Οι Ρώσοι μετανάστες σώζουν την τιμή της Ευρώπης!

Μεταφράσαμε και σας παραθέτουμε τους υπότιτλους στο επόμενο video. Τα σχόλια είναι περιττά. Ο Σλαβικός κόσμος και ιδιαίτερα οι Ρώσοι είναι η ελπίδα της Λευκής Ευρώπης!

«Η κακοποίηση των Γερμανών από τους «μετανάστες» ανάγκασε τους ντόπιους να πάρουν τα όπλα και να δώσουν στους ξένους ένα μάθημα. Στην πόλη Bruchsal (στην περιφέρεια της Καρλσρούης) έγινε μια σφαγή από τους Ρώσους μετανάστες! Περίπου 400 «Ρωσογερμανοί», μέσα σε 120 αυτοκίνητα ανά 3-4 άτομα, επιτέθηκαν σε ένα ξενώνα όπου έμεναν οι «νότιοι», δηλαδή Άραβες και Μαροκινοί, οι οποίοι προσπάθησαν να αντισταθούν πυροβολώντας με τα όπλα που διέθεταν… Όμως οι Ρώσοι τους τσάκισαν με ρόπαλα του baseball και σκαμνιά από bar!

Οι «Rusaki» όπως αυτοαποκαλούνται οι Ρώσοι μετανάστες στην Γερμανία, εκδικήθηκαν τον βιασμό μιας εκτοπισμένης δεκατριάχρονης Ρωσίδας! Τέτοιας κλίμακας σύγκρουση δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ στην Γερμανία, από το ξεκίνημα της μαζικής «μετανάστευσης προσφύγων» στη χώρα.

Οι γυναίκες πρόσφυγες ζητιανεύουν και οι άνδρες κάνουν επιδρομές και ληστεύουν τα super market. Οι Γερμανικές αρχές και η αστυνομία σιωπούν για τα περιστατικά και απλά καταδικάζουν τις πράξεις των «μεταναστών». Οι «μετανάστες» παίρνουν τεράστιες ποσότητες προϊόντων από τα μαγαζιά και δεν πληρώνουν γι αυτά.

Οι Ρώσοι μετανάστες ήταν οι πρώτοι που ξεσηκώθηκαν για να υπερασπιστούν την τιμή των οικογενειών τους με τη χρήση όπλων! Ένας Ρώσος που δεν κρύβει τις ριζοσπαστικές του απόψεις, δήλωσε: « Αν οι «μετανάστες» παρενοχλούσαν την κόρη ή την γυναίκα μου θα έπαιρνα ένα ρόπαλο και θα τους σμπαράλιαζα».

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s