Delenda Carthago Est – Καταστρέψτε την Καρχηδόνα!

Του Eupathy Kolovrat

Η σύγχρονη Καρχηδόνα.

«Ceterum censeo Carthaginem ease delendam» δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί. Αυτό είχε αγορεύσει πριν από δύο χιλιετίες ο συγκλητικός Κάτων ο πρεσβύτερος στην Σύγκλητο της Ρώμης, μετά τις απανωτές ήττες των Ρωμαίων από τους σημιτοφοίνικες Καρχηδόνιους . Στ Αυτή η φράση του έμεινε στην ιστορία σαν «Delenda Carthago Est» που μεταφράζεται σαν καταστρέψατε την Καρχηδόνα.

Η αυτοκρατορία της Καρχηδόνας εκείνη την περίοδο (2ος π.χ αιώνας) ήταν μια εμποροκρατική δύναμη που κυριαρχούσε στην Μεσόγειο. Η Καρχηδόνα ήταν παλιά αποικία των Σημιτών Φοινίκων στην Βόρεια Αφρική, στην σημερινή Τυνησία και είχε επιβάλλει το εμπόριό της δια της βίας στους λαούς της Μεσογείου, ακόμα και στους ισχυρούς Ρωμαίους.

Είχε αναπτύξει ένα τραπεζικό, τοκογλυφικό θα λέγαμε, σύστημα και είχε επιβάλει ένα διεθνές εμπόριο χωρίς δασμούς προς όφελός της.

Σας θυμίζει κάτι η αρχαία Καρχηδόνα; Σωστά μαντέψατε! Είναι οι σύγχρονες ΗΠΑ, ο Ιουδαίο-αγγλοσαξωνισμός της εμποροκρατίας και της τραπεζοκρατίας. Το διεθνές εμπόριο χωρίς σύνορα και περιορισμούς, η διεθνής κίνηση κεφαλαίων και η εξαχρειωμένη τοκογλυφία. Είναι ο άπατρις κοσμοπολίτης αστός του μεταμοντέρνου κόσμου, που δεν έχει ρίζες ούτε επίγνωση της βιολογικής του καταγωγής και του ιστορικού του πεπρωμένου.

Δυστυχώς για τους λαούς της Ευρώπης, η Ευρωπαϊκή Ένωση ακολουθεί και αυτή τα χνάρια του αγγλοσαξωνισμού. Με πρωτοπόρο και πρωτεργάτη την ιουδαιοκρατούμενη Γερμανία, η Ε.Ε ακολουθεί και επιβάλλει τον πιο χυδαίο καπιταλισμό και νεοφιλελευθερισμό. Αυτόν του μεταπρατικού εμπορίου, των χρηματιστηρίων και της θεσμοθετημένης τοκογλυφίας.

Όπως έχουν γράψει πολλοί ιστορικοί της εποχής αλλά και των νεότερων χρόνων, οι Φοίνικες Καρχηδόνιοι λάτρευαν τον Μολώχ και τον Βάαλ, θεότητες που απαιτούσαν οργιαστικές τελετές οι οποίες περιλάμβαναν βιασμούς και θυσίες ανηλίκων παιδιών και δούλων!

Θα πει κάποιος γίνονται αυτά στην εποχή μας;

Η απάντηση είναι πως γίνονται και μάλιστα είναι σύνηθες η φιλελεύθερη ελίτ να «ξεφαντώνει» με αυτό τον τρόπο. Θα έχετε ίσως ακούσει για το σκάνδαλο pizza gate στις Η.Π.Α. Στελέχη και φίλοι της Hillary Clinton (η φιλελεύθερη αριστερίζουσα και ελευθεριάζουσα ελίτ) είναι αναμεμιγμένα σε σκάνδαλο παιδεραστίας και σεξουαλικών οργίων!

Επιτρέψτε μου μια ιστορική παρένθεση: Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκείνης της εποχής δεν είχε καμιά σχέση με την παρηκμασμένη Ρώμη της εποχής τόσο του Καλιγούλα και του Νέρωνα όσο και του Κόμμοδου, ήταν ένα κράτος όπου κυριαρχούσε μια στρατιωτική αριστοκρατία. Οι πατρίκιοι εκείνης της περιόδου αν ήθελαν να αποκτήσουν πολιτικά αξιώματα έπρεπε να αποδείξουν την αξία τους στο πεδίο της μάχης.

Υπάρχει ένας νόμος στην φύση που ισχύει και στην πολιτική: Όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση. Στην επίθεση του νεοφιλελευθερισμού -που στις μέρες μας χρησιμοποιεί σαν εμπροσθοφυλακή την τροτσκιστική Νέα Αριστερά- τόσο ενάντια στο κοινωνικό κράτος που οδηγεί στην καταστροφή της μεσαίας και εργατικής τάξης όσο και ενάντια στην βιολογική και πολιτιστική ταυτότητα των ευρωπαϊκών λαών, φαίνεται ότι υπάρχει μια άνοδος Συντηρητικών και Εθνικών κομμάτων στην Γηραιά Ήπειρο, αλλά και όπου πληθυσμιακά κυριαρχούν οι Ευρωπαίοι.

Κόμματα όπως το γαλλικό Εθνικό Μέτωπο, το Αυστριακό Κίνημα της Ελευθερίας, το Ουγγρικό Jobbik, το γερμανικό NPD και η αμερικανική alternative right του λευκού εθνικιστή Richard Spencer είναι κάποια από τα κόμματα, οργανώσεις και κινήματα που αντιδρούν στον πολιτιστικό μαρξισμό (LGTB, gender theory κλπ) στην αντικατάσταση των Ευρωπαϊκών πληθυσμών από τριτοκοσμικούς εισβολείς, στην παγκοσμιοποίηση αλλά και στον επιθετικό καπιταλισμό των χρηματαγορών.

«Ομοίως ομοίω αεί πελάζει» έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες, έτσι είναι φυσικό όλα αυτά τα κινήματα να βρίσκουν τον φυσικό τους σύμμαχο στην σχετικά συντηρητική Ρωσία του Vladimir Putin.

Ο γράφων δεν είναι «πουτινικός», μάλιστα έχει υπάρξει και επικριτικός στο Κρεμλίνο για ολιγωρίες, για νεοσοβιετικές εμμονές και για την στήριξη ανθρώπων όπως ο Plotnitsky που δυστυχώς κατέστρεψαν το όνειρο της Νέας Ρωσίας.

Η Ρωσία όμως, όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους ιδεοληπτικούς «συναγωνιστές» είναι μια χώρα που δεν κυριαρχεί επίσημα ο πολιτιστικός μαρξισμός, υπάρχει έντονο το εθνικό φρόνημα και ενώ το οικονομικό σύστημα (δυστυχώς) είναι φιλελεύθερο, δεν είναι ούτε τόσο επιθετικό ούτε τόσο διαβρωτικό όσο στην Δύση.

Όπως ήταν φυσικό, η παγκόσμια τραπεζική μαφία δεν μπορεί να ανεχθεί μια ισχυρή οικονομικά και το κυριότερο στρατιωτικά χώρα να αμφισβητεί τα δόγματά της: Το δόγμα του ελεύθερου και χωρίς περιορισμούς παγκοσμίου εμπορίου και αυτό της ελεύθερης διακίνησης των κεφαλαίων. Καθώς και το δόγμα της ανοιχτής, χωρίς σύνορα και χωρίς φραγμούς κοινωνίας.

Έτσι ξεκίνησε πολέμους δια αντιπροσώπων, παλιότερα στην Οσετία (με την εισβολή της φιλοδυτικής Γεωργίας), στην Συρία όπου ως γνωστό το καθεστώς Άσσαντ είναι ο μόνος σύμμαχος της Ρωσίας στην περιοχή και από το 2014 στην Ανατολική Ουκρανία όπου το φιλοδυτικό καθεστώς του Poroshenko ξεκίνησε γενοκτονία έναντι των Ρωσικών πληθυσμών της Αν. Ουκρανίας.

Νέα Ρωσία: Αντίσταση στην φιλελεύθερη Καρχηδόνα.

4wkglgnqx6y

Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους εθνικιστές, εθνικοσοσιαλιστές και φασίστες, που υποστήριξαν το στηριζόμενο και χρηματοδοτούμενο από την τροτσκιστική, φιλελεύθερη και αντιφασιστική Δύση, Ουκρανικό πραξικόπημα.

Βεβαίως όλοι αυτοί είναι ανιστόρητοι, αφού δεν υπήρξε πότε Ουκρανικός φασισμός μιας και το ίνδαλμά τους, ο Stepan Bandera ήταν ενάντια στον ολοκληρωτισμό τόσο τον σταλινικό όσο και τον φασιστικό. Το κίνημα του οποίου ηγούνταν, πολέμησε και την Χιτλερική Γερμανία κατά την διάρκεια του Β’ ΠΠ.

Ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν, είναι τόσο οι σοβιετικές αναφορές στη Ρωσία και στη Νέα Ρωσία όσο και η αντιφασιστική ρητορική, κυρίως στη Νέα Ρωσία. Όμως η ιστορική πορεία ενός λαού δεν βασίζεται σε ψευδαισθήσεις, παραισθήσεις και ονειρώξεις κάποιων ανιστόρητων που μιλούν ακόμα για αντιμπολσεβικική σταυροφορία.

Η επιχείρηση «Barbarosa» ήταν μια στυγνή ιμπεριαλιστική επέμβαση της Χιτλερικής ακροδεξιάς που δεν ήθελε να απελευθερώσει τους Σλάβους (Ρώσους, Ουκρανούς κλπ) από τον ζυγό του Stalin –κάτι που θα ήταν αξιέπαινο- αλλά αντιθέτως εποφθαλμιούσε τον ζωτικό χώρο της Ρωσικής επικράτειας και τους φυσικούς της πόρους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η διατήρηση των Κολχόζ στην Ουκρανία και την Ρωσία κατά την περίοδο της Γερμανικής κατοχής, έτσι ώστε να συγκεντρώνονται εύκολα μέσω ενός κεντρικού συστήματος τα αγροτικά προϊόντα που συντηρούσαν τα στρατεύματα κατοχής. Αντί να κλέβουν τους Ουκρανούς και τους Ρώσους αγρότες οι μπολσεβίκοι, τους έκλεβαν οι Γερμανοί, γεγονός που δικαιολογεί και τον ξεσηκωμό των Σλάβων απέναντι στα κατοχικά στρατεύματα, καθώς είδαν τι εννοούσαν οι Γερμανοί με τη λέξη «απελευθέρωση».

Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα, από το βιβλίο «Προπαγάνδα» του Γ. Γεωργαλά, σελίδα 253, στο οποίο εξηγεί πως η συμπεριφορά των Γερμανών επιβεβαίωσε την πατριωτική προπαγάνδα του Stalin:

%ce%ac%cf%84%ce%b9%cf%84%ce%bb%ce%bf-1

Υπήρχαν μάλιστα μέσα στο Tρίτο Ράιχ άνθρωποι, όπως ο Himmler που ήθελαν μια γενοκτονία των Σλάβων «υπανθρώπων» και καθεστώς δουλείας σε όσους επιβίωναν. Όλα τα παραπάνω αναφέρονται λεπτομερώς στο εξαιρετικό βιβλίο του αναμφισβήτητα «Χιτλερικού» David Irving, «Ο Πόλεμος του Hitler». Ας δούμε λοιπόν τι πίστευε ο Hitler για τους Ουκρανούς και τους Ρώσους (αφού αντιμετώπιζε την περιοχή από την Πολωνία μέχρι τα Ουράλια ως ενιαία), με βάση τα όσα διαβάζουμε στις σελίδες 548-552 του βιβλίου του Irving:

«Στην Ρωσία είπε (ο Hitler) δεν θα ενθάρρυνε ούτε την εκπαίδευση ούτε τη θρησκεία, μια θέση που προκάλεσε την αντίθεση του αφοσιωμένου καθολικού Frantz Von Papen. Ο Papen του έστειλε μια πολυσέλιδη μελέτη, υποστηρίζοντας ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να επαναφέρει τον χριστιανισμό στην Ρωσία. Ο Hitler δεν θέλησε να ακούσει τίποτα πάνω σε αυτό. Αστειευόμενος κατ’ ιδίαν, είπε ότι ίσως τελικά να αποφάσιζε να επιτρέψει όλα τα χριστιανικά δόγματα, «έτσι ώστε να σπάσουν ο ένας το κεφάλι του άλλου με τους σταυρούς τους». Σε αυτή τη νέα Γερμανική αυτοκρατορία, οι στρατιώτες με δωδεκαετή υπηρεσία θα έπαιρναν αυτόματα ένα αγρόκτημα, μαζί με κοπάδια και μηχανήματα. Ζητούσε μόνο μερικοί από αυτούς τους νέους κτηματίες να παντρεύονται κοπέλες από τα χωριά. Θα διατηρούσαν τα όπλα τους έτσι ώστε να ανταποκριθούν σε τυχόν νέα επιστράτευση ενάντια σε ασιατικές ορδές. Οι υπαξιωματικοί θα διεύθυναν σταθμούς καυσίμων σε όλο το μήκος των ανατολικών αυτοκινητόδρομων. Οι νέοι στρατιώτες-αγρότες θα ήταν πάνω απ’όλα πολύ καλύτεροι δάσκαλοι, από όσο οι πτυχιούχοι δάσκαλοι στοιχειώδους εκπαίδευσης οι οποίοι πάντα θα ήταν δυσαρεστημένοι: όχι βέβαια ότι ο Hitler σχεδίαζε να μορφώσει τον ρωσικό λαό. Είναι προς το συμφέρον μας ο λαός να μάθει μόνο όσα του χρειάζονται για την οδική σήμανση είπε.»

Παρακάτω αναφέρει ο Irving και την άποψη του κομπλεξικού μισάνθρωπου Himmler, οποίος έλεγε ότι ο ντόπιος πληθυσμός θα πρέπει να μάθει μόνο την οδική σήμανση για να μην τον πατούν τα Γερμανικά αυτοκίνητα και βεβαίως να δουλεύουν ως είλωτες στα Γερμανικά αγροκτήματα. Ακόμα ο Hitler μιλώντας στους Rosenberg, Lammers, Keitel, Göring και Bormann ανέφερε ότι μπορεί δημόσια να προβάλλουν το ρόλο του προστάτη απέναντι στους Μπολσεβίκους, αλλά δεν πρέπει να έχουν καμιά αμφιβολία ότι ο Γερμανικός στρατός δεν θα φύγει ποτέ από αυτές τις χώρες (σελ. 547)!

Επίσης ο Goebbels στα απομνημονεύματά του αναφέρει στις 25 Απριλίου του 1942: «Στην Ουκρανία ο πληθυσμός έβλεπε αρχικά τον Φύρερ ως σωτήρα της Ευρώπης και ο στρατός μας έτυχε θερμής υποδοχής. Η στάση (σ.σ: του πληθυσμού) άλλαζε κατά τη διάρκεια του χρόνου. Στην πολιτική μας έναντι των Ρώσων και κυρίως έναντι των Ουκρανών σπάσαμε το κεφάλι μας. Το «ρόπαλο» δεν είναι πάντα το πιο πειστικό επιχείρημα…» («Γκαίμπελς ο μάγος της προπαγάνδας», Ιάκωβου Χονδροματίδη, μονογραφίες του περιοδικού Στρατιωτική Ιστορία).

Επίσης είναι παροιμιώδες το αντισλαβικό παραλήρημα του Hitler στο “Mein Kampf”, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το δόγμα του Γερμανικού εθνικισμού, που δεν ήταν άλλο από το να κλέψει, ναι να κλέψει, Σλαβικά εδάφη από Ρώσους, Ουκρανούς, Πολωνούς, Λευκορώσους κλπ. Μόνη εξαίρεση αποτελούσε η ανατολική Πρωσία που ήταν ανέκαθεν κοιτίδα των Γερμανών και δικαίως την ζητούσαν πίσω οι Γερμανοί από τους Πολωνούς, αλλά η έκτασή της ήταν ασήμαντη σε σχέση με την συνολική έκταση Σλαβικών εδαφών που εποφθαλμιούσε ο Γερμανικός εθνικισμός, τον οποίο ο Hitler εξέφρασε απόλυτα. Ας δούμε το σχετικό απόσπασμα.

«Βάζουμε οριστικό τέλος στην προπολεμική αποικιακή και εμπορική μας πολιτική, και ενδυναμώνουμε την μελλοντική κατακτητική πολιτική. Όμως αν σήμερα μιλάμε για νέες εκτάσεις στην Ευρώπη δεν έχουμε στο νου μας τίποτα άλλο παρά την Ρωσία και τα γειτονικά με αυτήν κράτη. Το πεπρωμένο το ίδιο, είναι σαν να μας δείχνει με το δάκτυλο: παραδίνοντας την Ρωσία στον μπολσεβικισμό έφθειρε την διανοουμενίστικη τάξη του Ρωσικού λαού που εγκαθίδρυσε και ολοκλήρωσε μέχρι σήμερα την κρατική της υπόσταση. Γιατί ο Ρωσικός κρατικός μηχανισμός, δεν είναι διόλου αποτέλεσμα και δημιούργημα της πολιτικής του Σλαβισμού, αλλά πολύ περισσότερο, ένα παράδειγμα αξιοσημείωτο της δημιουργικής δραστηριότητας του γερμανικού στοιχείου, μέσα σε μια φυλή που δεν είχε την παραμικρή αξία.(!)

Πολλά από τα ισχυρά κράτη αυτής της γης, δημιουργήθηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Κατώτεροι λαοί, με επικεφαλής τους οργανωτές κι αρχηγούς από την γερμανική ράτσα, αναπτύχθηκαν τόσο, ώστε συχνά σε μια δεδομένη στιγμή να γίνουν ισχυρά κράτη κι έμειναν τέτοια όσον καιρό διατηρήθηκε αμείωτη η εξουσία της δημιουργικής αυτής τάξης. Έτσι, εδώ κι αιώνες πίσω, η Ρωσία αναπτυσσόταν σε βάρος του Γερμανικού στοιχείου που είχε καταλάβει τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα, ως που σήμερα εκριζώθηκε και εκμηδενίστηκε.

Οι Εβραίοι πήραν τη θέση του. Και το ίδιο καθώς η Ρωσία είναι ανίκανη να απαλλαγεί απ’το Εβραϊκό μίασμα με τις ίδιες τις δικές της δυνάμεις, έτσι κι οι Εβραίοι δεν θα μπορέσουν για πολύ να διατηρήσουν ισχυρό το κράτος. Γιατί δεν είναι δημιουργικά στοιχεία αλλά αποσυνθετικά. Το γιγάντιο κράτος του βορρά είναι πια ώριμο για εξανδραποδισμό. Και το τέλος της Εβραϊκής κυριαρχίας στη Ρωσία θα σημάνει και το τέλος της Ρωσίας σαν κράτος. Μας διάλεξε το πεπρωμένο για να λάβουμε μέρος σε μια καταστροφή, που θα αποτελέσει την πιο σίγουρη απόδειξη του δίκιου της ρατσιστικής θεωρίας πάνω στα ανθρώπινα φύλα.1

Κι η προσπάθειά μας, η αποστολή του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος να καθοδηγήσει τον λαό μας και να τον μυήσει σε αυτήν τη θεωρία, θα τον κάνει να δει το μέλλον του, όχι σαν μια νέα εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου γεμάτη από μεθυστικές εντυπώσεις, αλλά σαν μια σκληρή δουλειά του Γερμανικού αρότρου πάνω στην γη που θα του χαρίσει το σπαθί.» (Σελ. 289-290, Αδόλφου Χίτλερ, «Ο Αγών μου», εκδόσεις «αντιφασιστική βιβλιοθήκη», τόμος Β)

Για αντιμπολσεβικική σταυροφορία πήγαν ιδεαλιστές όπως οι Βαλόνοι του Leon Degrelle, οι Γάλλοι της LVF και της Charlemagne, οι Ισπανοί της Division Azul κλπ. Επίσης ενάντια στον μπολσεβικισμό, πολέμησαν οι Ρώσοι του ROA και του RONA, οι Κοζάκοι κλπ. Αυτούς τους ιδεαλιστές που πολέμησαν με αυτοθυσία και αυταπάρνηση ενάντια στο μαρξισμό και την τοκογλυφία για ένα Ευρωπαϊκό ιδανικό, αυτούς και μόνο τιμούμε κι όχι τους Χιτλερικούς γενοκτόνους των Σλάβων (Πολωνών, Ουκρανών και Ρώσων)!

Για τον μέσο Ρώσο, ο «αντιφασισμός» του δεν είναι η εναντίωσή του στον φασισμό και στον εθνικοσοσιαλισμό σαν πολιτικά κινήματα και ιδεολογίες, αλλά η εναντίωσή του στον Γερμανικό ιμπεριαλισμό. Επίσης για τον μέσο Ρώσο η Σοβιετική Ένωση επί και μετά τον Stalin είναι η ιστορική συνέχεια της Ρωσικής αυτοκρατορίας.

Επίλογος.

Δυστυχώς κάποιοι του χώρου που αγνοούν το ιστορικό γίγνεσθαι και τον πολιτικό ρεαλισμό, προτιμούν να συνταχθούν πίσω από την χορηγούμενη από την Δύση και τον Σόρος ουκρανική «επανάσταση».

Μπορούν να έχουν ιδεολογικές, κι όχι μόνο, ονειρώξεις βλέποντας τα βιντεάκια του Azov, αγνοώντας ότι τις στολές, τον εξοπλισμό και τα διακριτικά τους, τα πληρώνουν το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε αλλά και το Ισραήλ. Καταλαβαίνουμε την απέχθεια για τον σταλινισμό και την Σοβιετική Ένωση αρκετών συναγωνιστών (ένας εξ’αυτών και ο γράφων) όμως δεν μπορούμε να αγνοούμε την σύγχρονη πραγματικότητα. Και αυτή είναι ότι οι Ευρωπαϊκοί λαοί απειλούνται από αφανισμό πολιτικό, οικονομικό και βιολογικό από την σύγχρονη Καρχηδόνα του πολιτιστικού μαρξισμού και του οικονομικού νεοφιλελευθερισμού.

Πρέπει λοιπόν όλες οι συντηρητικές, αλλά και οι πιο ριζοσπαστικές, εθνικές δυνάμεις να ενωθούν. Από τους απλούς πατριώτες, εθνικιστές, ταυτοτικούς και alt right, μέχρι τους φασίστες και τους εθνικοσοσιαλιστές και γιατί όχι και τους σταλινικούς, να ενωθούν σε ένα κοινό μέτωπο, μια δυνατή Λεγεώνα -όπως αυτή του Μεγάλου Σκιπίωνα του Αφρικανού- που θα συντρίψει την σύγχρονη παρδαλή και σαπισμένη Καρχηδόνα.

Και η μόνη ισχυρή χώρα με σχετικά συντηρητική κατεύθυνση που μπορεί να στηρίξει αυτή την προσπάθεια είναι η Ρωσία.2

wake-up-and-support-russia

1 Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Hitler –που σε όλο το Mein Kampf ωρύεται για τον αήττητο Γερμανικό στρατό ο οποίος προδόθηκε κατά τον Α’ ΠΠ από τους Ιουδαιομαρξιστές στα μετόπισθεν και συνθηκολόγησε με την συνθήκη των Βερσαλλιών- αποσιωπά εντέχνως ότι στο ανατολικό μέτωπο οι Ιουδαιομπολσεβίκοι σύμμαχοι του Kaiser, προκάλεσαν τον αιματηρότερο εμφύλιο στην παγκόσμια ιστορία, χάρη στον οποίο οι Γερμανοί πέτυχαν να συνθηκολογήσουν οι αήττητοι μέχρι τότε στο ανατολικό μέτωπο Ρώσοι, με μια ταπεινωτική για την Ρωσία συνθήκη, αυτή του Brest-Litovsk. Μετά ήταν η σειρά της Γερμανίας να πέσει η ίδια στο λάκκο που έσκαψε για τους Ρώσους, καθώς οι Αγγλογάλλοι ήταν πιστότεροι σύμμαχοι των Σιωνιστών οι οποίοι φυσικά εξαπάτησαν τον Kaiser και τον Ludendorff που, σε αντίθεση με τον Adolf Hitler, δεν διακρίνονταν για την ευφυΐα τους. Αυτό το θέμα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς η Γερμανοσιωνιστική συμμαχία κατά τον Α’ ΠΠ αποσιωπάται σκόπιμα από τους γερμανοτσολιάδες του χώρου. Κάποια στιγμή θα αναφερθούμε διεξοδικά σε αυτό.

2 Όσο κι αν για λόγους πολιτικής αναγκαιότητας βλέπουμε θετικότερα από τους αντιπάλους τους, πολιτικούς όπως ο Trump, o Orban, η Le Pen και ο Putin, δεν δίνουμε σε κανένα λευκή επιταγή ούτε θεωρούμε κανένα από τους προαναφερόμενους ως «δικούς μας». Είναι όμως μια ευκαιρία με τέτοιους πολιτικούς να ανασυντάξουμε δυνάμεις και κυρίως να αποφύγουμε τα χειρότερα που δεν είναι τίποτα άλλο από την γενοκτονία των Ευρωπαίων.

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s