Στρατηγός Otto Remer: Ρωσία και Ευρώπη!

Του Eupaty Kolovrat

Ο στρατηγός Otto Remer πιστεύουμε ότι δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις.

Ήρωας, τόσο του Δυτικού όσο και του Ανατολικού Μετώπου, υπηρέτησε στην επίλεκτη μεραρχία της Wermacht «Grossdeutschland» (Μεγάλη Γερμανία) κι ήταν αυτός που η μοίρα τον όρισε να παίξει, μαζί με τον διάσημο διοικητή της μονάδας ειδικών επιχειρήσεων των Waffen SS Οtto Skorzeny πρωταγωνιστικό ρόλο στην καταστολή του κινήματος των αντιδραστικών ακροδεξιών αξιωματικών της Wermacht οι οποίοι, υπό την ηγεσία και με την καθοδήγηση του συνταγματάρχη Claus von Stauffenberg, στις 20 Ιουλίου 1944 προσπάθησαν ανεπιτυχώς να δολοφονήσουν τον Αδόλφο Χίτλερ. Στόχος τους ήταν η κατάληψη της εξουσίας και η άνευ όρων παράδοση της Γερμανίας στους δυτικούς Συμμάχους.

Μετά τον πόλεμο, ο Otto Remer ίδρυσε το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Ράιχ. Το ΣΚΡ δεν ήταν ένα αντιδραστικό ακροδεξιό κόμμα, άλλα ένα επαναστατικό εθνικιστικό κίνημα το οποίο διακήρυττε την ενότητα του γερμανικού έθνους, την απελευθέρωση της Γερμανίας -αλλά και της υπόλοιπης Ευρώπης- από τα δεσμά του ΝΑΤΟ· είχε, δηλαδή, καταλάβει τον διαβρωτικό και ύπουλο ρόλο που διαδραμάτιζαν οι ΗΠΑ στην Γηραιά Ήπειρο. Ο Remer, σε αντίθεση με τον στείρο αντιρωσισμό των περισσότερων εθνικιστών εκείνης της περιόδου, έβλεπε στο ρωσικό έθνος εκείνη την ζωτική δύναμη που θα ελευθέρωνε την Γερμανία, αλλά και την Ευρώπη, από τα δεσμά του φιλελευθερισμού. Αυτός, όπως και ο Francis Parker Yockey, ήσαν οι πρώτοι που είχαν δει στην συντηρητική ΕΣΣΔ έναν εν δυνάμει σύμμαχο για την επιβίωση της Λευκής Ευρώπης.

Πιστός αντιιμπεριαλιστής, μετά την απαγόρευση του ΣΚΡ, ο Otto Remer κατέφυγε στην Αίγυπτο του Νάσερ (πιστού συμμάχου της ΕΣΣΔ) όπου οργάνωσε τις υπηρεσίες ασφαλείας της Μπααθικής Αιγύπτου. Παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από ομιλία του στρατηγού Otto Remer στο οποίο αναγνωρίζει τη σημασία αλλά και τη δυναμική του μεγάλου ρωσικού έθνους στην απελευθέρωση της Ευρώπης.

«Η επιβίωση των λευκών είναι σε κίνδυνο. Οι Ρώσοι είναι λευκοί και έχουν 100 φορές περισσότερα κοινά με εμάς, παρά οι Αμερικανοί, που είναι μιγάδες στην καταγωγή» και «Στην Γερμανία λένε ότι η Ρωσία μας έκλεψε την ελευθερία, ενώ η Αμερική την ψυχή».

Κλείνοντας, οι Ιουδαιοβρεττανοί και οι Ιουδαιοαμερικανοί πάντοτε προσπαθούσαν, με την τακτική του divide et impera, να φέρουν σε αντιπαράθεση τα δύο μεγάλα λευκά έθνη, τη Γερμανία και την Ρωσία. Συμφέρον της Γερμανίας, αλλά και της υπόλοιπης Ευρώπης, είναι η συμμαχία με το μεγάλο ρωσικό έθνος, έτσι ώστε να απελευθερωθεί από τον αμερικανοσιωνιστικό ζυγό. Δυστυχώς, οι φιλο-ουκρανοί του «χώρου», οι οποίοι ξεπέρασαν τα όρια του φετιχισμού και πλέον αγγίζουν τα όρια της νεκροφιλίας, εξυπηρετούν ως «χρήσιμοι ηλίθιοι» τα σχέδια των περιούσιων και των ευρωατλαντιστών που θέλουν να καταστρέψουν τη Ρωσία, έτσι ώστε να συνεχιστεί η κατοχή της Ευρώπης όπως την βιώνουμε σήμερα.

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s