ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ: ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Λαϊκοί μας σύντροφοι. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή δημοσιεύεται μια Κοινή Υπουργική Απόφαση με βάση την οποία καλούνται μετακλητοί εργάτες από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης να καλύψουν εγχώριες θέσεις εργασίας. Ας δούμε τι σημαίνει αυτή η “αθώα” υπουργική απόφαση.

Εποικισμός με “φθηνό” προσωπείο.

Να εξηγήσουμε λίγο σε όσους αναγνώστες δεν το γνωρίζουν, ότι οι μετακλητοί εργάτες από τρίτες χώρες, όπως πολύ εύκολα διαπιστώνει κανείς, με ένα ερώτημα σε οποιαδήποτε αρμόδια υπηρεσία, από τη στιγμή που θα έρθουν με μετάκληση και μείνουν για έναν χρόνο, ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να ανανεώνουν άδειες διαμονής για πάντα στην Ελλάδα. Οι προϋποθέσεις για να καταθέσει ένας ‘εργοδότης’ αίτηση ώστε να ‘παραγγείλει’ τον μισθωτό σκλάβο της αρεσκείας του περιγράφονται σαφώς στο ΦΕΚ 212/Α΄/23.8.2005 και, με βάση αυτό, αρκεί ο εργοδότης να καταθέσει μαζί με την αίτησή του και μια εγγυητική επιστολή (δηλαδή χρήματα) τράπεζας ή του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, που να αντιστοιχεί στις αποδοχές ενός μηνός του ανειδίκευτου εργάτη (μεικτά 500 ευρώ) η οποία επιστρέφεται στον εργοδότη μετά την λήξη της άδειας διαμονής και την αναχώρηση του υπηκόου τρίτης χώρας από την Ελλάδα.

Με αυτό τον τρόπο οι Αμερικανοσιωνιστές που επιβάλουν τον εποικισμό της Ελλάδας, διαθέτοντας, ας πούμε 4 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 1000 ευρώ ανά έποικο, 500 ευρώ για να έρθει και άλλα 500 ευρώ για μια ανανέωση της εξάμηνης άδειας παραμονής του, καλύπτουν οικονομικά, μέσω των γνωστών κυκλωμάτων νομιμοποίησης, τον εποικισμό της χώρας μας. Βέβαια απαιτούνται και κάποιοι εργοδότες ‘Έλληνες’ ώστε να κάνουν αίτηση, και αυτό εξασφαλίζεται είτε εξαγοράζοντας τους εργοδότες, είτε από τα αφεντικά που ως λιγούρηδες για φτηνή εργασία θα αιτηθούν για την απόκτηση σκλάβου. Επίσης επειδή ζητούνται και ειδικότητες, όπως μασέρ κλπ, όλοι καταλαβαίνουμε ότι κάθε έκφυλο “Ελληνικό” σκουπίδι που έχει μαγαζιά όπου εκδίδονται κοπέλες έμμεσα ή άμεσα θα τρέξει να φέρει κάποια αλλοδαπή ώστε να την βασανίσει, κι αν είναι και ‘μάγκας’ θα πουλάει και εθνικισμό.

Είναι λοιπόν σαφές ότι πίσω από τη δήθεν εργασία από τρίτες χώρες βρίσκεται ένας εποικισμός με φθηνό προσωπείο. Όσοι θεωρούν ότι εικάζουμε για τα κυκλώματα νομιμοποίησης εποίκων, τους απαντάμε ότι οι επανειλημμένες ληστείες σε δήμους της χώρας με σκοπό την κλοπή χιλιάδων αδειών εργασίας και παραμονής βεβαιώνει τα λεγόμενά μας. Ρωτάμε λοιπόν τον κάθε υπουργό, αφού έχει ανάγκη για “εργαζόμενους” και δε θέλει να εργαστούν οι Έλληνες, που είναι άνεργοι σε ποσοστό 60% κάτω των 25 ετών, γιατί δεν απασχολεί τους ήδη υπάρχοντες “μετανάστες” που κάθονται όλη μέρα εκμεταλλευόμενοι τις υποδομές του κράτους και συχνά εγκληματούν εις βάρος του Ελληνικού λαού που πένεται.

Ακροδεξιά και “μετανάστευση”.

d6145ecd506cd56acaddb88a86db207e

Επειδή εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όλοι οι ακροδεξιοί αφενός επιθυμούν την εισαγωγή ξένων εργατών, αφετέρου όταν ωρύονται εναντίον της και απαιτούν την πρόσληψη Ελλήνων εργατών γης, ποτέ δεν μιλούν για τα μεροκάματα υπονοώντας ότι οι Έλληνες εργάτες απλά θα πρέπει να πάρουν “κάτι παραπάνω” από το τίποτα που λαμβάνουν οι ξένοι εργάτες. Οι λόγοι που η ακροδεξιά διαιωνίζει την εισαγωγή ξένων εργατών σιωπώντας για τους εργασιακούς όρους με τους οποίους προτείνει να αντικατασταθούν από Έλληνες, είναι κυρίως πολιτικοί και ιδεολογικοί.

Πολιτικοί λόγοι.

Οι πολιτικοί λόγοι είναι οι πολιτικές εξαρτήσεις της ακροδεξιάς από το ντόπιο κεφάλαιο, τη μασονία, τους Σιωνιστές και τους υποτακτικούς τους, δηλαδή τις Η.Π.Α και τη Μεγάλη Βρετανία. Η ‘προσωπικότητα’ που συμπυκνώνει ιστορικά όλη την ακροδεξιά υποτέλεια και εξάρτηση από τη στοά και τους Άγγλους είναι ο Ιωάννης Μεταξάς, το ιστορικό φετίχ πολλών ακροδεξιών πολιτικών. Η απέλαση όλων των εποίκων αποτελεί πράξη επαναστατική απέναντι τόσο στη Νέα Τάξη Πραγμάτων (Η.Π.Α, Ευρωπαϊκή Ένωση, Δ.Ν.Τ, ΝΑΤΟ κλπ) όσο και απέναντι στη ντόπια μεγαλοαστική τάξη, που ωφελείται από τη φθηνή εργασία των εποίκων και την ταπείνωση των εργατικών αμοιβών σε εξευτελιστικά επίπεδα. Είναι γεγονός ότι πολύ δύσκολα το οποιοδήποτε καθεστώς θα εξανάγκαζε τους Έλληνες να εργαστούν με τους όρους εργασίας των εποίκων ακόμα κι αν επρόκειτο για μια ακροδεξιά χούντα λατινοαμερικάνικου τύπου.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που η ακροδεξιά ποτέ δεν πρόκειται να αντιταχθεί σε αυτούς που στήριξαν και στηρίζουν την εισαγωγή “μεταναστών” και απλά λειτουργεί ως αντίβαρο στην ‘αριστερή’ πτέρυγα του συστήματος (ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ κλπ) ώστε να διατηρείται η ισορροπία. Ο ραγδαίος εποικισμός της Ελλάδας και της Ευρώπης από αλλόφυλους εισβολείς, όπως επιθυμεί η ‘αντιφασιστική’ αριστερά, θα πυροδοτούσε τεράστιες κοινωνικές εκρήξεις και πλήρη αποδιοργάνωση της οικονομίας, αν γινόταν ανεξέλεγκτα. Αυτός είναι ο λόγος που η ακροδεξιά λέει χαρακτηριστικά: ‘να κρατήσουμε όσους μετανάστες χρειαζόμαστε’ προφασιζόμενοι την υποτιθέμενη έλλειψη εργατικού δυναμικού. Θα μου πείτε, γιατί λέμε “υποτιθέμενη” αφού όντως ακόμα και σήμερα υπάρχει έλλειψη εργατών γης, για παράδειγμα. Εδώ θα έρθω στους ιδεολογικούς λόγους για τους οποίους ο εθνικιστής, ακόμα κι αν είναι καλοπροαίρετος, θα πέσει θύμα της ακροδεξιάς λαίλαπας.

Ιδεολογικοί λόγοι

Charles-Bukowski

H συντριπτική πλειοψηφία των Εθνικιστών δεν έχει καμιά γνώση της σχέσης του Εθνικισμού με τη διαμόρφωση των σχέσεων παραγωγής στην κοινωνία και την οικονομία. Αυτός είναι ο λόγος που το συγκεκριμένο θέμα αναπτύσσεται πιο εύκολα σε ένα κομμουνιστή από έναν εθνικιστή. Ο κομμουνιστής αρκεί να μάθει για την αξία του Έθνους ως βιολογική πραγματικότητα, ενώ ο εθνικιστής πρέπει να αντιληφθεί ότι ένας ολόκληρος κόσμος γύρω του θα μπορούσε να λειτουργεί διαφορετικά.

Το θέμα του Εθνικιστικού προσδιορισμού των σχέσεων παραγωγής, ιδεολογικά, πολιτικά και ιστορικά το έλυσε μόνο ο Αντικαπιταλιστικός Εθνικισμός οποίος εκφράστηκε μέσα από ιδεολογικά και πολιτικά κινήματα στην Ευρώπη του μεσοπολέμου μαχόμενος εναντίον κάθε καπιταλισμού, ακόμα και του κρατικού καπιταλισμού που καλείται “κομμουνισμός”! O έλεγχος του πλούτου που παράγουν οι εργαζόμενοι από μια οποιαδήποτε ολιγαρχία, αποτελεί τον πυρήνα του καπιταλισμού είτε αυτός είναι αριστερός, είτε είναι δεξιός. Ο “Εθνικός” καπιταλισμός είναι μια πανώλη στον χώρο του Εθνικισμού που πρέπει να εξαλειφθεί ιδεολογικά. Είναι σαφές σε κάθε αληθινό Εθνικιστή, ότι ο Εθνικισμός δεν μπορεί να αποτελέσει ιδεολογία διαχωρισμένη από τον οικονομικό Εθνικισμό, δηλαδή τον σοσιαλισμό, και αυτό γίνεται προφανές στην περίπτωση των ξένων εργατών.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τους εργάτες γης, όπου η χαμηλή σύνθεση κεφαλαίου σε σχέση με τη βιομηχανία, δηλαδή η παραγωγή πλούτου περισσότερο από την εργασία και λιγότερο από τα μέσα παραγωγής, δηλαδή τα μηχανήματα, τους κάνει το δυσκολότερο ίσως πρόβλημα που αντιμετωπίζει κανείς κατά την εφαρμογή του οικονομικού Εθνικισμού.

Η επιχειρηματολογία των αστών (δεξιών και ακροδεξιών) εστιάζει σε δύο σημεία: πρώτον στο ότι σε περιβάλλον διεθνούς ανταγωνισμού τα εργατικά συμπιέζονται, και δεύτερον στο ότι η αγροτική εργασία είναι γενικά μια μη επιθυμητή εργασία για τους Έλληνες.

Όσον αφορά στο πρώτο σημείο, πρέπει να πούμε ότι εμείς προτείνουμε έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εθνικό νόμισμα και πραγματικά κρατική εθνική τράπεζα1 που να τυπώνει το χρήμα με βάση την παραγωγικότητα της οικονομίας χωρίς τα παιχνίδια πληθωρισμού–αποπληθωρισμού που παίζουν οι ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες, οπότε σε αυτό το πλαίσιο είναι δυνατή η επιβολή δασμών.

Βεβαίως αυτό δεν αρκεί, καθώς τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα εξάγονται κιόλας και πρέπει να είναι ανταγωνιστικά σε ξένες αγορές. Εδώ απαντάμε ότι σε περιπτώσεις σχετικά χαμηλής σύνθεσης κεφαλαίου, όπως η αγροτική παραγωγή, θα κατευθύνουμε τα προϊόντα, κυρίως στην εγχώρια αγορά, ελαχιστοποιώντας τις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων. Οι εξεζητημένες γευστικές αναζητήσεις της αστικής τάξης μας αφήνουν αδιάφορους προκειμένου να επιβιώσει το Έθνος.

Όσον αφορά το δεύτερο επιχείρημα περί της απροθυμίας των Ελλήνων να εργαστούν ως εργάτες γης έχουμε να απαντήσουμε: καλά κάνουν! Εμείς δε θέλουμε τσιφλικάδες και εργάτες γης, όπως οι ακροδεξιοί, ούτε και αγρότες-δημοσίους υπαλλήλους, όπως οι κομμουνιστές, αλλά μικρά και μεσαία οικογενειακά αγροκτήματα με αγροτικές επιχειρήσεις που θα λειτουργούν σε οικογενειακή βάση! Θέλουμε το ψυχολογικό δέσιμο του πραγματικού αγρότη με την επικαρπία του και την πατρίδα, θέλουμε το “δέσιμο” του ιδρώτα του λαού με την γη του!

1

Η απαλλοτριωμένη αγροτική γη των τσιφλικάδων θα ανήκει στο κράτος και την επικαρπία της θα αναλαμβάνουν οι αγρότες, οι οποίοι θα διαθέτουν τα προϊόντα μέσω συνεταιρισμών στην αγορά και ανάλογα με την απόδοση των καλλιεργειών τους θα αμείβονται και θα φορολογούνται αντίστοιχα. Η αγροτική γη δεν θα πωλείται, δε θα υποθηκεύεται και θα έχει έκταση ανάλογη με το μέγεθος της οικογένειας που εργάζεται σε αυτή (εννοούμε ότι ενδεχομένως κάποια μέλη της εν λόγω οικογένειας να σπουδάζουν ή να ασκούν άλλο επάγγελμα, επομένως υπολογίζεται μόνο αυτούσιο το εργατικό δυναμικό, κι όχι τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας). Μπορεί να κληρονομείται το δικαίωμα συνέχισης της αγροτικής εργασίας-επιχείρησης από τους γονείς στα παιδιά, αρκεί αυτά να εργάζονται ως αγρότες στην οικογενειακή επιχείρηση των γονέων τους.

Βεβαίως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να απαλλοτριωθεί η γη από τους μεγαλοκτηματίες-τσιφλικάδες και να αποδοθεί στους μελλοντικούς αγρότες, οι οποίοι θα διατηρήσουν το δικαίωμα σε αυτήν εφόσον την καλλιεργούν αποδοτικά με βάση ένα ελάχιστο αριθμό κριτηρίων που θα θεσπιστούν από το κράτος σε επιστημονική βάση. Επίσης κάθε υποθήκη αγροτικής γης σε τράπεζες θα ακυρωθεί, απελευθερώνοντας την αγροτική επιχείρηση από τη δουλεία του τόκου.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν διαχρονική επαναστατική αγροτική πολιτική και με αυτούς τους όρους χιλιάδες άνεργοι Έλληνες θα αναλάμβαναν ένα αγρόκτημα να το ‘τρέξουν’ με τις οικογένειές τους. Η Εθνικιστική επανάσταση απαιτεί ταυτόχρονα και μια σοσιαλιστική επανάσταση, δηλαδή μια ταξική επανάσταση έναντι της μεγαλοαστικής τάξης και των αγροτoκαπιταλιστών που καταπιέζουν το λαό και ξεπουλάνε τη πατρίδα στους τοκογλύφους. Μια τέτοια επανάσταση δεν θα έρθει ποτέ από τους ακροδεξιούς υπηρέτες της στοάς, της μεγαλοαστικής τάξης και των τραπεζιτών, αλλά μόνο από τους ακραιφνείς Εθνικιστές και πάνω από όλα από τον ίδιο τον λαό.

Ο λαός των Ελλήνων είναι ο δρόμος μας!

wheat

1 Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι μια καθαρά ιδιωτική τράπεζα, ελεγχόμενη από τους Rothschilds από την ίδρυσή της. Περισσότερα εδώ

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s