Ο εποικισμός με την τακτική του κούκου και η αλλαγή στρατηγικής από τους έποικους.

Γενικό ιδεολογικό πλαίσιο.

Λαϊκοί μας σύντροφοι. Από τότε που ανήλθε στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, βιώνουμε απροκάλυπτα πλέον τον μαζικό εποικισμό της χώρας μας από αφροασιάτες εισβολείς. Πλέον ο συγκεκαλυμμένος, ελεγχόμενος και οργανωμένος εποικισμός που λάμβανε χώρα με την δεξιά, αντικαταστάθηκε από έναν προκλητικά απροκάλυπτο, μαζικό και ασύδοτο εποικισμό με την αριστερά. Φυσικά αυτός ο εποικισμός δεν στοχεύει μόνο στην κατάληψη της Ελλάδας από αφροασιάτες, αλλά στην κατάληψη της Ευρώπης γενικότερα. Ασφαλώς όπως κάθε λογικός και εγγράμματος άνθρωπος, με τον όρο «Ευρώπη» εννοούμε και ολόκληρη την Ρωσία καθώς ο όρος «Ευρώπη» είναι για εμάς Εθνικός και βιολογικός κι όχι γεωγραφικός.

Υπό αυτή την έννοια, η Λευκή Ευρώπη θα μπορούσε να αποκαλείται και Λευκή Ευρασία αφού ο δικός μας Ευρασιανισμός έχει καθαρά φυλετικό περιεχόμενο και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον γεωπολιτικό Ευρασιανισμό του Dugin. Τονίζουμε ότι ο Ευρασιανισμός του Dugin είναι μια λαϊκοδεξιά ιδεολογία με έμφαση στην γεωπολιτική, που επίσης δεν έχει καμία σχέση με τον αρχικό Εθνικομπολσεβικισμό του Dugin ο οποίος αποτελεί μια συμπαγή και εύρωστη φυλετική και σοσιαλιστική ιδεολογία έμπλεη επαναστατικής ορμής παρόμοια με τον επαναστατικό Εθνικοσοσιαλισμό του 1923 κι όχι τον κυβερνητικό του 1933… Ο άνθρωποι μπορεί να αλλάζουν πολιτικές θέσεις αλλά τα γραπτά μένουν!

Μένοντας πάντα εντός του παραπάνω ιδεολογικού πλαισίου, δεν διαφωνούμε καθόλου με τους αναρχικούς στο ότι «τα σύνορα είναι χαρακιές στο σώμα του πλανήτη». Μόνο που αυτές οι χαρακιές είναι χαρακιές από μάχη και αποτελούν τίτλο τιμής για τα έθνη που τις φέρουν στο σώμα τους και συνεχώς θα πρέπει να αναζητούμε νέες χαρακιές και ζωτικό χώρο για την επιβίωση της φυλής μας. Φυσικά το ίδιο δικαίωμα αναγνωρίζουμε και σε όλα τα άλλα έθνη, ακόμα και εις βάρος του δικού μας έθνους αφού η φύση γνωρίζει μόνο το δίκαιο του ισχυρού και δεν πρόκειται αλλά ούτε και πρέπει να φανεί επιεικής με τους Έλληνες. Όταν ρώτησαν τον βασιλέα της Σπάρτης Αγησίλαο μέχρι που φθάνουν τα σύνορα της Σπάρτης, απάντησε σηκώνοντας το δόρυ του: «μέχρι εκεί που φτάνει αυτό».

Η τακτική του κούκου.

Οι λαοί της Ασίας και Αφρικής είναι δεδομένο ότι αναζητούν ζωτικό χώρο για να επιβιώσουν. Η αδυναμία τους να επαναστατήσουν απέναντι στην εκμετάλλευσή τους από τις πολυεθνικές της Δύσης καθώς και το γενικότερο χαμηλότατο πολιτιστικό τους επίπεδο, που δεν οφείλεται μόνο στην δυτική αποικιοκρατία αλλά και στην ίδια την βιολογική τους ιδιοσυστασία, τους οδήγησαν στην υιοθέτηση της τακτικής του κούκου. Ασφαλώς αυτή την στρατηγική δεν την υιοθέτησαν αυθόρμητα αλλά προωθείται από τα οικονομικά και πολιτικά κέντρα των Ισλαμιστών και των Σιωνιστών, για διαφορετικούς λόγους από το καθένα. Οι μεν Ισλαμιστές αναγνωρίζοντας την εγγενή τους αδυναμία να ανταγωνιστούν τους Ευρωπαίους σε όλα τα επίπεδα (στρατιωτικά, οικονομικά, πολιτιστικά) προσπαθούν να καταλάβουν την Ευρώπη, οι δε Σιωνιστές1 επιθυμούν την βιολογική επιμειξία των Ευρωπαίων με τους Αφροασιάτες διότι μόνο τότε θα εξασφαλίσουν έναν αρκετά δουλικό πληθυσμό, κατάλληλο για να υπηρετεί τον παγκόσμιο καπιταλισμό, το καταστροφικότερο δημιούργημα του αντιανθρώπου.

Επειδή η φύση μας διδάσκει τις μόνες ορθές πολιτικές αποφάσεις, αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο με τον κούκο και τις ύπουλες και ανορθόδοξες τακτικές του, τις οποίες υιοθετούν οι δήθεν αδικημένοι «μετανάστες». Ως γνωστόν ο κούκος αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα πουλιού το οποίο δεν επωάζει τα αυγά του, αλλά αντίθετα τα αποθέτει στις φωλιές άλλων πουλιών προς επώαση, προσπαθώντας να ξεγελάσει τις μητέρες των άλλων πουλιών οι οποίες επωάζουν κανονικά τα αυγά τους. Άλλες φορές το πετυχαίνει κι άλλες όχι. Για παράδειγμα οι ενήλικες ασημόγλαροι, δεν αναγνωρίζουν τα αυγά τους και επωάζουν όποιο αυγό βρούνε στη φωλιά τους, ενώ αναγνωρίζουν τους νεοσσούς τους. Αντίθετα οι ουρίες αναγνωρίζουν τα αυγά τους και δεν επωάζουν παρά μόνο τα δικά τους αυγά. Κατά την εξέλιξη των ειδών, επεβίωναν μόνο τα αυγά των κούκων που έμοιαζαν με αυτά των ουριών και οι νεοσσοί των κούκων που έμοιαζαν με αυτούς των ασημόγλαρων. Περιττό να αναφέρουμε ότι τόσο οι ασημόγλαροι όσο και οι ουρίες μόλις αναγνωρίσουν τον εισβολέα του άλλου είδους, πχ τον κούκο, παύουν να τον ταΐζουν αν είναι νεοσσός ή να τον επωάζουν αν είναι αυγό.

Όμως το πλέον ενδιαφέρον σημείο της στρατηγικής των κούκων δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό. Οι κούκοι ασφαλώς και δεν είναι τεμπέληδες. Θα λέγαμε ότι είναι άκρως επεκτατικοί. Ακριβώς επειδή δεν επωάζουν τα αυγά τους, εξοικονομούν χρόνο και ενέργεια ώστε να γεννάνε συχνότερα αυγά και επομένως να αφήνουν περισσότερους απογόνους του είδους τους σε σχέση με τους θετούς γονείς των νεοσσών των κούκων, οι οποίοι πρέπει να εξασφαλίσουν τροφή και φωλιά για τα μικρά τους.

Αυτή η μάχη μεταξύ των ωδικών πτηνών που παρασιτούνται από τους κούκους και των κούκων έχει επιδράσει στην εξελικτική πορεία και των δύο ειδών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν κάποια είδη κούκων, όπως πχ ο λεγόμενος βρετανικός, τα οποία όχι μόνο παρασιτούν στις φωλιές των άλλων πουλιών, αλλά επειδή έχουν και μικρότερο χρόνο επώασης, οι νεοσσοί κούκοι πετάνε τα αυγά των άλλων πουλιών έξω από τη φωλιά έτσι ώστε να διασφαλίσουν μεγαλύτερο μερίδιο τροφής για τους εαυτούς τους. Επίσης κάποιο άλλο είδος πουλιού, οι μαυρολαιμοδείκτες, αφήνουν κι αυτοί τα αυγά τους σε φωλιές άλλων πουλιών. Ο νεοσσός τους είναι εξοπλισμένος με ένα κυρτό οξύληκτο ράμφος και μόλις ξεπροβάλει από το αυγό, ενώ είναι ακόμα τυφλός, γυμνός και κατά τα άλλα αβοήθητος τρυπά και κατακρεουργεί τα θετά αδέρφια του μέχρι θανάτου!

Συναγωνιστές, οι αναλογίες είναι προφανείς. Η φύση ακολουθεί το μονοπάτι της φυσικής επιλογής που εδώ και χιλιάδες χρόνια βελτιώνει τα είδη και κυριαρχεί ως πραγματικότητα πατώντας πάνω σε μαρξιστικές, αναρχικές, αστικές και θρησκευτικές αντιεξελικτικές πλάνες. Οι ανθρώπινες κοινωνίες χωρισμένες εξελικτικά σε φυλές και παραπέρα σε έθνη με την βιολογική και όχι την «πολιτιστική» έννοια του όρου, διαθέτουν περιορισμένους πόρους για να επιβιώσουν και να διεξάγουν την οικονομική, πολιτιστική και στρατιωτική μάχη που απαιτείται έναντι των ανταγωνιστικών τους φυλών ή εθνών. Οι αλλόφυλοι εισβολείς, κατασπαταλούν τους εθνικούς πόρους προσπαθώντας να τους εκμεταλλευτούν προς όφελος των δικών τους απογόνων.

Η αλλαγή στρατηγικής.

Βέβαια κάπου εδώ σταματάνε οι αναλογίες μεταξύ του φυσικού περιβάλλοντος και των ανθρώπινων κοινωνιών. Διότι ενώ τα υπόλοιπα είδη κάνουν απλά αυτό που είναι προγραμματισμένα να κάνουν με βάση τον γενετικό τους κώδικα, οι άνθρωποι που δεν βρίσκονται πλέον στο φυσικό περιβάλλον αλλά στο αστικό, εμφανίζουν αποκλίνουσες από την φύση συμπεριφορές. Έτσι εμφανίζονται διάφορες κοινωνικές ασθένειες όπως ο «αντιρατσισμός» τον οποίο μεταφέρουν οι «αντιφασιστικοί» ιοί και οι «ανθρωπιστές» της δεξιάς. Ο «αντιρατσισμός» μόλυνε αρκετά μεγάλο μέρος του λαού ώστε να μπορέσει να γίνει η επίσημη ιδεολογία του καθεστώτος, καθώς οι φορείς αυτής της ασθένειας εκμεταλλεύτηκαν άριστα την φτωχοποίηση της χώρας και την πλήρη εξάρτησή της από το εξωτερικό· με αποτέλεσμα πλέον οι έποικοι να αφήνουν τα «αυγά τους» υπό την προστασία του κράτους.

Το αξιοσημείωτο συμπέρασμα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Κω, είναι ότι βρισκόμαστε στην κρίσιμη καμπή, στην οποία πλέον σταδιακά οι αφροασιάτες θα αρχίσουν να αλλάζουν στρατηγική. Εφόσον πλέον απολαμβάνουν την προστασία του αριστερού κράτους, δεν τους είναι ανάγκη να προσποιούνται τους αδύναμους, αλλά θα αρχίσουν να απαιτούν όλο και περισσότερα προνόμια αφού κανείς δεν πρόκειται να τους πετάξει έξω από την «φωλιά», ούτε αυτούς ούτε τους απογόνους τους. Βέβαια για ένα ή δύο χρόνια ακόμα, πιθανότατα θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν την στρατηγική του κούκου μαζί με την στρατηγική της επιλεκτικής εριστικότητας την οποία χρησιμοποιούν κυρίως για να δοκιμάσουν τις αντιδράσεις της Ελληνικής κοινωνίας αλλά και του κρατικού μηχανισμού στο σύνολό του. Αυτό έκαναν και τις τελευταίες ημέρες. Για παράδειγμα μια στροφή του Ελληνικού λαού προς τον Εθνικισμό και μια υποστηρικτική στάση από τον στρατό και την αστυνομία προς τους ένστολους συναδέλφους τους που κατηγορούνται για «ρατσισμό», σίγουρα θα καταστήσει προτιμητέα από τους έποικους την τακτική του κούκου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αντίθετα μια ενίσχυση της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς θα καταστήσει θελκτική την στρατηγική της επιλεκτικής εριστικότητας.

Είναι δεδομένο ότι οποιαδήποτε προσπάθεια απελευθέρωσης του Ελληνικού λαού από τους διεθνείς τοκογλύφους επίσης θα ευνοήσει την στρατηγική της εριστικότητας από τους έποικους, καθώς βρίσκονται υπό την κηδεμονία των διεθνών τοκογλύφων και η ίδια τους η επιβίωση στην πατρίδα μας εξαρτάται από τις οικονομικές και πολιτικές πιέσεις που ασκεί στους κυβερνώντες ο ξένος παράγοντας. Επομένως αν προσπαθήσει κάποια πολιτική ηγεσία είτε να τους απομακρύνει από την χώρα είτε να σπάσει τα δεσμά της οικονομικής εξάρτησης από την Δύση, η μόνη στρατηγική που τους απομένει είναι αυτής της μαζικής εξέγερσης με σκοπό την επιβολή κυρώσεων στην πατρίδα μας από τους «εταίρους» μας στην Ε.Ε.

Ανεξάρτητα από την τροπή που θα πάρουν τα πολιτικά γεγονότα στο μέλλον, είναι δεδομένο ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο πλήθος από «αντιφασιστικές» ορδές· οι οποίες θα αποτελούνται από αφροασιάτες και Ισλαμιστές εγκληματίες παντός είδους και οι οποίοι δεν θα έχουν τίποτα κοινό με τους antifa βορείων προαστίων που γνωρίζουμε. Κοινώς το παιχνίδι χοντραίνει ή αλλιώς αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον… Κάθε κρίση κρύβει μέσα της και μια ευκαιρία.

Origin_of_Species_title_page
Περί της καταγωγής των ειδών μέσω της φυσικής επιλογής ή η διατήρηση των ευνοούμενων φυλών στην μάχη της επιβίωσης.

1Έχουμε ξαναγράψει ότι ο όρος Σιωνιστές δεν είναι φυλετικός, καθώς δεν αφορά μόνο τους Εβραίους αλλά όλους όσους υπηρετούν την παγκόσμια κυριαρχία μιας πνευματικώς Ιουδαϊκής ελίτ αποτελούμενης από τοκογλύφους και καπιταλιστές.

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s