Ευρώπη σήκω!

Του Eupaty Kolovrat

Ίσως το 2015 να ήταν η χειρότερη χρονιά για την γηραιά Ήπειρο όσον αφορά την παράνομη είσοδο-εισβολή τριτοκοσμικών λαθροεισβολέων. Αντί, λοιπόν, η χώρα μας και η υπόλοιπη Ευρώπη να σταματήσει -με οποιονδήποτε τρόπο- τα κύματα των εισβολέων που προέρχονται από τις μουσουλμανικές χώρες της Β. Αφρικής και της Μ. Ανατολής, τους υποδέχτηκε και τους περιέθαλψε. Η «Ευρωπαϊκή Ένωση» των open borders και των ΜΚΟ του τύπου Open Society, η Ε.Ε. των banksters, των τεχνοκρατών και των λοιπών καπιταλιστικών καθαρμάτων που νοιάζονται μόνο για το κέρδος, φυσικά και δεν νοιάζεται για το δράμα των θυμάτων των πολέμων που οι ίδιοι μαζί με τα υπερατλαντικά συνεταιράκια τους προκάλεσαν με τις διάφορες «Αραβικές Ανοίξεις». Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η αθρόα εισροή φτηνού εργατικού δυναμικού, το οποίο θα αμείβεται με εξευτελιστικά ημερομίσθια, έτσι ώστε να ρίξουν το κόστος παραγωγής, ούτως ώστε οι πολυεθνικές της Ε.Ε. να μπορέσουν να ανταγωνιστούν τα φθηνά προϊόντα από την Κίνα και τις Ινδίες.

Χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως, παρουσίασαν μεμονωμένες εικόνες πνιγμένων παιδιών και ταλαιπωρημένων γυναικόπαιδων, έτσι ώστε να «χτυπήσουν» στο συναίσθημα των Ευρωπαίων. Η πραγματικότητα, όμως, είναι τελείως διαφορετική απ’ αυτή που μας παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. Η πλειοψηφία των «προσφύγων» (sic!) δεν είναι αθώα γυναικόπαιδα, αλλά νέοι άνδρες εμφανώς ετοιμοπόλεμοι  Επίσης, δεν έχουμε να κάνουμε με φτωχούς πρόσφυγες, αλλά με άτομα που έχουν οικονομική άνεση, αφού διαθέτουν τεράστια ποσά στους διακινητές τους για να τους περάσουν στην Ευρώπη. Αν αναλογιστούμε ότι ήδη στις Ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν εκατομμύρια μετανάστες μουσουλμανικού θρησκεύματος, μπορούμε χωρίς υπερβολή να μιλάμε για εποικισμό, ισλαμοποίηση και -γιατί όχι- αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού από ακραία ισλαμικά στοιχεία.

Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες της δικτατορίας του φιλελεύθερου και αριστερού κατεστημένου (που από το 1945 καταδυναστεύει τους λαούς της Ευρώπης) για αφομοίωση και ενσωμάτωση των αλλότριων προς την βιολογική και πολιτισμική ταυτότητα της Ευρώπης αφροασιατικών ορδών, φαίνεται από την σκληρή πραγματικότητα ότι ακόμα και τρίτης γενιάς μετανάστες διατηρούν την μουσουλμανική τους ταυτότητα.

Όταν το 2015 το Παρίσι δέχτηκε την τρομοκρατική επίθεση από το δημιούργημα των δυτικών μυστικών υπηρεσιών που λέγεται ISIS, μάθαμε ότι οι τρομοκράτες δεν ήταν προλετάριοι, όπως θα ήθελαν οι μαρξιστές διανοούμενοι-παρανοούμενοι, αλλά προέρχονταν από την μεσαία τάξη και σε μεγάλο ποσοστό ήταν κάτοχοι πανεπιστημιακών τίτλων. Το ακραίο σαλαφιστικό ουαχαμπίτικο ισλάμ (με την ευγενική χορηγία Σαουδαράβων και Καταριανών σεΐχηδων) κερδίζει έδαφος στους μετανάστες μουσουλμανικού θρησκεύματος.

Το βράδυ της πρωτοχρονιάς, στην πόλη της Κολωνίας στην Γερμανία, νεαρές γυναίκες έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τους «φτωχούς πρόσφυγες». Το ισλάμ θεωρεί τις γυναίκες σαν ιδιοκτησία του άντρα, ικανές μόνο για οικιακές εργασίες και τεκνοποίηση. Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο που οι δράστες των βιασμών στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες είναι άτομα μουσουλμανικής θρησκείας.
Η αριστερή δήμαρχος της Κολωνίας, για να μην χαλάσει την πολυπολιτισμική σούπα, ζήτησε από τις νεαρές Γερμανίδες να μην ντύνονται προκλητικά (για τους ισλαμιστές, ακόμα και ένα απλό τζιν παντελόνι θεωρείται προκλητικό) και να μην πλησιάζουν τους «πρόσφυγες».

Φαίνεται ότι το ποτήρι ξεχείλισε με τις τρομοκρατικές επιθέσεις, τους βιασμούς και τις σεξουαλικές κακοποιήσεις από τα τριτοκοσμικά κτήνη, σε συνδυασμό με την πολιτική ανοικτών συνόρων της «περιούσιας» (και όχι Γερμανίδας) Μέρκελ, κι έτσι μεγάλος αριθμός Γερμανών πολιτών της Κολωνίας αποφάσισαν να διαδηλώσουν ενάντια στην πολιτική των ανοικτών συνόρων και την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Τη διαδήλωση οργάνωσε η γνωστή από το παρελθόν PEGIDA (Patriotic Europeans Against the Islamisation of the West), οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων που είναι αντίθετοι στην μεταναστευτική πολιτική του καθεστώτος, γνωστοί και ως Hogesa (Hooligans against Salafists) ενώ φυσικά δεν έλειπε τόσο το γνωστό μας ΝPD, όσο και οι νεολαίοι της Γενιάς της Ταυτότητας.

2FF2D67800000578-3391678-image-a-43_1452357584191
Μια Γερμανίδα συναγωνίστρια διαδηλώνει με ένα sticker κολλημένο στο χέρι της που λέει: «Απόσταση ενός χεριού», αναφερόμενη στις δηλώσεις της δημάρχου της Κολωνίας για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι Γερμανίδες, ώστε να μην «προκαλούν» τη σεξουαλική τους κακοποίηση από τους αφροασιάτες…

Όπως ήταν αναμενόμενο, το καθεστώς χρησιμοποίησε τα ανεπίσημα μαντρόσκυλά του, την antifa, τους διάφορους επαγγελματίες «ανθρωπιστές», «αντιρατσιστές» και αριστεριστές, οι οποίοι οργάνωσαν αντιδιαδήλωση «ενάντια στον ρατσισμό και τον σεξισμό». Τα επίσημα μαντρόσκυλα του συστήματος, οι ένστολες «εταίρες» που αυτοαποκαλούνται αστυνομικοί, χρησιμοποίησαν βίαιες μεθόδους καταστολής για να αντιμετωπίσουν τους Γερμανούς πατριώτες!

12402191_554872894680013_3300602851101988185_o

Φαίνεται ότι, παρ’ όλη την τρομοκρατία και την αστυνομοκρατία που το αριστεροφιλελεύθερο κατεστημένο έχει επιβάλει στην Γερμανία και στην υπόλοιπη Ευρώπη, ο λαός, δηλαδή η λευκή εργατική τάξη η οποία κυρίως πλήττεται από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τις πολιτικές των ανοικτών συνόρων, αρχίζει να αντιδρά, όχι πλέον με ανόητες μεμονωμένες βίαιες ενέργειες όπως στο παρελθόν, αλλά έξυπνα, μεθοδικά και οργανωμένα. Ελπίζουμε ότι ίσως επιτέλους βγει κάτι καλό από αυτές τις προσπάθειες.

2FF2967600000578-3391678-image-a-37_1452356537897

2FF2B6C300000578-3391678-image-a-34_1452356271581

Σημειώνουμε ότι το NPD, αλλά και πολλά άλλα γερμανικά εθνικιστικά κινήματα, υποστηρίζουν τη Ρωσία και τη Νέα Ρωσία, κι όχι τα τσιράκια της Ουάσινγκτον και των Βρυξελλών, τους Ουκρανούς ρωσόφοβους ψευτοεθνικιστές. 

nato-puppet-azov-battalion-wears-daesh-insignia-15
Ουαχαμπίτες ισλαμιστές πολεμούν μέσα από τις τάξεις του Azov! Περισσότερες εικόνες, video και πληροφορίες ΕΔΩ!

nato-puppet-azov-battalion-wears-daesh-insignia-13

nato-puppet-azov-battalion-wears-daesh-insignia-6

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s