Γερμανοί και Σαουδάραβες έτοιμοι να πολεμήσουν στο πλευρό των Τούρκων στο Ιράκ!

Όπως μπορείτε να ακούσετε στο παραπάνω video, Γερμανικά και Σαουδαραβικά στρατεύματα ενίσχυσαν τις θέσεις των Τούρκων οι οποίοι έχουν εισβάλει στο Ιράκ και κατέλαβαν την πλούσια σε πετρελαιοπηγές Μοσούλη. Η νόμιμη κυβέρνηση του Ιράκ τους έστειλε τελεσίγραφο, ζητώντας τους να αποχωρήσουν, αλλιώς θα χρησιμοποιήσει στρατιωτικά μέσα εναντίον τους προκειμένου να απελευθερώσει τα κατεχόμενα από τους Τούρκους εδάφη. Το τελεσίγραφο έληξε, οι εισβολείς δεν αποχώρησαν και πλέον η Ιρακινή κυβέρνηση ζήτησε επίσημα την στρατιωτική συνδρομή της Ρωσίας και του Ιράν προκειμένου να απελευθερώσει τη χώρα.

Η Ρωσία, που πάντοτε είναι νομότυπη στις διεθνείς της σχέσεις, αν και δεν επιθυμεί επιδείνωση των σχέσεών της με την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ανταποκριθεί θετικά καθώς πλέον οποιαδήποτε ολιγωρία της θα ερμηνευθεί ως αδυναμία. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό, αν ο αστείος Γερμανικός στρατός δεν το βάλει στα πόδια, οι Γερμανοί στην πρώτη τους πραγματική πολεμική εμπλοκή μετά τον Β’ Π.Π (καθώς οι βομβαρδισμοί των Σέρβων και των Ιρακινών αμάχων ήταν μαζική δολοφονία κι όχι πραγματική πολεμική εμπλοκή) να βρεθούν αντιμέτωποι με τους Ρώσους πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές και λοιπούς Spetsnaz.

Εμείς μόνο μια απορία έχουμε για τους Γερμανούς. Μετά από δύο παγκόσμιους πολέμους ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι οι Ρώσοι είναι εκ φύσεως πολεμικά ανώτεροι από αυτούς και πάντα θα τους τσακίζουν; Αν συνεχίσει έτσι η Σιωνιστική Γερμανική κυβέρνηση, είναι βέβαιο ότι οι Ρώσοι στρατιώτες θα πλένουν και πάλι τις μπότες τους στον Ρήνο!

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s