«Στόκος» γεννιέσαι δεν γίνεσαι ποτέ… Video – απάντηση.

Η γνωστή ακροδεξιά «Ελληνόψυχη» φυλλάδα η οποία απευθύνεται σε πνευματικά καθυστερημένους, για άλλη μια φορά έδειξε το προδοτικό της πρόσωπο και την δουλικότητά της απέναντι στους Αμερικανοσιωνιστές. Αναδημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το 2012, στην οποία δύο-τρεις βλάκες, πιθανότατα Σέρβοι, έχουν σηκώσει την Σέρβικη σημαία δίπλα σε αυτή των Σκοπιανών, προσπαθούν να κάνουν πολιτική σπέκουλα εναντίον του Ορθόδοξου άξονα Ρωσίας και Σερβίας ο οποίος αποτελεί εν δυνάμει σύμμαχο της Ελλάδας. Όλα τα παραπάνω έγιναν με αφορμή τον αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων.

Το εμετικό δημοσίευμα, προσπαθεί να μας πείσει ότι όλοι οι Σέρβοι είναι ανθέλληνες επειδή ανέβασαν μια φωτογραφία από την κερκίδα, προ τριών χρόνων, με τρία άτομα! Δηλαδή με την ίδια λογική, αφού 50-100 Έλληνες αναρχικοί καίνε την Ελληνική σημαία, όλοι οι Έλληνες είμαστε προδότες… Επιπλέον οι καθυστερημένοι ακροδεξιοί εξαπολύουν ένα αντισλαβικό παραλήρημα περί πανσλαβισμού, αναπαράγοντας τα ηλίθια ψεύδη γνωστών ακροδεξιών «θεωρητικών» οι οποίοι έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι «δεν είναι κακό να συνεργάζεσαι με τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας σου». Τους «διαφεύγει» ότι από όλους τους Ανατολικοευρωπαϊκούς λαούς που είναι κυρίως Σλαβικής καταγωγής (με εξαίρεση τους Ρουμάνους, τους Ούγγρους, τους Αλβανούς και τους Σλαβοσκανδιναβούς των Βαλτικών Δημοκρατιών), στην ιστορία μας πολεμήσαμε μόνο με τους Βούλγαρους οι οποίοι δεν είναι καν καθαρός Σλαβικός λαός. Άρα ποιο πρόβλημα υπάρχει με τους Σλάβους;

Στο παραπάνω video μπορείτε να δείτε μετά το 1.30′, ότι οι Σέρβοι Εθνικιστές ύψωσαν σε αγώνα καλαθοσφαίρισης με τους Σκοπιανούς την Ελληνική σημαία μαζί με αυτή της Τσαρικής Ρωσίας, δηλαδή των Ρώσων Εθνικιστών. Επίσης οι Σέρβοι αδερφοί μας έχουν σηκώσει επανειλημμένα την Ελληνική σημαία σε αγώνα μέσα στην Κροατία.

Η πολλή ακροδεξιά, τυφλώνει…

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s