ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΟΙ “ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ” ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!

Λαϊκοί μας σύντροφοι. Οι Ρώσοι συναγωνιστές και αδερφοί μας του θρυλικού τάγματος Rusich, πολλοί από τους οποίους είχαν την τιμή να υπηρετήσουν υπό την διοίκηση του Alexander Bednov στο τάγμα ειδικών επιχειρήσεων Batman, συμμετείχαν στο πρώτο Διεθνές Ρωσικό Συνέδριο Συντηρητικών στην Αγία Πετρούπολη. Μάλιστα από τους δύο συντρόφους που εμφανίζονται στις φωτογραφίες ο ένας είναι Νορβηγός!

Όπως διαβάζουμε στους TIMES της Μόσχας, στο Εθνικιστικό συνέδριο που διεξήχθη συμμετείχαν πάνω από 30 Εθνικιστές ως ομιλητές και ηγετικά στελέχη ριζοσπαστικών Εθνικιστικών κομμάτων από εφτά διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, η Ιταλία, η Γερμανία και η Βρετανία.

Η εφημερίδα μας πληροφορεί ότι παρά το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της ημέρας ο πρόεδρος Obama χαρακτηρίστηκε ως “Ναζί”, οι Λευκοί Χριστιανοί παροτρύνθηκαν να αναπαραχθούν, οι ομοφυλόφιλοι χαρακτηρίστηκαν ως διεστραμμένοι και οι δολοφονημένοι φιλελεύθεροι ηγέτες της αντιπολίτευσης “στάλθηκαν” στην κόλαση!

Συνεχίζει λέγοντας ότι, παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των συμμετεχόντων απορρίπτει τον χαρακτηρισμό “Φασίστες” (αυτό δεν ισχύει για την Rusich που δηλώνουν ανοικτά Εθνικοσοσιαλιστές) η λίστα καλεσμένων, του Διεθνούς Ρωσικού Συντηρητικού Συνεδρίου ήταν γεμάτη με άτομα των οποίων τα κόμματα έχουν κατηγορηθεί για υποκίνηση “εγκλημάτων μίσους” εναντίον των “μεταναστών”, αντισημιτισμό, “ομοφοβία” και χρήση “Ναζιστικών” συμβόλων.

10356772_460069944145466_4705452271852041336_n

Μεταξύ άλλων συμμετείχαν: από την Χρυσή Αυγή οι ευρωβουλευτές Ε. Συναδινός και Γ. Επιτήδειος, από το British National Party o πρώην ηγέτης του Nick Griffin, από το Γερμανικό Nationaldemokratische Partei Deutschlands (NPD) ο πρώην ηγέτης του Udo Voigt και από την Ιταλία ο Roberto Fiore της Forza Nuova. Δεν συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη της Ρωσικής κυβέρνησης όμως συμμετείχε ο Ρώσος Γερουσιαστής Igor Morozov και ο ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος Πατρίδα (Rodina – Narodno Patrioticheskiy Soyuz) Alexei Zhuravlyov το οποίο διοργάνωνε και το συνέδριο.

To Κρεμλίνο ούτε επιδοκίμασε δημόσια το γεγονός ούτε το καταδίκασε. Οι οργανωτές ανέφεραν ότι πρόκειται για το πρώτο συνέδριο Εθνικά προσανατολισμένων πολιτικών δυνάμεων της Ευρώπης και της Ρωσίας στην παγκόσμια ιστορία! Οι διοργανωτές συμπεριέλαβαν στο φυλλάδιο του συνεδρίου απόσπασμα από μια ομιλία του Putin το 2013 στο Valdai International Discussion Club, που έλεγε τα εξής: “Βλέπουμε ότι πολλές από τις Ευρώ-Ατλαντικές χώρες βασικά απορρίπτουν τις ρίζες τους, συμπεριλαμβανομένων και των Χριστιανικών αξιών οι οποίες συνιστούν την βάση του Δυτικού πολιτισμού.”

Απέδωσαν την κρίση στην Ουκρανία στην πολιτική των ΗΠΑ και αντιτάχθηκαν στις οικονομικές κυρώσεις στην Ρωσία, καταδίκασαν την διάβρωση των παραδοσιακών αξιών και εξήραν τις ειρηνευτικές προσπάθειες του προέδρου Putin. Δημιουργήθηκε μια μόνιμη επιτροπή που θα συντονίζει τις συντηρητικές πολιτικές δυνάμεις σε Ευρώπη και Ρωσία.

Aς δούμε μερικές σκέψεις που διατυπώθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Udo Voigt: “Ο Αμερικανικός τρόπος ζωής δεν είναι στο επίκεντρο της πολιτικής μας. Ούτε οι ομοφυλόφιλοι ούτε οι λεσβίες. Εστιάζουμε στις οικογένειές μας και στα παιδιά μας”

Ο Nick Griffin, ο οποίος σχεδιάζει ένα πρόγραμμα κοινωνικής διαδικτύωσης ενάντια στην φιλελεύθερη προπαγάνδα δήλωσε: “Θα ήθελα πολύ να αναπτύξω μια αμοιβαίως ωφέλιμη επιχειρηματική σχέση μεταξύ της δικής μου επιχείρησης κοινωνικής διαδικτύωσης και της Ρωσίας. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις υπόγειες συναλλαγές πολιτικών που εξαγοράζονται!”

DtZGj3AhzUc

Roberto Fiore: “Ποτέ δεν ήρθα στην Ρωσία να ζητήσω χρήματα. Αυτό που ψάχνω στην Ρωσία είναι βαθιά πολιτική και φιλοσοφική κατανόηση. Αυτός είναι ο λόγος που συνδέθηκα με ανθρώπους, κυρίως από την Ρωσική διανόηση, αλλά τώρα συγκλίνουμε περισσότερο πολιτικά.”

Ο Roberto Fiore είπε ότι επισκέπτεται την Ρωσία τακτικά από το 2005 και έχει σφυρηλατήσει δεσμούς με το Rodina καθώς και με μέλη της Ακαδημίας Επιστημών και με χριστιανικά κινήματα. Ισχυρίζεται ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ρώσο συγγραφέα και εκδότη της εθνικιστικής εφημερίδας “Αύριο” ( Zavtra – Завтра).

Την περιφρούρηση της εκδήλωσης είχαν αναλάβει Κοζάκοι Εθνικιστές με μαστίγια, μέλη ημιπαραστρατιωτικής οργάνωσης η οποία αποτελεί θεματοφύλακα των παραδοσιακών αξιών, κατά τα πρότυπα του ηρωικού λαού των Κοζάκων (Το συντομότερο δυνατό θα ανέβει άρθρο – αφιέρωμα στο δοξασμένο Έθνος των Κοζάκων).

11051944_460069970812130_6942913922929928109_n

Η κομμουνίστρια τοπική βουλευτής Irina Komolova και άλλοι “αντιφασίστες” εχθροί της Ρωσίας προσπάθησαν με αντισυγκέντρωση και με διαμαρτυρίες να ματαιώσουν το συνέδριο. Υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας με τον ίδιο σκοπό.

Εμείς από την πλευρά μας χαιρετίζουμε το συνέδριο και τους συμμετέχοντες σε αυτό και πρώτα απ’ όλους τους “δικούς μας”, τους συναγωνιστές της “Rusich” που με τα AK τους κρατάνε τις ορδές των φιλελεύθερων, των κομμουνιστών του Plotnitsky και των Ουκρανοχάζαρων μακριά από την πατρίδα του Ευρωπαϊκού Εθνικισμού.

Δόξα στην Ρωσία!

V4kHiuDun8g

Qk_g9RJpBFo

5ds-LFQVsHQ

pxTppf1dDHo

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s