ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ FSA ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ AZOV!

“Έχει φυλακιστεί στην Αυστραλία για τρομοκρατία, πολέμησε με τους “επαναστάτες” στην Συρία και τώρα ο Zaky Mallah θα πολεμήσει με τον Ουκρανικό στρατό εξαιτίας μιας διαφήμισης που είδε στο Facebook.

O Αυστραλός Zaky Mallah, το πρώτο άτομο που κατηγορήθηκε για τρομοκρατία στην Αυστραλία, ελπίζει να γίνει αποδεκτός για να πολεμήσει με την Ουκρανική στρατιωτική μονάδα η οποία στρατολογεί Αυστραλούς. Το τάγμα AZOV – στο οποίο ο Zaky Mallah από το Sydney, ο οποίος εξέτισε ποινή φυλάκισης δύο ετών σε φυλακή υψίστης ασφαλείας με κατηγορίες για τρομοκρατικές ενέργειες πριν τελικά αθωωθεί, έχει κάνει αίτηση στρατολόγησης – έχει φτιάξει μια σελίδα στο Facebook στα πλαίσια της εκστρατείας στρατολόγησης του για συμμετέχοντες για τουλάχιστον δύο μήνες.

Το τάγμα περιγράφει τον εαυτό του ως την στρατιωτική πτέρυγα της Ουκρανικής κυβέρνησης και είναι ανοιχτό σε “όλους τους ξένους εθελοντές” να συμμετάσχουν στο αγώνα τους. “Αυτή η επανάσταση είναι μόνο για ιδεαλιστές… Θα έρθετε εδώ και θα βρείτε μόνο προβλήματα, πόλεμο, περιπέτειες, ίσως ακόμη και τον θάνατο, θανάσιμους τραυματισμούς, αλλά σίγουρα θα βρείτε και σπουδαίες αναμνήσεις και φίλους για όλη σας τη ζωή”, έτσι γράφουν τα φυλλάδια που καλούν σε εθελοντική στράτευση.

Η συνέχεια εδώ 

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s