Λευτεριά στον Slavian!

Από την ιστοσελίδα των Σουηδών εθνικιστών «Nordfront» πληροφορηθήκαμε ότι συνελήφθη από τις Νορβηγικές αρχές ο γνωστός υποδιοικητής του τάγματος ειδικών επιχειρήσεων «Rusich», Yan Petrovskiy, γνωστός με το nom de guerre «Veliki Slavian». Ο Υan είναι Ρώσο-νορβηγικής καταγωγής, είχε μεταναστεύσει μικρός στη Νορβηγία με την οικογένειά του και ειχε υπηρετήσει σαν επαγγελματίας οπλίτης στο επίλεκτο τάγμα του νορβηγικού στρατού «Telemark».

Ο Yan είναι γνωστός για τις εθνικοσοσιαλιστικές του πεποιθήσεις και για την φιλία του με τον διάσημο Νορβηγό μουσικό και πολιτικό σχολιαστή Varg Vikernes. Όταν ξεκίνησαν τα γεγονότα στην Νέα Ρωσία, ο Yan αποφασίζει να βοηθήσει εμπράκτως τους συμπατριώτες του στον αγώνα τους για επιβίωση και αυτοδιάθεση (είναι γνωστό ότι οι αντιφασίστες Ουκροχαζαροι σχεδίαζαν την «ουκρανοποίηση» των Ρώσων της Αν. Ουκρανίας).

Όταν δημιουργείται η Rusich, μια καθαρά και ανοικτά εθνικοσοσιαλιστική μονάδα, ο Slavian ενώνεται μαζί τους και με την βοήθεια του Bednov μετατρέπουν την μονάδα σε μονάδα ειδικών επιχειρήσεων.

Η ε/σ Rusich μαζί με τους μοναρχικούς Κοζάκους έπαιξε σημαντικό ρόλο στην σωτηρία του Lugansk. Η Rusich ήταν ο φόβος και ο τρόμος των Ουκρανών, ενώ είχε αποκτήσει μεγάλη συμπάθεια από τον απλό κόσμο του Lugansk (μια περιοχή παραδοσιακά «κόκκινη»). Η Rusich είχε συγκρουστεί ανοικτά με τον εγκάθετο Ιουδαίο του Κρεμλίνου, ολιγάρχη και νεομπολσεβίκο, Igor Plotnitsky. Ο Plotnitsky είχε κατηγορηθεί από την Rusich για λαθρεμπόριο και μαύρη αγορά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την δολοφονία του Bednov από τους πραιτωριανούς του Plotnitsky. Η Rusich μετά την δολοφονία του Bednov έμεινε για αρκετό καιρό στο μέτωπο. Με μηδενική βοήθεια από το καθεστώς Plotnitsky και με βοήθεια μόνο από τους Κοζάκους και τον απλό κόσμο, η Rusich συνέχισε να είναι ο φόβος και ο τρόμος των Ουκρανών. Όταν όμως οι μαχητές της Rusich κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν περισσότερο από τον Plotnitsky και τα τσιράκια του της Zaria παρά από τους Ουκρανούς, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το μέτωπο.

Η συνέχεια εδώ.

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s