Λευτεριά στους αιχμαλώτους της Εβραιοατλαντικής Κατοχικής Κυβέρνησης!

Του Eupathy Kolovrat

O Rafael Marques Lusvarghi δεν νομίζω να χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Rafael γεννήθηκε στην Βραζιλία και η καταγωγή του είναι Ουγγρική και Ρωσική-Κοζάκικη. Υπηρέτησε ως επαγγελματίας στρατιώτης για μια πενταετία στην Γαλλική λεγεώνα των ξένων και κατόπιν στην επίλεκτη έφιππη αστυνομία του Sao Paolo. Παραιτήθηκε από τις τάξεις της αστυνομίας και έγινε πολιτικός ακτιβιστής. Μάλιστα έγινε παγκοσμίως γνωστός όταν χρειάστηκε μια διμοιρία των βραζιλιάνικων ΜΑΤ για να μπορέσει να τον συλλάβει κατά την διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν ενάντια στη διοργάνωση του Μουντιάλ. Ο Rafael, πρέπει να το διευκρινίσουμε, δεν είναι ένας φετιχιστής νεοναζί. Ιδεολογικά είναι εθνικομπολσεβίκος, με σταλινικές αναφορές και επηρεασμένος αρκετά από τον Ευρασιανισμό του Ρώσου διανοητή και πολιτικού επιστήμονα Alexander Dugin. Είναι όμως φυλετιστής και παγανιστής επηρεασμένος από τον νορδισμό.

Όταν οι Ουκρανοχάζαροι υπηρέτες των εβραιοατλαντιστών, μετά την καθοδηγούμενη από την CIA και τον Soros εξέγερση της Maidan, ξεκίνησαν να βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο γενοκτονίας του Ρωσικού πληθυσμού της Ανατολικής Ουκρανίας, ο Rafael ταξίδεψε στο Donetsk για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους δοκιμαζόμενους ρωσικούς πληθυσμούς. Στην αρχή εντάχθηκε στην Brigade Occidentale, μια ομάδα από Ευρωπαίους (κυρίως Γάλλους) εθελοντές με πολιτικούς και ιδεολογικούς δεσμούς με τον Ευρασιανισμό και την γαλλική Νέα Δεξιά. Αργότερα μαζί με τον Γάλλο εθνικοσοσιαλιστή Guilliame Le Normand σχημάτισαν την Team Vikernes και εντάχθηκαν στο τάγμα ειδικών επιχειρήσεων Viking.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Νορβηγός μουσικός αλλά και πολιτικός σχολιαστής Varg Vikernes, έδωσε εγκάρδια την συγκατάθεσή του για την ονομασία Team Vikernes. O Rafael είναι πολλάκις παρασημοφορημένος, ενώ λόγω της εμπειρίας του και της ανδρείας που επέδειξε προήχθη στο βαθμό του υπολοχαγού!

Πριν από τρεις μέρες ο Rafael ταξίδευε από Μόσχα στο Ρίο της Βραζιλίας με πτήση των βρετανικών αερογραμμών. Περιέργως το αεροπλάνο (προφανώς κατόπιν εντολών του Foreign Office) έκανε μια στάση στο Κίεβο της Ουκρανίας. Εκεί η SBU (δηλαδή η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών) συνέλαβε τον Rafael με την κατηγορία της τρομοκρατίας. Από τότε ο συναγωνιστής μας κρατείται στις Ουκρανικές φυλακές και ίσως την στιγμή που γράφεται το κείμενο να υποβάλλεται σε βασανιστήρια.

Εμείς ως Έλληνες και Ευρωπαίοι εθνικοσοσιαλιστές και εθνικοεπαναστάτες είμαστε αλληλέγγυοι στον Στρατιώτη και Συναγωνιστή Rafael. Όπως σταθήκαμε αλληλέγγυοι από την πρώτη στιγμή στον λαό της Νέας Ρωσίας που το μόνο που έκανε ήταν να μάχεται για την επιβίωσή του και την ελευθερία του.

Η υποστήριξή μας στον λαό της Νέας Ρωσίας και της Ρωσίας δεν έχει τίποτα το κοινό με την όψιμη υποστήριξη των γραφικών της ακροδεξιάς που επειδή έχασαν τα δολλάρια προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν νέους νταβατζήδες, ούτε με τους ηλίθιους και εξίσου γραφικούς νεοκομμουνιστές σαν τον Λαφαζάνη που νομίζουν ότι στην Νέα Ρωσία ξαναζεί το σταλινικό «έπος»… Δεν υποστηρίζουμε επ’ ουδενί ούτε και τους διεφθαρμένους νεοκομμουνιστές ολιγάρχες τύπου Plotnitsky που πλουτίζουν εις βάρος του λαού ενώ δολοφόνησαν αρκετούς Ρώσους εθνικιστές που ήταν πραγματικοί μαχητές.

Στηρίξαμε όμως, και συνεχίζουμε να στηρίζουμε με όλη μας την ψυχή τα εθνικιστικά τάγματα όπως το Rusich, το Project Mayhem αλλά και τους Λευκούς Μοναρχικούς Κοζάκους που ενώ ήταν οι πραγματικοί μαχητές που έδωσαν αγώνες και αίμα για την ελευθερία της Νέας Ρωσίας μαχαιρώθηκαν πισώπλατα από την σάπια (και δυστυχώς υποστηριζόμενη από το καθεστώς του Putin) ηγεσία των περιοχών της Nέας Ρωσίας.

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s