Αφροασιάτες στα Waffen SS: Ο πολυφυλετικός στρατός του Adolf Hitler!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι την Γερμανική στολή κατά τον Β’ ΠΠ φόρεσαν: 

-2.500 Ινδοί

-2.000 Καυκάσιοι (μη Ευρωπαϊκής καταγωγής)

-12.000 Τουρκμένοι και Τάταροι

-70.000 Αζέροι

-20.000 Νέγροι και Άραβες της Βόρειο-αφρικανικής «Ελεύθερης Αραβικής Λεγεώνας – Freies Arabien Legion»

-Δεκάδες χιλιάδες Ανατολικό-ασιάτες, όπως αυτοί του Ost-Battalion 43, προερχόμενοι από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Μογγολία, Ινδονησία, Ταϊλάνδη. Ήταν γενναία σώματα με μεγάλο πολεμικό φανατισμό που τα έστρεψαν τόσο εναντίον των Σοβιετικών στο ανατολικό μέτωπο όσο και εναντίον των Δυτικών στην Νορμανδία. Το Γ’ Ράιχ δεν είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει Αφρικανούς και Ασιάτες ακριβώς όπως και οι εχθροί του. Μπροστά στην σκοπιμότητα η φυλετική συνείδηση ήταν ανύπαρκτη.

-Δεκάδες χιλιάδες Ασιάτες και Βόρειο-αφρικανοί πολέμησαν διάσπαρτοι μέσα σε μικτούς σχηματισμούς ή σε μικρότερα σώματα.

Τα όσα αναφέρουμε είναι πράγματι ενδεικτικά, διότι κάποιος πιο ειδικός στο θέμα θα «ανακαλύψει» πολλούς περισσότερους… Είναι πολύ εντυπωσιακό ότι προβάλλεται συνεχώς ο δήθεν «Ευρωπαϊκός» στρατός του Γ’ Ράιχ και των Waffen SS, την στιγμή που επρόκειτο για έναν παγκοσμιοποιημένο πολυφυλετικό στρατό όμοιο με αυτόν των Σοβιετικών και των συμμάχων τους (ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία). Η ομοιότητα οφείλεται στο γεγονός ότι η επιτυχία στον πόλεμο είναι στεγνά μαθηματικά κι όχι ρομαντισμός κι ονειροπόληση. Τα μέσα για την επίτευξη της νίκης είναι πολύ συγκεκριμένα και δεν έχουν ιδεολογία. Η συντριπτική υπεροχή των Συμμάχων, σε αριθμό στρατιωτών και υλικά μέσα, ανάγκασε τους Γερμανούς να ξεπεράσουν κάθε ιδεοληψία προκειμένου να επιβιώσουν.

Είναι καιρός, εκτός από τα παραμύθια των Συμμάχων και των Σοβιετικών εναντίον του Γ’ Ράιχ, να αποκαλυφθούν και τα παραμύθια τα οποία προβάλλονται εδώ και 40 χρόνια στον «χώρο». Παραμύθια, που σκοπό έχουν μια φαντασιακή προβολή της ιστορικής πραγματικότητας έτσι ώστε να φαντάζει ακατόρθωτη η επανάληψή της.

Ο στόχος του συστήματος δεν είναι άλλος από την παραίτηση των συναγωνιστών από κάθε προσπάθεια Εθνικιστικής αναβίωσης της Ευρώπης, μέσω της σύγκρισης του πραγματικού με το τεχνηέντως εξιδανικευμένο.

Όμως κανείς δεν μπορεί να κοροϊδεύει πάρα πολλούς για πάρα πολύ καιρό…

Πηγές ενδεικτικά: 1, 2, 3, 4, 5

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s