγματος «Sparta», Arsen Pavlov, γνωστός και ως Motorola.

Και στις δύο των περιπτώσεων είδαμε πληθώρα δημοσιεύσεων από τα ιστολόγια του «πατριωτικού» χώρου, που εξυμνούσαν την ανδρεία και τον πατριωτισμό των δυο ανδρών.

Ως εδώ κανένα απολύτως πρόβλημα. Συμφωνούμε και για την ανδρεία και τον πατριωτισμό και ότι και οι δυο -και ο Givi και ο Motorola- ήταν καλά παιδιά αν και λίγο σοβιετικοί (ο Motorola όχι και τόσο, ο Givi ήταν ανοιχτά σοβιετικός).

Αυτό που μας εξοργίζει είναι η αδιαφορία και η επιλεκτική αμνησία που επέδειξαν οι διάφοροι δεξιοί και αριστεροί «πατριώτες», όταν τα δικά μας παιδιά πολεμούσαν χωρίς την υποστήριξη των ντόπιων κυβερνήσεων και χωρίς καμιά κάλυψη και χορηγία από το Κρεμλίνο, με μόνη υποστήριξη αυτή των Ρώσων ομοϊδεατών και συναγωνιστών αλλά και του απλού λαού της Νέας Ρωσίας, που αν και δεν είναι στην πλειοψηφία του ιδεολογικά προσκείμενος προς τον εθνικισμό, αναγνώρισε τον ιδεαλισμό, την ανιδιοτέλεια αλλά και την μαχητική αξία των Ρώσων «νεοναζί».

Δεν είδαμε κανένα από αυτούς τους δεξιούς και αριστερούς γλείφτες του Κρεμλίνου, να γράφουν το παραμικρό όταν οι «ναζί» της Rusich τσάκιζαν τις ουκρανοχαζαρικές συμμορίες που ακούν στο όνομα Tornado, Aidar και Αzov.

Καμιά νεκρολογία για τον Κοζάκο μοναρχικό και θαυμαστή των Κοζάκων εθελοντών της Wermacht, Dingo που έπεσε μαχόμενος στη Νέα Ρωσία.

Και έκλειναν τα μάτια τους, όταν το νεομπολσεβίκικο γουρούνι, ο κόκκινος δυνάστης του Λούγκανσκ, έστελνε τους πραιτοριανούς του να δολοφονήσουν τον διοικητή του τάγματος Ειδικών Επιχειρήσεων Batman, Alexander Bednov, που αποφάσισε να φέρει και να εντάξει την Rusich στην μονάδα του. Ίσως γιατί ήθελε να καθαρίσει το Λούγκανσκ από την κόκκινη σαπίλα.

Ίσως να ψέλλισαν κάτι όταν ο Mozvogoi έπεφτε κι αυτός νεκρός από τις σφαίρες του Plotnitsky. Βλέπετε ο Mozgovoi τα είχε καλά με όλους, επειδή έτσι πίστευε ότι θα ωφελήσει την υπόθεση της Νέας Ρωσίας. Αυτό που όμως «ξεχνούν» να μας πούνε, ήταν ότι από τη στιγμή που ο Mozgovoi αποφάσισε να στραφεί στους κακούς φασίστες, να διαλύσει την Prizrak και να σχηματίσει ένα σύνταγμα αποκλειστικά με «λευκούς», «φαιούς» και «μαύρους» κατηγορώντας ανοιχτά τον τύρρανο του Λούγκανσκ, τότε ήταν που αποφασίστηκε το τέλος του.

Δεν είδαμε κανένα αρθράκι, ούτε μια παράγραφο, όταν ο Jan Petrovsky -ο γνωστός μας Veliki Slavyan- συνελήφθη από την νορβηγική αστυνομία και λίγο έλειψε να εκδοθεί στην Ουκρανία, όπου όλοι γνωρίζουμε ποια θα ήταν η μοίρα του.

Καταλαβαίνουμε απολύτως τους «πατριώτες» που δεν μπορούν να υποστηρίξουν κάποιον που είναι γνωστός «νεοναζί» και «παγάνι», ασχέτως αν ο «ναζί» έχει κάνει καμιά δεκαριά ειδικές επιχειρήσεις προκαλώντας τεράστιες ζημιές και απώλειες στον αντίπαλο! Ίσως γιατί τους χαλάει την παράσταση του τύπου «Οι καλοί Νεορώσοι αντιναζί πατριώτες, εναντίον των κακών νεοναζί Ουκρανών»!

Και κανείς από όλους αυτούς τους πατριώταρους, δεν έγραψε τίποτα για τον συναγωνιστή μας τον Rafael, που δεν ξέρουμε αν είναι καν ζωντανός τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο.

Αλλά δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από ακροδεξιούς και αστούς «εθνικόφρονες», πάντοτε οσφιοκάμπτες και γλείφτες ήταν, είναι και θα είναι στα αφεντικά τους, όποια και να είναι αυτά. Παλιά ήταν ο μπάρμπα Σαμ και τώρα ο Βλαδίμηρος ο Πουτιναράς. Και γνωρίζουμε ότι τα δικά μας παιδιά δεν είναι αρεστοί στην νομενκλατούρα του Κρεμλίνου, ούτε στους νεομπολσεβίκους ολιγάρχες που με την ευλογία του Κρεμλίνου έχουν βάλει πόδι στη Νέα Ρωσία και κάνουν μπίζνες με τους Ukrop!

Δεν πειράζει όμως, εμείς που δεν πάσχουμε ούτε από επιλεκτική πολιτική αμνησία ούτε επιθυμούμε να μπούμε στα pay rolls του Κρεμλίνου, θα είμαστε πάντα στο πλευρό των συναγωνιστών μας και θα τιμούμε την μνήμη των πεσόντων με την δεξιά τεταμένη προς τον Ανίκητο Ήλιο!

cbyzplrv5w4

ΥΓ: Ίσως χαλάμε το παραμυθάκι με τους «καλούς» και τους «κακούς», αλλά επειδή κάποιοι από εμάς έχουν προσωπικές γνωριμίες και καλές φιλίες με Ρώσους και Ευρωπαίους συναγωνιστές που πολέμησαν στη Νέα Ρωσία, κάποιοι πιστεύουν ότι οι δολοφονίες του Motorola και του Givi είναι δουλειές εκ των έσω.

Δυστυχώς από ότι έχουμε πληροφορηθεί στην Νέα Ρωσία κάποιοι κόκκινοι ολιγάρχες και μαφιόζοι κάνουν μπίζνες σε βάρος του λαού της Νέας Ρωσίας, ακριβώς όπως στην άλλη όχθη κάποιοι άλλοι φιλελεύθεροι ολιγάρχες και μαφιόζοι κάνουν μπίζνες στην πλάτη του Ουκρανικού λαού! Και σε πολλές περιπτώσεις οι ολιγάρχες και μαφιόζοι (και στις δυο πλευρές) έχουν κοινή καταγωγή. Φυσικά όχι σλαβική!

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s