Αυτοί είμαστε!

Tου Dr. William Luther Pierce

Μετάφραση: Joseph AntiZog

Αυτό είναι το πρόβλημα με εμάς τους λευκούς ανθρώπους, πάντα αγωνιζόμασταν, πάντα αντιστεκόμασταν στη ξένη κυριαρχία. Είμαστε μία φυλή κατακτητών, εφευρετών και δημιουργών, όχι σκλάβων και καναπεδάτων. Πάντα πολεμούσαμε για ένα καλύτερο μέλλον, και δεν χαλαρώναμε περιμένοντας από άλλους να μας πουν τι είναι καλό για εμάς.

Αυτό το προβληματικό χαρακτηριστικό, αυτή η αποφασιστικότητα να είμαστε κυρίαρχοι του πεπρωμένου μας, αυτή η αποφασιστικότητα να ζούμε με βάση τις δικές μας έμφυτες αξίες και όχι κάποιου άλλου, αυτή η αποφασιστικότητα να προσκολλώμεθα στις δικές μας παραδόσεις και τρόπο ζωής, και να κάνουμε πράγματα με τον δικό μας τρόπο, αυτό το προβληματικό χαρακτηριστικό είναι ένα πραγματικά μεγάλο εμπόδιο για τους σχεδιαστές της νέας τάξης πραγμάτων.

Αυτοί θέλουν απλά να χαλαρώσουμε και να μην αντισταθούμε, ενώ μας αναμιγνύουν για να παράξουν ένα ωραίο μείγμα στο χρώμα του καφέ. Ένα μείγμα χωρίς «ρατσιστικές» παραδόσεις ή «ρατσιστικές» συνήθειες ή «ρατσιστικές» φιλοδοξίες να διαμορφώσουμε το ίδιο μας το μέλλον.
Γιατί λοιπόν δε θέλουμε να αφομοιωθούμε, γιατί επιμένουμε να παραμένουμε μία φυλή κατακτητών, εφευρετών και δημιουργών, μια φυλή εξερευνητών, μία φυλή ποιητών, φιλοσόφων και οραματιστών, μια περήφανη φυλή, μια ανεξάρτητη φυλή, μια φυλή με τις δικές μας παραδόσεις, σε αντίθεση με την ευάρεστη και γαλήνια φυλή σκουρόχρωμων καταναλωτών και καναπεδάτων, την οποία αυτοί οι ωραίοι Ιουδαίοι των μίντια και αυτοί οι ωραίοι πολιτικοί θέλουν να είμαστε;

Πιστεύω ότι η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι, ότι απλά αυτοί είμαστε!

Αυτή είναι η θεόσταλτη φύση μας και θέλουμε να τη διατηρούμε. Μάλιστα όχι μόνο θέλουμε, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τη διατηρήσουμε, και μα τον Θεό θα στείλουμε όλους αυτούς που θέλουν να μας τη στερήσουν, κατευθείαν στην κόλαση.

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s