Εθνικοποιήστε την αντίσταση!

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, αγαπητοί αναγνώστες. Μετά την υπογραφή των νέων μνημονίων από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, την μαζική αποβίβαση εποίκων καθημερινά στα νησιά της πατρίδας μας και την μαζική απόδοση ιθαγένειας στους αφροασιάτες εισβολείς, είναι φανερό ότι ο ολοκληρωτικός πόλεμος που διεξάγεται με σκοπό τον αφανισμό της Ελληνικής φυλής μπαίνει στην τελική του φάση, η οποία εξαρτάται από εμάς και τον Ελληνικό λαό για το πόσο θα διαρκέσει. Ο σκοπός μας είναι να τον κάνουμε να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. 

Προς ένα ζοφερό μέλλον

Κράτος και κεφάλαιο υπό την διεθνή Σιωνιστική (όχι Εβραϊκή, το τονίζουμε) ασπίδα αποδίδουν μαζικά ιθαγένεια σε αφροασιάτες έποικους με σκοπό, όχι απλά την αλλοίωση της φυλετικής και εθνολογικής ταυτότητας του λαού μας, αλλά τον πλήρη εξανδραποδισμό του. Είναι δεδομένο ότι οι περιούσιοι τοκογλύφοι της Γερμανίας, που από εδώ και στο εξής θα αναφέρονται ως “Γερμανοί”, έδωσαν εννιά μήνες παράταση στο προϋπάρχον μνημόνιο με σκοπό, αφενός να υποθηκευθεί όλη η ακίνητη κρατική περιουσία, και αφετέρου να εξανδραποδιστεί ο Ελληνικός λαός μέσω της “Ελληνοποίησης” των αφροασιατών που παράνομα εισήλθαν στην χώρα. Βεβαίως, αυτοί οι έποικοι που θα νομιμοποιηθούν, δεν ήρθαν στην χώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αποτέλεσμα των προηγούμενων φάσεων του ολοκληρωτικού πολέμου που εξαπολύθηκε από το καθεστώς της δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία τριάντα σχεδόν χρόνια. Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα αποκτούσαν τουλάχιστον την υπηκοότητα και, φυσικά, κατόπιν και την ιθαγένεια.

Εμείς δεν είμαστε κατά της ενσωμάτωσης και της απόδοσης υπηκοότητας και ιθαγένειας σε Ευρωπαϊκής καταγωγής πολίτες που γεννήθηκαν ή εργάζονται για χρόνια στην Ελλάδα -με εξαίρεση τους Αλβανούς, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία δείχνουν το ρατσιστικό τους μίσος απέναντί μας σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα, πιστεύουμε ότι πλέον ο Εθνικιστικός χώρος θα πρέπει να προσεγγίσει στα σοβαρά νέους συναγωνιστές από τις πρώην “ανατολικές” χώρες (όπως η Ρουμανία και η Πολωνία) οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην πατρίδα μας. Όμως, καθώς γνωρίζετε, η συντριπτική πλειοψηφία των εκατοντάδων χιλιάδων εποίκων που θα “Ελληνοποιηθούν” δεν είναι Ευρωπαϊκής καταγωγής, αλλά Αφγανοί, Πακιστανοί, Ινδοί, Κούρδοι, Νιγηριανοί κλπ. Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι, από την ίδια την βιολογική τους ιδιοσυστασία, είναι, όχι μόνο αδύνατον, αλλά και πλήρως ανεπιθύμητο για ‘μάς να ενσωματωθούν στο Ελληνικό έθνος. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ανεχθούμε να γίνουμε ένας λαός μιγάδων, αλλά θα υπερασπιστούμε την διατήρηση της βιολογικής μας ταυτότητας με όλα τα μέσα.

Επίσης, είναι δεδομένο ότι οι πολιτογραφημένοι έποικοι, λόγω της φυλετικής και ταξικής τους καταγωγής, θα στηρίζουν την “αντιφασιστική” καπιταλιστική Αριστερά τουλάχιστον για τα επόμενα πενήντα χρόνια. Άλλωστε, γι αυτούς η Ελλάδα, όσα μνημόνια και να έρθουν, θα είναι πάντα ένας υλιστικός παράδεισος σε σχέση με τις χώρες καταγωγής τους, άρα θα παραμείνουν “θρησκευτικά” προσηλωμένοι στην Αριστερά, που κλέβει κάθε μέρα τον κόπο και το αίμα των Ελλήνων για να τους παρέχει πλουσιοπάροχα αγαθά. Μάλιστα, ετοιμάζουν και ακριβή καταγραφή όλων των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων (ακόμα και τα οικογενειακά κειμήλια) ώστε να φορολογήσουν ακόμα πιο σκληρά τους δουλοπάροικους της μεσαίας τάξης, τη στιγμή που οι μεγαλοαστοί δεν πληρώνουν δεκάρα, αφού έχουν όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία σε υπεράκτιες εταιρείες και τράπεζες του εξωτερικού. Οι πολιτογραφημένοι έποικοι θα λεηλατήσουν ό,τι αφήνουν οι τοκογλύφοι, οι καπιταλιστές και τα κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα από το ήδη σχεδόν κατασχεθέν λαϊκό εισόδημα.

Φυσικός σύμμαχος του αριστερού κράτους και παρακράτους στον εποικισμό της χώρας είναι φυσικά και το ντόπιο κεφάλαιο. Ενθουσιασμένα τα αφεντικά από τον αδυσώπητο ανταγωνισμό Ελλήνων και ξένων εργαζομένων, πάντα “αντιρατσιστές” και έχοντας πλέον διαιρέσει, όχι μόνο ιδεολογικά αλλά κυρίως βιολογικά, την εργατική τάξη, μπορούν να εκμεταλλεύονται τον κόπο της ανενόχλητοι. Κανέναν κίνδυνο δεν διατρέχουν πλέον, όχι μόνο να εθνικοποιηθούν τα ολιγοπώλια και τα μονοπώλια όπως θα έπρεπε, αλλά ούτε καν να υποστούν κάποια δυνατή εργατική κινητοποίηση. Οι “Ελληνοποιημένοι” έποικοι θα λειτουργούν ως μικροαφεντικά που θα φέρνουν νέους σκλάβους από τις χώρες καταγωγής τους για να δουλέψουν για τα μεγαλύτερα αφεντικά και πάει λέγοντας. Στην κορυφή της πυραμίδας, φυσικά, βρίσκονται πάντα οι Σιωνιστές, οι οποίοι επιτελούν την “βιβλική” τους αποστολή.

Οι Έλληνες πλέον αδύναμοι να αντιδράσουν, θα γίνουν μια από τις κοινότητες στην ίδια τους την πατρίδα και θα προσπαθούν να βρουν συμμάχους για να επιβιώσουν οικονομικά στην γη των προγόνων τους. Ήδη, μέρος από τα δικά μας χρήματα που εισπράττουν από την τοκογλυφία οι “Γερμανοί”, επιστρέφουν στην Ελλάδα ως παροχές στα κέντρα αναψυχής των “μεταναστών”, ενώ είναι βέβαιο ότι οι “Ελληνοποιημένοι” έποικοι θα λεηλατήσουν ακόμα και αυτά τα πενιχρά επιδόματα που παρέχει μέχρι στιγμής η Πολιτεία στους φτωχούς Έλληνες. Είναι δεδομένο ότι το ήδη χρεοκοπημένο Δημόσιο είναι αδύνατον να στηρίξει όλο αυτόν το εξαθλιωμένο πληθυσμό που σταδιακά θα συσσωρευθεί, με αποτέλεσμα την πλήρη μαρξιστική φτωχοποίηση των Ελλήνων προς όφελος των ξένων. Τελικά οι Έλληνες μάταια θα αναμένουν από το πλήρως ιδιωτικοποιημένο κράτος, στο οποίο οι εργολάβοι λυμαίνονται κάθε κοινωνική παροχή, να εκπληρώσει έστω και στο ελάχιστο τις υποχρεώσεις του. Η φυλετική πίεση, σε συνδυασμό με την καπιταλιστική οικονομική γενοκτονία η οποία καθηλώνει τις γεννήσεις, θα μετατρέψουν τον λαό μας σε μια θλιβερή κι εξευτελισμένη μειονότητα.

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και η σύγχρονη ηθική και πολιτιστική παρακμή. Οι οικογενειακές αξίες λοιδορούνται, ενώ προβάλλονται συνεχώς και βιαίως πανσεξουαλικά, εκφυλιστικά και πολυφυλετικά πρότυπα. Η Παιδεία έχει υποβαθμιστεί σε μια πολυπολιτισμική, κακής ποιότητας και ταξικά προσανατολισμένη εκπαίδευση. H ψυχαγωγία έχει καταντήσει μια εκτόνωση μέσω της μέθης και των παραισθησιογόνων ουσιών. Η θρησκεία πλέον αποτελεί ένα άθλιο αλισβερίσι μεταξύ των ανθρώπων και της Εκκλησίας. Οι έποικοι έχουν πλημμυρίσει μια ατείχιστη πόλη και την λεηλατούν μαζί με το κεφάλαιο και την κρατικοδίαιτη ολιγαρχία.

Η δική μας απάντηση

white-revolution

Ποια πρέπει να είναι η δική μας αντίδραση σε αυτά; Μα, φυσικά, να εισπράξουμε την αντίδραση και να εθνικοποιήσουμε την αντίσταση. Ανυποχώρητοι ιδεολογικά στην προάσπιση της βιολογικής και της Εθνικής μας ταυτότητας και ακραιφνείς σοσιαλιστές. Καμιά ειρήνη με τη ολιγαρχία που νέμεται τον πλούτο των προλεταριοποιημένων Ελλήνων εργαζομένων. Δεν θέλουμε ελεημοσύνη· θέλουμε όλα όσα μας ανήκουν. Τα ψίχουλα από το τραπέζι των καπιταλιστών να τα ζητιανέψουν οι πολιτικοί μέντορες της αριστεράς, της δεξιάς και της ακροδεξιάς. Άλλωστε, δεν τους αξίζει κάτι παραπάνω.

Εμείς για τον λαό μας τα θέλουμε όλα. Ορκιζόμαστε ότι, αν επιτύχουμε τον σκοπό μας, θα εθνικοποιηθούν πλήρως τα ολιγοπώλια και τα μονοπώλια και θα ασκηθεί κρατικός έλεγχος επί του συνόλου της οικονομίας. Αυτά αποτελούσαν πάγια αιτήματα των Εθνικιστικών και Αντικαπιταλιστικών κινημάτων του Μεσοπολέμου (π.χ. σημεία 12, 13, 14 στο πρόγραμμα του NSDAP) και έχουν καταγραφεί στα πολιτικά τους προγράμματα. Οι Εθνικιστές εργάτες, στρατιώτες και διανοούμενοι έδωσαν το αίμα τους γι’ αυτά. Αυτά δεν τα συζητάμε, ούτε τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν.

Οι ιδέες μας πρέπει να γίνουν το ψυχικό και πνευματικό στασίδι του Ελληνικού λαού. Όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως ταξικής προέλευσης, μπορούν να γίνουν κοινωνοί της πίστης μας. Τείνουμε το χέρι ακόμα στα περιθωριοποιημένα άτομα να μετέχουν στην μάχη για το Έθνος. Δεν μας περισσεύει κανείς. Το μόνο που απαιτείται είναι η υπέρβαση της ατομικότητας και η θέληση για αντίσταση μέσα από τον κοινό αγώνα. Ο καθένας από ‘μάς μπορεί να κάνει κάτι που δεν μπορεί κάποιος άλλος. Στην φάση του ολοκληρωτικού πολέμου που δέχεται αυτή τη στιγμή το Έθνος, όλα επιτρέπονται.

Απέναντι στις “ταξικές” ορδές της καπιταλιστικής αριστεράς με “υψηλή” προστασία και χρηματοδότηση πρέπει να αντιπαρατάξουμε μια Εθνική Αταξική Φάλαγγα Ελλήνων. Δεν αντλούμε τον αυτοσεβασμό μας από την υπεροχή μας στα υλικά αγαθά, αλλά από την βιολογική μας υπόσταση και την υπεροχή μας στις πνευματικές, σωματικές και ψυχολογικές μάχες που έχουμε δώσει, είτε τις κερδίσαμε είτε τις χάσαμε, ακριβώς όπως οι αρχαίοι Σπαρτιάτες.

Υπάρχει ελπίδα;

Σε αντίθεση με την μικροαστική μιζέρια που θεωρεί κάθε μάχη χαμένη πριν καν ξεκινήσει, εμείς πιστεύουμε ότι καμιά μάχη δεν χάθηκε ποτέ. Εκατοντάδες φορές στην ιστορία μας βρεθήκαμε υπό κατοχή κι όμως υπομείναμε, επιμείναμε, αντισταθήκαμε, επιβιώσαμε και κυριαρχήσαμε. Ποιος περίμενε το 1453 όταν οι ορδές των βαρβάρων κατέκλυζαν την βασιλεύουσα, ότι το 1921 οι Έλληνες στρατιώτες θα έφθαναν στον Σαγγάριο; Ποιος περίμενε ότι μια μέρα ο Κολοκοτρώνης στην Τριπολιτσά θα ξέπλενε την ντροπή τόσων αιώνων; Ποιος περίμενε, όταν το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού κόσμου είχε μηδίσει ή υποταχθεί στους Πέρσες, ότι μια μέρα ο Μέγας Αλέξανδρος θα διέλυε την Περσική αυτοκρατορία; Είναι αυτές οι αλλαγές της μοίρας που ενέπνευσαν τους Μεσαιωνικούς ποιητές των Carmina Burana (O Fortuna) τα οποία τόσο όμορφα μελοποίησε ο Carl Orff.

Δεν έχουμε αυταπάτες και γνωρίζουμε ότι η πλήρης ανικανότητα του “χώρου” να αντιδράσει σε ένα τέτοιο Εθνοκτόνο νομοσχέδιο είναι η καλύτερη τροφή για τον μαζικό πεσιμισμό που τον διακατέχει. Όμως, όλοι πρέπει να αναλογισθούμε ότι η ευθεία σύγκρουση με το καθεστώς αυτή τη στιγμή είναι και αντικειμενικά αδύνατη, πέρα από τις γνωστές “λοιμώξεις” του “χώρου” -στις οποίες αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να αναφερθούμε- καθώς το αντιδημοκρατικό οικονομικό και κοινωνικό καθεστώς που λεηλατεί την πατρίδα μας είναι ακόμα πανίσχυρο. Το ερώτημα είναι, για πόσο θα εξακολουθήσει να παραμένει πανίσχυρο;

Αν και το καθεστώς δείχνει αδύνατο να ανατραπεί εσωτερικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ζούμε ακριβώς πάνω στα όρια της Ευρώπης με την Ασία, ακριβώς εκεί που οι πολιτικές, οικονομικές και Εθνικές “πλάκες” συγκρούονται και δίνουν συνεχώς “σεισμούς”. Ήδη η Ρωσία και η Κίνα βρίσκονται σε μια τροχιά σύγκρουσης με την Δύση και αυτή η πορεία είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανακοπεί. Άλλωστε, ουδείς γνωρίζει πού θα οδηγήσει μια μεγάλη αστάθεια το χαοτικό δυναμικό σύστημα που λέγεται ανθρωπότητα (θα ασχοληθούμε στο μέλλον αναλυτικά με αυτό το θέμα). Επομένως, μια εξωτερική “αποτυχία” -εθνική ή οικονομική- (π.χ. απώλεια εδαφών ή ολική κατάρρευση της οικονομίας) είναι δυνατό να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο εσωτερικό της χώρας. Ακόμα, να έχουμε υπόψη μας ότι, αν αυτοί που κυβερνάνε ήταν τόσο ευφυείς που να είναι σε θέση να διατηρήσουν την εξουσία τους για πάντα, δεν θα είχαν φέρει την χώρα στην κατάσταση που βρίσκεται, με αποτέλεσμα να εντείνουν συνεχώς την καταστολή απέναντι στο λαό επειδή νιώθουν ότι κινδυνεύουν. Τέλος, επειδή το καθεστώς υπηρετείται από άτομα που αλληλοεξοντώνονται για το προσωπικό τους συμφέρον και συχνά εξυπηρετούν αντικρουόμενες ομάδες συμφερόντων, μια γενικευμένη αποτυχία του καθεστώτος να διατηρήσει την ανοχή του λαού σε συνδυασμό με κινήσεις ξένων δυνάμεων μπορεί να προκαλέσει αστάθειες, ανατροπές και, γενικότερα, ένα νέο ανακάτεμα της πολιτικής τράπουλας, ξαναμοιράζοντας χαρτιά στους “παίκτες”. Ακόμα και ο μαζικός εποικισμός της Ελλάδας με αφροασιάτες ισλαμιστές που αυτή την στιγμή εξυπηρετεί τα συμφέροντά των εξουσιαστών, ενδεχομένως να πυροδοτήσει έναν κύκλο βίας και αστάθειας μέσα από την οποία θα αναδειχθούν νέες υγιείς δυνάμεις.

Οι εξουσιαστές μας συμπεριφέρονται ως μικροί Θεοί και εξαπολύουν δυνάμεις που, ούτε γνωρίζουν την “μηχανική” τους, ούτε φυσικά μπορούν να τις ελέγξουν… Επίσης, γνωρίζουν ότι αποτελούν ένα λάθος από αυτά που η φύση τείνει να διορθώνει. Η αυτοθέωση αποτελεί ύβρη και επιφέρει την τίσιν!

Εθνικιστικά, Αντικαπιταλιστικά, Ελεύθερα!

images

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s