Ιουδαίοι οι διοργανωτές του ξεπεσμένου πλέον «Russian March»…

Για άλλη μια φορά κάποιοι διέσπειραν τον Ιουδαϊκό βάκιλο στον «χώρο», προβάλλοντας το ξεπεσμένο και Εβραιοκίνητο πλέον «Russian March», στα πλαίσια της «ανάκτησης» της Ευρώπης και της Ελλάδας από τα γνήσια τέκνα της Σιών.

Το Russian March είχε ξεκινήσει ως η μεγαλύτερη και δυναμικότερη ίσως συγκέντρωση Εθνικιστών στην Ευρώπη. Χιλιάδες (ακόμα και πάνω από δέκα χιλιάδες) Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές συγκεντρώνονταν όχι μόνο στη Μόσχα αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ρωσίας, σε μια συχνά βίαιη διαμαρτυρία εναντίον της πολυφυλετικότητας, των ναρκωτικών, του καπιταλισμού και γενικά εναντίον του αστικού καθεστώτος στο σύνολό του. Συχνά το Russian March ακολουθούσαν και αιματηρές συγκρούσεις με Ασιάτες εισβολείς στην μεγάλη Ρωσική πατρίδα. Όλα αυτά όμως πλέον ανήκουν στο πρόσφατο παρελθόν.

Μετά την κατάληψη της Ουκρανίας από τους Σιωνιστές, οι περισσότερες Εθνικιστικές οργανώσεις, ακόμα και αυτές που έχουν μέλη τους στις φυλακές του αστικού καθεστώτος, στάθηκαν στο πλευρό των Νεορώσων αδελφών τους κατηγορώντας τον Putin κυρίως για ολιγωρία απέναντι στους Ουκρανούς και τους Σιωνιστές πάτρωνές τους. Επομένως ήταν πλέον αδύνατον να συνυπάρξουν στην ίδια πορεία -που πλέον έχει ξεπέσει και συμμετέχουν μόνο μερικές εκατοντάδες ακόλουθοι των Εβραίων- οι γνήσιοι Εθνικιστές και αρνητές του καθεστώτος με τους Ιουδαίους και τους υποτακτικούς τους, οι οποίοι πλέον έχουν μετατρέψει μια Εθνικιστική «εξέγερση» σε μια «αντιπουτινική» φιλοχαζαρική διαδήλωση της πλάκας. Συνοδοιπόροι φυσικά των ψευτοεθνικιστών είναι και τα άλλα γνήσια τέκνα του Σιωνισμού, όπως τα φιλελεύθερα σκουπίδια, οι οργανώσεις για τα «δικαιώματα» των ομοφυλόφιλων κλπ.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι οργάνωσαν το Russian March στις 4 Νοέμβρη. Ο πρώτος είναι ο ιουδαϊκής καταγωγής, όπως αποδεικνύει περίτρανα και το ονοματεπώνυμό του, Mark Izrailevich Galperin. Δήθεν νεοπαγανιστής και «υπερναζί» του οποίου τα φυλετικά χαρακτηριστικά παραπέμπουν ευθέως σε Ασκενάζι. Βέβαια εμάς δεν μας κάνει αυτό εντύπωση καθώς στην Ελλάδα ο «χώρος» είναι γεμάτος από Σεφαρδίτες…

1
Mark Izrailevich Galperin

Ο δεύτερος είναι ο επίσης Ιουδαίος Vladimir Shreydler, του οποίου μπορείτε να απολαύσετε τον «γνήσιο» Εθνικοσοσιαλισμό στην πρώτη φωτογραφία του άρθρου, καθώς αυτός επισκέπτεται μια συναγωγή… Επίσης τα φυλετικά του χαρακτηριστικά είναι εμφανώς χαζαρικά και ουδεμία σχέση μπορεί να έχει με Σλάβο.

3
           Vladimir Shreydler και Mark Izrailevich Galperin

2

Όπως μπορείτε να διαβάσετε και εδώ, όλοι οι «Ρώσοι» ακροδεξιοί με προβιά Εθνικοσοσιαλιστή που υποστηρίζουν τους Ουκρανούς, είναι Εβραϊκής καταγωγής όπως οι Potkin και Demushkin στους οποίους έχουμε αναφερθεί παλαιότερα.

Θα επανέλθουμε στο θέμα όποτε το θεωρήσουμε σκόπιμο.

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s