Potkin – Demushkin: Γνήσια Τέκνα της Σιών!

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, αγαπητοί αναγνώστες. Μέσα στο αντιρωσικό της παραλήρημα η ντόπια ακροδεξιά κατά καιρούς τραυλίζει, δειλά ομολογουμένως διότι γνωρίζουν ότι ψεύδονται συστηματικά, τα ονόματα των Alexander Potkin και Dmitry Demushkin ως δήθεν αξιόπιστα πρόσωπα του Ρωσικού Εθνικισμού. Θα σας εξηγήσουμε περί τίνος πρόκειται αναλυτικά.

Καταρχήν τόσο ο Demushkin όσο και ο Potkin είναι Εβραϊκής καταγωγής κάτι που αποδεικνύεται πολλαπλώς. Πρώτον το όνομά τους έχει κατάληξη σε – kin – όπως των περισσότερων Ρώσων, Εβραϊκής καταγωγής. Κατά δεύτερον όπως καταλαβαίνει κάθε γνήσιος Ρώσος, όπως είναι οι Ρώσοι αδερφοί και συναγωνιστές μας με τους οποίους έχουμε πραγματική φιλία κι όχι διαδικτυακή, κανείς από τους δύο δεν προφέρει το – R – όταν μιλάει Ρωσικά! Αυτή η προφορά αποτελεί τόσο έντονο και διαδεδομένο χαρακτηριστικό των Ρωσοεβραίων, που μάλιστα οι Ρώσοι αυτούς που ομιλούν έτσι τους λένε “Kartavy”. Τρίτον τα επώνυμά τους δεν μεταφράζονται στα Ρωσικά, δηλαδή δεν σημαίνουν κάτι στην Ρωσική γλώσσα. Αυτό αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό των επιθέτων των Ευρωπαίων πολιτών Εβραϊκής καταγωγής. Επιπλέον ο Potkin ακριβώς για να μην φαίνεται η καταγωγή του στο ευρύ κοινό, άλλαξε το επώνυμό του σε Belov που σημαίνει στα Ρώσικα “λευκός” (είπαμε πρέπει κάτι να σημαίνει για να μην φαίνεται).

Φυσικά έχουμε ξαναπεί ότι οι Σιωνιστές αποτελούν μια μειοψηφία μέσα στον Εβραϊκό λαό ο οποίος όχι μόνο δεν ευθύνεται για τα εγκλήματά τους, αλλά αντιθέτως συχνά αποτελεί και θύμα τους. Το γεγονός ότι οι Potkin και Demushkin είναι Εβραϊκής καταγωγής δεν τους καθιστά Σιωνιστές αλλά αντίθετα, το γεγονός ότι λειτουργούν ως εντολοδότες της Ουκρανικής Σιωνιστικής ακροδεξιάς ενισχύεται από την Εθνολογική τους συσχέτιση με τον Σιωνισμό. Τέλος πάντων δεν είναι Ρώσοι βιολογικά και αυτό είναι γνωστό σε όλους εκτός από αυτούς που κάνουν ότι δεν γνωρίζουν.

Ο Demushkin ήταν ο αρχηγός μιας νεοναζιστικής και όχι Εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης, της Slavic Union, η οποία είναι πλέον εκτός νόμου όχι μόνο για πολιτικούς λόγους αλλά και λόγω της διασύνδεσής της με το οργανωμένο έγκλημα. Όπως είναι ευρέως γνωστό, ο Demushkin ήταν για χρόνια πληροφοριοδότης της FSB μέσα στον Εθνικιστικό χώρο και χρηματοδοτούνταν επαρκώς από παράγοντες του Κρεμλίνου. Είχε έρθει σε ρήξη με τα περισσότερα μέλη της Slavic Union εξαιτίας του γεγονότος ότι εκμεταλλευόταν προς ίδιο όφελος την οργάνωση! Αφού η Slavic Union τέθηκε εκτός νόμου και φυλακίστηκαν αρκετά μέλη της, φυσικά ο ίδιος δεν καταδικάστηκε για τίποτα και συνέχισε να συνδιοργανώνει κάθε χρόνο το “Russian March”, μια από τις μεγαλύτερες πορείες Ρώσων Εθνικιστών στην Μόσχα, μέχρι που άρχισαν τα γεγονότα στη Maidan και αποκαλύφθηκε ο ρόλος κάποιων εκ των συνδιοργανωτών. Πλέον κανένας Εθνικιστής που σέβεται τον εαυτό του δεν πάει σε κοινή πορεία με τον Demushkin, τους φιλελεύθερους και τους ομοφυλόφιλους.

Μετά τα γεγονότα στην Maidan, εξαιτίας της χαφιεδίστικης στάσης του υπέρ του Δεξιού Τομέα, ουσιαστικά απομονώθηκε από την πλειοψηφία των Ρώσων Εθνικιστών πλην ελαχίστων οι οποίοι τον ακολούθησαν και κάποιοι από αυτούς εντάχθηκαν μαζί με τους Ουαχαμπίτες στον Azov! Συνελήφθη από τις Ρωσικές αρχές στο σπίτι του, όχι επειδή είναι “Εθνικοσοσιαλιστής” όπως αναφέρουν οι προπαγανδιστές της συμφοράς, αλλά επειδή έκανε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Μόσχα υπέρ των Ουκρανών δολοφόνων του Κιέβου! Εν καιρώ πολέμου θα είχε εκτελεστεί φυσικά σε κάθε σοβαρό κράτος και θα πρέπει να είναι ευγνώμων στους Σιωνιστές φίλους του με προσβάσεις στην Ρωσική κυβέρνηση που είναι ζωντανός.

Επίσης ο Demushkin και η παρέα του πλέον δεν δηλώνουν ούτε Εθνικιστές ούτε Εθνικοσοσιαλιστές αλλά “Λευκοί Διεθνιστές”, ένα καινούργιο ιδεολόγημα που προσπαθεί να “ενώσει” λευκούς από όλη την Ευρώπη στα πρότυπα του ISIS εναντίον φυσικά της Ρωσίας με σκοπό την επιβολή τελικά του Αμερικανικού πολυπολιτισμικού μοντέλου. Στις ιδεολογικές ασυναρτησίες των Λευκών Διεθνιστών, οι οποίες βασίζονται στη διαστροφή της μορφής και του πνεύματος του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλισμού ανεξαρτήτως αν συμφωνεί ή όχι κάποιος με αυτόν, θα απαντήσουμε συνολικά σε επόμενο άρθρο. Αρκεί να αναφέρουμε ότι οι Γερμανοί δέχθηκαν μαζικά στις τάξεις τους Ευρωπαίους στρατιώτες μετά το 1942 σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να κρατήσουν το μέτωπο. Επίσης όλοι οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές και αντικομμουνιστές που εντάχθηκαν στα SS και την Wehrmacht πίστευαν στην Ευρώπη των Εθνών κι όχι στον Λευκό πολτό των Σιωνιστών του Demushkin!

Τέλος ο Demushkin ήταν επιστήθιος φίλος με τον Εβραϊκής καταγωγής, εκλεκτό των Ρωσοεβραίων Τραπεζιτών και πρόσφατα δολοφονηθέντα ηγέτη της Φιλελεύθερης αντιπολίτευσης στην Ρωσία, Boris Nemtsov. Τώρα το πως εξηγείται, οι Φιλελεύθεροι και οι “Ναζί” να μάχονται σε κοινό μέτωπο εναντίον του Putin μπορείτε εύκολα να το καταλάβετε αν σκεφθείτε ότι έχουν ως κοινή πηγή χρηματοδότησης τους παγκόσμιους τοκογλύφους.

Ας επανέλθουμε τώρα στον άλλο μεγάλο Σιωνιστή, τον Alexander Potkin ο οποίος ήταν αρχηγός του Κινήματος Εναντίον της Παράνομης Μετανάστευσης (DPNI) και ο οποίος συνελήφθη όχι μόνο για “εξτρεμισμό” αλλά κυρίως για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από το Καζακστάν! Αυτός ακόμα και φυσιογνωμικά φαίνεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με Ρώσο, γεγονός που επαληθεύει τα όσα σας προαναφέραμε. Όπως βλέπετε παρακάτω διοργανώνει κοινές πορείες με κομμουνιστές όπως ο αρχηγός του “Αριστερού Μετώπου” Udaltsov και “ζητιανεύει” χρήματα από χορηγούς ανεξαρτήτως καταγωγής. Η Εβραϊκή κοινότητα είναι βασικός χρηματοδότης του DPNI!

Ας δούμε τώρα τι δήλωσαν για τα γεγονότα στην Ουκρανία ο διαβόητος Dmytri Bobrov και ο ήρωας Anton Raevskii.

Dmytri Bobrov.

11833_640

Ο Dmytri Bobrov είναι βετεράνος του πολέμου στην Τσετσενία, γνωστός ναζιστής και καταδικασμένος για ρατσιστικά εγκλήματα, ο οποίος στο “αντιρατσιστικό” και “αντιφασιστικό” καθεστώς του Putin εξέτισε έξι χρόνια φυλάκισης διότι η οργάνωσή του, η “Shultz 88”, ευθύνεται για την δολοφονία εφτά ανθρώπων ασιατικής καταγωγής. Όταν ο Bobrov πληροφορήθηκε ότι ο Yarosh καλούσε τους Ισλαμιστές του Umarov να δολοφονήσουν τον Ρωσικό λαό, δήλωσε τα εξής:

“Μόλις τηλεφώνησα επίσημα στον Δεξιό Τομέα και μου επιβεβαίωσαν ότι αληθεύει η έκκληση του Yarosh στον Doku Umarov. Δικαιολόγησαν αυτή τους την ενέργεια λόγω της “εισβολής” όπως ισχυρίζονται Ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία. Υποτίθεται ότι έτσι θα σταματούσαν την “εισβολή”. Η γνώμη μου παραμένει αμετάβλητη, ο Δεξιός Τομέας κήρυξε τον πόλεμο σε ολόκληρο τον Ρωσικό λαό και κανένας φυσιολογικός Ρώσος δεν μπορεί πλέον να υποστηρίζει τον Δεξιό Τομέα. Επίσης με αυτόν τον τρόπο ο Yarosh έδωσε ένα ατού στον Putin, καθώς η μάχη με τους Ισλαμιστές τρομοκράτες οι οποίοι έχουν δολοφονήσει δεκάδες χιλιάδες Ρώσους είναι ένα από τα λίγα κοινά σημεία τα οποία ενώνουν τους Ρώσους ανεξαρτήτως κόμματος και ιδεολογικής τοποθέτησης.”

Ο Dmytri Bobrov, αν και από ότι διαβάσαμε με αφορμή αυτό το άρθρο είναι εγκληματίας και καταδικάζουμε με κάθε τρόπο τις ενέργειές του, είναι ιδεολογικά πιστός στις αξίες του όποιες κι αν είναι αυτές κι όσο κι αν διαφωνούμε μαζί του και τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν ξεπουλήθηκε στους Σιωνιστές όπως ο Demushkin και παρέα του, που βιάζουν και δολοφονούν γυναικόπαιδα στην Νέα Ρωσία.

Anton Raevskii

419038_900

Ο Anton Raevskii είναι Εθνικοσοσιαλιστής (όχι ηλίθιος “νεοναζί”) και ήρωας του πολέμου στην Νέα Ρωσία. O Raevskii ηγούνταν της οργάνωσης “Black Hundreds” στην Ρωσία. Πυροβολήθηκε στα πόδια στις μάχες στο Donbass και παραλίγο να σκοτωθεί. Οι Ουκρανοί τον νόμιζαν για νεκρό. Ο Raevskii έψαχνε να βρει για να εκτελέσει τον αρχηγό και στελέχη του Δεξιού Τομέα στην Οδησσό μετά τον εμπρησμό του κτηρίου των συνδικάτων, όπου κάηκαν ζωντανοί δεκάδες πολίτες Ρωσικής καταγωγής.

NajC-3qGJUA

Σε ένα άρθρο του με την μορφή γράμματος σε μια Ρωσίδα Εθνικίστρια στην Αγία Πετρούπολη, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι βαρέθηκε τις ανούσιες πορείες, τις πικετοφορίες, την διανομή εντύπων και την προπαγανδιστική εκστρατεία γενικότερα και προτίμησε να πολεμήσει στον πραγματικό πόλεμο που διεξάγεται στην Νέα Ρωσία, τη στιγμή που οι υποστηρικτές του Δεξιού Τομέα, όπως ο Demushkin (που δεν προφέρει το -R- όπως χαρακτηριστικά λέει ο Raevskii) και ο “Άριος” Potkin κρύβονται κάπου στην Μόσχα και μας μιλάνε για “Εθνικοσοσιαλισμό”! Συνεχίζει λέγοντας ότι όλοι αυτοί που προαναφέραμε είναι γελοίοι και ότι ο Kalinichenko, ο Yevtushenko και οι υπόλοιποι “Τζιχαντομπαντεριστές” που διοργάνωσαν πορεία υπέρ της Ουκρανίας στην Αγία Πετρούπολη, είναι χαμένα κορμιά, δειλοί και κρύβονται στην θαλπωρή του σπιτιού τους ενώ αυτός και οι συναγωνιστές του βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Μας εξηγεί ότι το μόνο που επιθυμούν είναι μια νέα Maidan στην Ρωσία μαζί με τους ομοφυλόφιλους και τους Σιωνιστές φιλελεύθερους. Κάποιοι από αυτούς συνεχώς πήγαιναν σε ειρηνικές συναθροίσεις και στην καλύτερη περίπτωση έδωσαν 100 ρούβλια για να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια στην Νέα Ρωσία. Μας αναφέρει ότι τους κάλεσε όλους στο Donbass, και τον Kalinichenko και τον Yevtushenko προσωπικά, αλλά η απάντησή τους είναι η ίδια: “Δεν τους αφήνει η μαμά τους (!) και οι μπάτσοι τους παρακολουθούν”.

h_RHdb4_-WI

Λέει χαρακτηριστικά ότι ακόμα και ο Bobrov που το παίζει “Fuhrer” κάνει μόνο πορείες διαμαρτυρίας οι οποίες χάνουν κάθε νόημα όταν βρεθείς να βομβαρδίζεσαι, να δέχεσαι εχθρικά πυρά και ιδιαίτερα όταν με ένα όπλο στο χέρι σκοτώνεις τον εχθρό σου. Εξηγεί ότι οι πραγματικά ιδεολόγοι Ρώσοι Εθνικοσοσιαλιστές (όχι νεοναζί) έχουν ενταχθεί στα τάγματα της Rusich και αποτελούν παράδειγμα για όλους τους Εθνικιστές καθώς πέρασαν από τον νεοπαγανισμό του παρελθόντος στην στρατιωτική εκπαίδευση και στην ιδεολογική αφοσίωση! Όλα αυτά τα κατάφεραν μόνοι τους μέσω της αυτοβελτίωσης, την στιγμή που οι άλλοι απλά βγάζουν φωτογραφίες στις πορείες και κάνουν like στο VK (Ρώσικο “Facebook” για όσους δεν γνωρίζουν).

z_adb14a44

Μετά από όσα αναφέραμε, νομίζουμε ότι σας διαφωτίσαμε πλήρως για το ήθος και τον ρόλο των Μπαντεριστών στην Ρωσία, που ούτε Ρώσοι είναι ούτε Εθνικιστές. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι “Όμοιος ομοίω αεί πελάζει” γι αυτό σας συμβουλεύουμε να προσέχετε και να επιλέγετε και ποιους διαβάζετε και με ποιους συναναστρέφεστε.

ΠΗΓΕΣ: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s