Δημοψήφισμα 5/7/2015: Όχι στην Ε.Ε. – Όχι στα διλήμματα του καθεστώτος!

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, λαϊκοί μας σύντροφοι. Ζούμε φαινομενικά κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας και τον λαό μας. Η κυβέρνηση, μετά από πέντε μήνες καλοπληρωμένων διακοπών στην εξουσία, χωρίς να έχει λύσει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα του Ελληνικού λαού πέρα από την διόρθωση κάποιων νομικών εκτρωμάτων της δεξιάς, αφού διατήρησε στο ακέραιο και ενίσχυσε μέσω της ισοπέδωσης (εξισωτισμό, το ονόμασε ο Τσίπρας) τον ταξικό χαρακτήρα της κοινωνίας, αφού πλημμύρισε την Ελλάδα με έποικους από την Αφρική και την Ασία στους οποίους μοιράζει αβέρτα ιθαγένειες και επιδόματα, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο “κόλπο”. Ένα δημοψήφισμα διλημματικού χαρακτήρα, όχι φυσικά για το ευρώ, αλλά για το μνημόνιο.

Το πρόβλημα της Ε.Ε. είναι η υφαρπαγή της έγκρισης του Ελληνικού λαού για το “ροζ” μνημόνιο που ετοιμάζουν με την συνεργασία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Βλέπετε, εκεί έγκειται πάντα η “δημοκρατικότητα” μιας διαδικασίας· στην υφαρπαγή της έγκρισης του λαού και στο να καταστεί ο λαός συνένοχος. Είναι η λογική του «Μαζί τα φάγαμε» με βάση την οποία οι ίδιοι οι “δημοκράτες” των Βρυξελλών θα μπορούσαν, θεωρητικά πάντα, να δεχθούν το Ελληνικό χρέος ως επαχθές, αν είχαμε μια δικτατορία, αλλά θεωρούν κάτι τέτοιο αδιανόητο για μια δημοκρατία όπου «ο λαός ψηφίζει», άρα είναι συνένοχος!

Η Νέα Δημοκρατία προτίμησε να πέσει πριν συντριβεί καθολικά με την επιβολή του νέου μνημονίου και άφησε την “σκληρή” διαπραγμάτευση στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, με την σειρά του, σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμεί έξοδο από το ευρώ, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα από την δήθεν αριστερή του πτέρυγα. Η έξοδος από το ευρώ θα επιφέρει μεγάλη κοινωνική αναστάτωση, αστάθεια, καθώς και φυλετικές και ταξικές συγκρούσεις, τις οποίες μόνο ένα γνήσια επαναστατικό κίνημα θα επιθυμούσε. Επιπλέον, χρειάζεται μια καθαρή ιδεολογική γραμμή και πολιτικός “στρατός” για να μπορέσει ένα κίνημα να κρατήσει τα ηνία σε μια τέτοια περίπτωση. Τα εγχώρια αστικά κόμματα είναι γνωστό ότι δεν εξουσιάζουν τον λαό βασιζόμενα στην λαϊκή απήχηση, αλλά στην διαπλοκή τους με τα δυτικά κέντρα εξουσίας. Με λίγα λόγια, η σημερινή “δημοκρατία” της φτώχειας και της καταπίεσης στηρίζεται πάνω στα δανεικά των ξένων τοκογλύφων και στις δυνάμεις καταστολής. Επομένως, κανένα αστικό κόμμα δεν μπορεί, αλλά ούτε και θέλει, να βγάλει την Ελλάδα έξω από το κλουβί των ΗΠΑ και της Ε.Ε.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πίσω από κάθε αστικό κόμμα υπάρχει ένα συνονθύλευμα οικονομικών συμφερόντων και ιδεολογικών διαφθορέων, οι οποίοι έχουν “δέσει” τη συνύπαρξή τους με το καθεστώς. Όλοι αυτοί οι εκατοντάδες ισχυροί του καθεστώτος φοβούνται πολύ περισσότερο την κατάρρευση του καθεστώτος απ’ όσο εμείς μια καθολική χρεωκοπία με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι μια μαρξιστική διακυβέρνηση εκτός ευρώ θα ήταν ό,τι χειρότερο για το λαό μας. Όμως, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, διότι η μαρξιστική κλίκα του 5% του ΣΥΡΙΖΑ που λειτουργεί ως μικρόβιο στο 36% της εκλογικής του βάσης γνωρίζει ότι μπορεί να επιτύχει τον σκοπό της -που δεν είναι άλλος από την μετατροπή των Ελλήνων σε θλιβερή μειονότητα μέσα στην ίδια μας τη χώρα- μόνο με την στήριξη των Σιωνιστικών κέντρων εξουσίας, τα οποία θα της διασφαλίζουν την εσωτερική τάξη μέσω της παροχής ρευστού σε σωστές “δόσεις” μέχρι τον θάνατο του Έθνους. Οτιδήποτε μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη αστάθεια είναι μη επιθυμητό από την κυβέρνηση. Επομένως το «Όχι» στο δημοψήφισμα είναι «Όχι» στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και στον πολιτιστικό μαρξισμό!

Κάνοντας μια παρένθεση, να αναφέρουμε ότι, ιστορικά, η αριστερά ουδέποτε ενδιαφέρθηκε πραγματικά για το βιοτικό επίπεδο του λαού, απλά και μόνο διότι η ηγετική τους κλίκα πάντα αποτελεί ξένο σώμα στο εκάστοτε Έθνος. Όλοι γνωρίζουν ότι ακόμα και η επανάσταση των Μπολσεβίκων τον Οκτώβρη του 1917 δεν ήταν παρά μια καπηλεία των δίκαιων αιτημάτων των Ρώσων προλετάριων από την Γερμανοεβραϊκή κλίκα που χειραγώγησε τον εργαζόμενο λαό και χρηματοδότησε αφειδώς την εξέγερση των Μπολσεβίκων. Το ίδιο συνέβη και στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου οι “περιούσιοι” κομμουνιστές λειτούργησαν ως πράκτορες των Άγγλων τεκτόνων, διαδίδοντας το μικρόβιο της προδοσίας στους Γερμανούς στρατιώτες οι οποίοι είδαν με την Συνθήκη των Βερσαλιών ποιοι ήταν οι πραγματικοί σκοποί της φιλειρηνικής προπαγάνδας των Μαρξιστών. Διαχρονικά, από την κομμουνιστική συνιστώσα του IRA που πρόδωσε τον ένοπλο αγώνα, μέχρι την διαπλοκή των Κομμουνιστών στην Νέα Ρωσία με τις ακροδεξιές δυνάμεις κατοχής του Κιέβου, πάντα η ηγετική κλίκα των Μαρξιστών έχει σκοπό την προώθηση μιας παγκόσμιας κοινωνίας φτωχών μιγάδων που θα υπηρετούν μια “περιούσια” ελίτ. Όμως, η ιστορία έδειξε ότι αυτό, αντί να το πετύχουν στα ανατολικά “κομμουνιστικά” κράτη, το πέτυχαν στις δυτικές καπιταλιστικές “δημοκρατίες”! Επομένως, θέλουν να εφαρμόσουν παντού την ήδη “επιτυχημένη” συνταγή της Δύσης κι όχι την “αποτυχημένη” γι’ αυτούς συνταγή της ανατολικής Ευρώπης, που οδήγησε -μετά την κατάρρευση του Κομμουνισμού- σε φυλετικά ομοιογενή Έθνη με Εθνικιστικές τάσεις.

Όσον αφορά την Ε.Ε, είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει καλό και κακό μνημόνιο, ούτε καλή και κακή συμφωνία, διότι δεν πρόκειται για συμφωνία, αλλά για βραχυπρόθεσμη λεηλασία της πατρίδας. Μόλις πάρουν αυτά που ζητούν, μετά ζητούν όλο και περισσότερα, ακριβώς όπως ο έμπορος ναρκωτικών από το θύμα του! Πρόκειται για μια ατέρμονη διαδικασία υποταγής και λεηλασίας, η οποία επιταχύνεται με την υπερψήφιση της όποιας συμφωνίας φέρει η Κυβέρνηση, είτε είναι “δική της” είτε είναι των τοκογλύφων συνεργατών της.

Επιπλέον, για όσους θυμούνται, ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει προεκλογικά «Θα σκίσω το μνημόνιο» (μία απ’ τις πολλές φορές που έχει κάνει αυτή τη δήλωση), ενώ αυτή τη στιγμή προσπαθεί με τον πιο άμεσο τρόπο να επιβάλλει και να δικαιολογήσει στη συνείδηση του λαού την ακριβώς αντίθετη πορεία του ίδιου και του κόμματός του. Αυτό το δημοψήφισμα είναι μια διπλή παγίδα, όχι μόνο επειδή έτσι θα δικαιολογηθούν η συγκεκριμένη και πλήθος άλλων εκ διαμέτρου αντίθετες πράξεις απ’ τα λόγια, αλλά και επειδή το μείζον ερώτημα που πρέπει να μας απασχολεί είναι το «Ευρώ ή Δραχμή» κι όχι το «Ναι ή όχι στο Μνημόνιο». Ακόμη κι αν η πλειοψηφία του λαού μας καταψηφίσει τα μέτρα που προτείνει το συγκεκριμένο μνημόνιο (τα οποία επιμελώς ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α κρατά μυστικά για να μην γνωρίζουμε τι μας περιμένει), λίαν συντόμως θα έρθει νέα πρόταση από τους δανειστές. Με κάθε νέα πρόταση ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα κάνει νέο δημοψήφισμα ή σκοπεύει να αφουγκραστεί σε βάθος τον ελληνικό λαό και να έρθει σε πλήρη ρήξη με τους δανειστές, το ΔΝΤ και την Ε.Ε. (που θα έχει ως αποτέλεσμα την έξοδο της Ελλάδας απ’ το Ευρώ) σε περίπτωση που βγει ένα πανηγυρικό «Όχι» ή, κατ’ αντιστοιχία, να υπερψηφίσει κάθε νέο μνημόνιο και κάθε νέο μέτρο σύμφωνα με τις επιταγές των «αφεντικών» με δικαιολογία το «Ναι» που ίσως πει ο λαός στις 5 Ιουλίου;

Επομένως, πάλι και ως προς την Ε.Ε το «Όχι» είναι μονόδρομος διότι το «Ναι» θα σημάνει την καθολική εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους και την “δημοκρατική” νομιμοποίηση της εκμετάλλευσης του λαού και της πατρίδας μας. Το «Ναι» δημιουργεί ένα “δημοκρατικό” προηγούμενο για την αποδοχή οποιασδήποτε ταπεινωτικής συνθήκης στο μέλλον, όσο δολοφονική και ανθελληνική κι αν είναι αυτή. Ακόμα και μια στιγμή ελευθερίας είναι καλύτερη από μια ζωή με “δόσεις”…

Αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες, το επόμενο ποίημα του Τυρταίου:

spartan_warrior_by_serghad

«Τί τιμή στο παληκάρι, όταν πρώτο στη φωτιά

σκοτωθεί για την πατρίδα με τη σπάθα στη δεξιά.

Πόσο λυπηρό ν’ αφήσει την πατρίδα τη γλυκιά,

τα καλά του τα χωράφια και να ζεί με διακονιά.

Με γονιό να παραδέρνει, με γυναίκα ομορφονιά,

με γερόντισσα μητέρα και μ’ ανήλικα παιδιά.

Κι απ’ τη στέρηση και φτώχεια όπου πάει, όπου σταθεί,

να γνωρίζει ότι είναι σ’ όλους η ζωή του μισητή!

Να ντροπιάζει τη γωνιά του, να ντροπιάζεται κι αυτός,

και ποτέ να μην του λείπει απ’ τα χείλη ο στεναγμός.”

Εθνικιστικά, Αντικαπιταλιστικά, Ελεύθερα!

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s