ΘΑ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ;

Συναγωνιστή και λαϊκέ σύντροφε. Ο παγκόσμιος Σιωνισμός απαιτεί την διαιώνιση της υποταγής του Έθνους μας. Ο Εβραϊκής καταγωγής Jean-Claude Juncker, ο τοκογλύφος δικτάτορας της Ε.Ε απαιτεί την άνευ όρων παράδοση του λαού μας πατώντας πάνω στην πλήρη ανικανότητα, αν όχι προδοσία, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ο οποίος έχει αφήσει την χώρα απροετοίμαστη στα χέρια των τοκογλύφων. Αν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α υπέγραφε ένα οποιοδήποτε μνημόνιο, δεν θα ήταν τόσο τραγικό όσο το να υπερψηφίσουμε εμείς οι ίδιοι την οικονομική μας καταδίκη.

Μην γελιέσαι συναγωνιστή. Δεν υπάρχει πατρίδα για τους ηττημένους. Πράγματι η ελευθεριακή λαοσυνέλευση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α με τον πρόεδρο του δεκαπενταμελούς για πρωθυπουργό, είναι ότι χειρότερο για να οδηγήσει τη χώρα έξω από το ευρώ. Είναι γεγονός ότι η άρνηση του μνημονίου μαθηματικά θα οδηγήσει την χώρα εκτός ευρώ, καθώς ναι μεν δεν υπάρχει έννομος τρόπος να μας βγάλουν άμεσα εκτός ευρώ όμως θα κλείσουν την στρόφιγγα της χρηματοδότησης και θα αναγκαστούμε να βγούμε μόνοι μας. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα παράλληλης κυκλοφορίας του ευρώ με Ελληνικά τραπεζογραμμάτια εσωτερικής κυκλοφορίας, όπως εφαρμόστηκε στην Γερμανία την περίοδο του Hitler, κάτι που οδήγησε τελικά τους παγκόσμιους τραπεζίτες στο να προκαλέσουν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με στόχο την εξάλειψη οποιουδήποτε Έθνους αντιστεκόταν στις ορέξεις τους. Όμως η έλλειψη εθνικής παραγωγής καθιστά κι αυτό το σενάριο προβληματικό και ως μόνη λύση προβάλλει ο ευνοϊκός δανεισμός της χώρας μας από τα BRICS με γεωπολιτικά ανταλλάγματα, μέχρι η χώρα να αρχίσει να παράγει.

Γνωρίζουμε ότι οι πλούσιοι έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω και γι αυτό πολλοί από αυτούς αβαντάρουν την δραχμή για έρθουν να αγοράσουν τα πάντα όπως οι δωσίλογοι και μαυραγορίτες συνεργάτες των Γερμανών στην κατοχή. Όμως είναι δεδομένο ότι στην κατάσταση που μας έφερε η Δεξιά και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α αν υποχωρήσουμε θα χαθεί κάθε ελπίδα αντίστασης, κυρίως διότι θα σταθεροποιηθεί πλήρως το πολιτικό σύστημα που στην περίπτωση του “όχι” θα αποσταθεροποιηθεί. Το γεγονός ότι είμαστε υπόδουλοι καθιστά ακόμα πιο όμορφο τον αγώνα μας για ελευθερία και αξιοπρέπεια. Αυτοί που πιστεύουν ότι οι δούλοι θα παραμείνουν πάντα δούλοι και τα αφεντικά πάντα αφεντικά, ήταν, είναι και θα βρίσκονται πάντα απέναντί μας!

Το επιχείρημα ότι με το “ναι” θα πέσουν οι “αντιρατσιστές” του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και θα ανέβει μια συγκυβέρνηση με το “transexual” ΠΟΤΑΜΙ, το φιλοπακιστανικό ΠΑΣΟΚ και την Ν.Δ η οποία ψήφισε τον αντιρατσιστικό νόμο και ευχαριστούσε τους εισβολείς που προτιμούν την πατρίδα μας είναι τόσο γελοίο που καταντάει ακροδεξιό…

Συναγωνιστές, ο Σιωνιστής, βραβευμένος από την American Jewish Committee για την μάχη του ενάντια στον “ρατσισμό” και τον “αντισημιτισμό” Jean-Claude Juncker μας κουνάει το δάκτυλο προκλητικά και λέει ότι θα μας τιμωρήσει. Ας του το σπάσουμε…

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s