Πογκρόμ εναντίον του Γερμανικού λαού από την Γερμανική κυβέρνηση.

Στο παραπάνω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συνεντεύξεις των Γερμανών προλετάριων που τους βγάζουν με την βία έξω από τα σπίτια τους για να εγκαταστήσουν Ασιάτες εισβολείς. Στοχεύουν να εγκαταστήσουν πάνω από 800.000 έποικους από την Συρία, δηλαδή μεγαλύτερο αριθμό κατοίκων από τον πληθυσμό της Φρανκφούρτης. Οι φτωχοί Γερμανοί που εκδιώκονται από τα σπίτια τους μένουν σε αυτές τις κατοικίες εδώ και 40 χρόνια, καθώς πριν από περίπου 50 χρόνια αυτές οι κατοικίες κατασκευάστηκαν για να στεγάσουν τους άστεγους Γερμανούς στην περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Αυτοί οι Γερμανοί που εγκαταστάθηκαν εκεί πριν από 50 χρόνια, έκαναν οικογένειες, εργάζονται και πλέον είναι οι μόνιμοι κάτοικοι αυτών των οικημάτων. Η Γερμανική Σιωνιστική κυβέρνηση κατοχής θέλει να κατεδαφίσει ακόμα κι αυτά τα άθλια οικήματα, για χτίσει ξενώνες πολυτελείας για τους εισβολείς. Τα ενοίκια στην Γερμανία είναι κατά μέσο όρο πολύ υψηλά για το εισόδημα των Γερμανών προλετάριων και τα σπίτια προς ενοικίαση που βρίσκονται μέσα στις οικονομικές τους δυνατότητες, είτε είναι πολύ μικρά είτε βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.

Όμως το φυλετικό μίσος και ο ρατσισμός εναντίον των Γερμανών μέσα στην ίδια τους την πατρίδα, από την ίδια τους την κυβέρνηση, δεν στρέφεται φυσικά μόνο εναντίον των προλετάριων αλλά και εναντίον της μέσης και της ανώτερης αστικής τάξης. Ο αριστερός «οικολόγος» δήμαρχος της πόλης Tübingen στην νότια Γερμανία, ο Boris Palmer (του οποίου ο παππούς ήταν Εβραίος), δηλώνει ότι θα επιτάξει για ένα ή δύο χρόνια (μπορεί και για πολύ περισσότερα ή για πάντα αφού κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα μείνουν εκεί οι έποικοι) όσα σπίτια Γερμανών ιδιοκτητών έχουν μείνει ξενοίκιαστα για αρκετό καιρό, προκειμένου να στεγάσει τους έποικους!

Την ώρα που οι νεοταξίτες δεξιοί και ακροδεξιοί αποκαλούν τους Ρώσους «κομμουνιστές» και «μπολσεβίκους», απαιτούν από τον Ελληνικό λαό να πληρώσει τα ανύπαρκτα χρέη του στους Ευρωκομμουνιστές, διότι «φταίξαμε». Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που τα αφεντικά των ακροδεξιών, απαιτούν από τους Γερμανούς να ξεσπιτωθούν μέσα στην ίδια τους την χώρα, επειδή μέρος των προγόνων τους ακολούθησε το πολιτικό μονοπάτι του Εθνικοσοσιαλισμού και επομένως πρέπει να έχουν «ενοχές». Για άλλους πάλι, οι προλετάριοι καλά να πάθουν είτε γιατί είναι εν δυνάμει «μπολσεβίκοι» είτε γιατί δεν ήταν αρκετά ικανοί αφού στην κοινωνία μας λίγο πολύ ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει… Βλέπετε ο καλός ακροδεξιός πάντα θα έχει έναν λόγο να καλύπτει τα έργα των «περιούσιων» αφεντικών του. Άλλωστε τι περιμένετε από τα πνευματικά παιδιά της φυλής του Ενώχ;

Όμως για κακή τους τύχη, η Ευρωπαϊκή πραγματικότητα αποκαλύπτει καθημερινά ποιοι είναι οι πραγματικοί κομμουνιστές που κατάσχουν την ιδιωτική περιουσία με ρατσιστικά κριτήρια, όπως έκαναν και το 1918 εναντίον των Ρώσων και υπέρ των Ιουδαίων. Είναι οι ίδιοι που βάζουν τους χριστιανούς να πληρώνουν φόρο στην Γερμανία απλά και μόνο επειδή είναι χριστιανοί. Στην Ελλάδα οι φιλοδυτικοί δεξιοί και ακροδεξιοί είναι οι φανατικότεροι συνοδοιπόροι των νεοκομμουνιστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αν αυτά κάνουν οι Γερμανοσιωνιστές στην Γερμανία φανταστείτε τι θα κάνουν στην υπόδουλη πατρίδα μας! Θα τους αφήσεις;

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s