«Όχι» και πάλι «Όχι» στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και στους δεξιούς και ακροδεξιούς συνοδοιπόρους του.

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, αγαπητοί αναγνώστες. Μετά το υπερήφανο “όχι” του Ελληνικού λαού στους ευρωκομμουνιστές και στους δεξιούς και ακροδεξιούς συνοδοιπόρους τους, ακολούθησε η πλήρης συνθηκολόγηση της κυβέρνησης και η παντελής αδιαφορία της για την θέληση του Ελληνικού λαού. Φυσικά αυτό δεν μας κάνει εντύπωση, αφού το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του νομοσχεδίου για τον εξευτελισμό της Ελληνικής ιθαγένειας όπου η κυβέρνηση δεν τόλμησε να προσφύγει στην ετυμηγορία των Ελλήνων. Είναι προφανές, όπως πρώτοι ίσως διατυπώσαμε, ότι η κυβέρνηση πόνταρε σε ένα “ναι” ή σε ένα οριακό “όχι” των Ελλήνων στο μνημόνιο, βασιζόμενη στον οχετό προπαγάνδας τον οποίο εξαπέλυαν ανενόχλητα τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης.

Το συντριπτικό “όχι” των Ελλήνων τσάκισε το γόητρο της αριστερής παρένθεσης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, διότι αποκάλυψε την πρόθεσή του να μετατρέψει κι αυτός την χώρα σε μια αποικία χρέους όπως και οι προκάτοχοί του. Φυσικά τσακίστηκε και το γόητρο όσων ανεξαρτήτως “ιδεολογίας” συμπαρατάχθηκαν πολιτικά με το “ναι” καθώς αποκαλύφθηκε είτε ο καθεστωτικός τους ρόλος, είτε η δειλία τους, είτε η ηλιθιότητά τους και η ανικανότητά τους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αφού κατέληξαν να συμπαρατάσσονται με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α που προηγουμένως κατηγορούσαν ή έβριζαν. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι δεξιοί και ακροδεξιοί που ωρύονταν υπέρ του “ναι” ήταν σχεδόν υποτονικοί στο θέμα του νομικού εκτρώματος για την ιθαγένεια, μέχρι που προέκυψε το θέμα του ευρώ, καθώς όπως λέει και ο λαός: “Δόξα τα λεφτά έχουμε Θεό…”.

Άλλωστε σχεδόν πουθενά στην δυτική Ευρώπη δεν υπάρχει πλέον το δίκαιο του αίματος γι αυτό και η μεγάλη προστάτιδα της ντόπιας ακροδεξιάς, η Νέα Δημοκρατία, υπερψήφισε κάποια άρθρα για την αλλαγή στο καθεστώς απονομής της ιθαγένειας. Νομίζουμε ότι πλέον, μετά και το δημοψήφισμα, τα πολιτικά “στρατόπεδα” του Εθνικού χώρου είναι πλέον εμφανή και όλοι έχουμε λάβει τις θέσεις μας κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Άλλο ένα γεγονός που αποκαλύπτει την ενόχληση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α απέναντι στο πατριωτικό μέτωπο κατά του ευρώ, είναι η επίθεση του Παπαδημούλη στον Nigel Paul Farage και στην Marine Le Pen οι οποίοι υποστήριξαν τις Ελληνικές θέσεις εναντίον του μνημονίου ενισχύοντας φυσικά όχι τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α αλλά την πατρίδα μας, και εμμέσως την Χρυσή Αυγή. Η αριστερά βρίσκεται σε πανικό βλέποντας το Εθνικιστικό κίνημα γενικότερα, κι όχι ειδικά την Χρυσή Αυγή, να αποτελεί την μόνη αντίσταση με δυναμική απέναντι στα σχέδια των τοκογλύφων.

Θεωρούμε πολύ θετικό ότι σύσσωμος ο Εθνικιστικός χώρος, δεν μιλάμε για τον “χώρο” υπό τον μεγεθυντικό φακό του διαδικτύου όπου οι δύο – τρεις γίνονται χίλιοι δεκατρείς, έδωσε μαζί με όλες τις πατριωτικές δυνάμεις την μάχη του “όχι” και την κερδίσαμε. Φυσικά όσοι δεν ονειρεύονται επαναστάσεις από το laptop και το αποστειρωμένο περιβάλλον του δήθεν αντικοινοβουλευτισμού, αλλά γνωρίζουν άριστα την ιδέα της εξελικτικής επανάστασης καταλαβαίνουν ότι αυτό το “όχι” είναι απλά άλλο ένα βήμα προς τον τελικό σκοπό που δεν μπορεί να είναι άλλος από την γιγάντωση της λαϊκής απήχησης του Εθνικισμού η οποία θα τον καθιερώσει ως κυρίαρχη κρατική ιδεολογία στην θέση του πολιτιστικού Μαρξισμού που επικρατεί σήμερα! Μια επανάσταση χωρίς τον λαό δεν είναι επανάσταση αλλά τυραννία. Η λογική ότι δήθεν μας ενοχλεί το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι ακροδεξιό κόμμα και γι αυτό υιοθετούμε ακόμα πιο ακροδεξιές θέσεις, γελοιοποιεί αυτούς που εκφέρουν αυτά τα επιχειρήματα.

Αναφέρθηκε από τη δεξιά ότι η θετική ψήφος στο μνημόνιο θα έσωζε την χώρα από τον “κομμουνισμό” και ότι δήθεν τα πράγματα θα πήγαιναν σταδιακά καλύτερα. Προβλέψαμε ότι όσο μεγαλύτερο το “όχι” τόσο πιο βραχύβιο θα είναι το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του. Αυτό επαληθεύεται, καθώς η κυβέρνηση ακόμα κι αν τώρα διατηρηθεί στην εξουσία, είναι τόσο τσακισμένη από την υπογραφή του μνημονίου, που σε σύντομο χρονικό διάστημα όταν θα κληθεί να το εφαρμόσει, θα πιεστεί πολιτικά τόσο από την άκρα αριστερά όσο και από τους Εθνικιστές και θα χάσει την αρχή της δεδηλωμένης. Δεν συζητάμε τα συνειδητά ψεύδη των δεξιών περί βελτίωσης των όρων διαβίωσης εντός του μνημονίου, διότι αυτά αναπαράγονται μόνο από μίσθαρνα όργανα του καθεστώτος των τοκογλύφων. Ο σκοπός τους δεν είναι άλλος από την διαιώνιση της υποταγής και της οικονομικής αποστράγγισης του λαού από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους μεταπράτες τους. Όμως θα έρθει η ώρα που θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι…

Οι μάσκες έπεσαν συναγωνιστές. Οι γραμμές είναι πλέον διακριτές. Ηττημένοι είναι μόνο αυτοί που δεν ελπίζουν να νικήσουν.

Μια Φυλή – Μια Τάξη – Ένας Στρατός.

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s