Συναγωνίστριες Χρόνια Πολλά!

Σήμερα η Χριστιανική Ορθόδοξη εκκλησία τιμά την ημέρα των Αγίων γυναικών Μυροφόρων και κατά την Ορθόδοξη Χριστιανική παράδοση εορτάζουν οι γυναίκες. Η Τσαρική Ρωσία τιμούσε την σημερινή ημέρα ως την ημέρα της γυναίκας, πολύ πριν οι “περιούσιες” κομμουνίστριες Rosa Luxemburg και Clara Zetkin (Γερμανικής υπηκοότητας, αλλά όχι Εθνικότητας και οι δύο …) καθιερώσουν αρχικά στην Σοβιετική Ένωση και κατόπιν στην καπιταλιστική Δύση, ως ημέρα της γυναίκας την 8η Μαρτίου.

Η 8η Mαρτίου είναι η μέρα κατά την οποία αναγνωρίστηκαν στην Γερμανία τα συνδικάτα των εκδιδομένων γυναικών και οι Τροτσκιστές την επέβαλαν ως την ημέρα της γυναίκας στην Ευρώπη, πιστοί στις ιδεολογικές τους καταβολές περί του ρόλου και της φύσης της γυναίκας!

Εμείς έχοντας πάντα ανοιχτή την Εθνικιστική αγκαλιά για τις εκδιδόμενες Ευρωπαίες αδερφές μας οι οποίες είναι θύματα του ταξικού και βιολογικού πολέμου που εξαπέλυσαν οι Καπιταλιστές και οι Κομμουνιστές, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλες τις συναγωνίστριες και μέλλουσες μητέρες, της Ελλάδας και της Ευρώπης της οποίας η καρδιά χτυπάει πλέον στην Χριστιανική Ορθόδοξη Ρωσία.

Έθνος, λαός, σοσιαλισμός!

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s