ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ!

Λαϊκοί μας σύντροφοι. Γίνεται μια προσπάθεια από πατριώτες (όχι απαραίτητα Εθνικιστές) σε όλη την Ευρώπη, για επαναπατρισμό στην Ευρωπαϊκή πατρίδα των Λευκών Νοτιοαφρικανών αγροτών που εδώ και χρόνια δολοφονούνται, βιάζονται και ακρωτηριάζονται από τότε που οι Αφρικανοί κατέλαβαν την εξουσία στην Νότιο Αφρική με την βοήθεια των Σιωνιστών. Μέχρι στιγμής τα θύματα έχουν φθάσει επίσημα τους 4.000, ανεπίσημα είναι πολλοί περισσότεροι. Πρόκειται για μια ακραία ρατσιστική γενοκτονία καθώς δολοφονούνται και εξευτελίζονται αποκλειστικά και μόνο επειδή είναι Λευκοί. Ο ρυθμός γενοκτονίας των Λευκών στη Νότιο Αφρική είναι ο υψηλότερος ρυθμός γενοκτονίας στον πλανήτη!

Ήδη η Βρετανία και η Ολλανδία έχουν αρνηθεί τον επαναπατρισμό σε όσους Λευκούς Νοτιοαφρικανούς τον αιτήθηκαν. Γίνεται μια προσπάθεια μέσω αυτής της ιστοσελίδας, να ασκηθεί πίεση στους τοκογλύφους της Ε.Ε για να αποδεχθούν τον επαναπατρισμό των Λευκών αδερφών μας. Σας καλούμε όλους να δηλώσετε συμμετοχή διότι όσο εμείς καθόμαστε πίσω από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, γυναίκες και παιδιά βιάζονται και δολοφονούνται καθημερινά! Καλούμε όλους τους πραγματικούς Εθνικιστές να προβάλλουν αυτήν την πανευρωπαϊκή προσπάθεια.

Απαιτούμε ευθέως από την Ελληνική κυβέρνηση να αποδώσει υπηκοότητα σε όλους όσους Λευκούς Νοτιοαφρικανούς αδερφούς μας το επιθυμούν, έτσι ώστε αυτοί οι άνθρωποι να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα. Εμείς ευχαρίστως μοιραζόμαστε την πατρίδα μας μαζί τους. Για να μην υπάρξει οικονομικό κόστος αρκεί η Ελληνική κυβέρνηση να απελάσει τον αντίστοιχο αριθμό αφροασιατών εποίκων οι οποίοι απομυζούν καθημερινά την Ελληνική οικονομία. Οι Λευκοί Νοτιοαφρικανοί είναι μια άριστη κοινότητα παραγωγικότατων αγροτών και θα ήμασταν ευτυχείς να τους εντάξουμε στο Ελληνικό Έθνος μαζί με τους Ρώσους αδερφούς μας που εκδιώκει η χούντα του Κιέβου από τις πατρογονικές τους εστίες στην Νέα Ρωσία.

Φέρτε τους πίσω στην Ευρώπη! Τους χρειαζόμαστε γιατί πιθανότατα σύντομα θα βρεθούμε στη θέση τους!

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s