ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ MOZGOVOI ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ MICHAILOVKA

Στις 7 Μαρτίου και στις 17.00, κοντά στο χωριό Michailovka και καθώς ο Mozgovoi επέστρεφε από το Lugansk, εξεράγει το αυτοκίνητο του συναγωνιστή Mozgovoi. O Alexander Mozgovoi είναι Κοζάκος Εθνικιστής και διοικητής της μεραρχίας “Φάντασμα” (Ghost Division …) στην Νέα Ρωσία. Είχαν τοποθετηθεί τρεις βόμβες στο αυτοκίνητό του, οι οποίες ενεργοποιήθηκαν με τηλεχειρισμό. Ευτυχώς ο Mozgovoi ο οποίος προφανώς βρισκόταν εκτός του οχήματος, είναι καλά στην υγεία του, έχοντας μόνο μερικά ελαφρά τραύματα και μάλιστα έδωσε και συνέντευξη τύπου.

Ο Mozgovoi μέχρις στιγμής δεν έχει ονοματίσει επίσημα κάποιον ύποπτο, αλλά οι Ρώσοι συναγωνιστές πιστεύουν ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται ο ολιγάρχης, κομμουνιστής, δολοφόνος, κλέφτης και “περιούσιος” οικονομικός συνεργάτης της ακροδεξιάς χούντας του Κιέβου, Igor Plotnitsky! Ο παράνομος “κυβερνήτης” της Λαϊκής Δημοκρατίας του Lugansk μαζί με ένα τάγμα από κομμουνιστές προσπαθεί να σταματήσει με κάθε τρόπο την προέλαση των Εθνικιστικών και Εθνικοσοσιαλιστικών ταγμάτων τα οποία έχουν τοποθετηθεί εκεί αυτοβούλως για να τσακίσουν τάγματα όπως το αποτελούμενο από Ισραηλινούς και Ισλαμιστές τάγμα “Aidar” και φυσικά το Ιουδαιο – “ναζιστικό” τάγμα Azov το οποίο έχουν διαλύσει επανειλημμένα οι Ρώσοι συναγωνιστές.

Είναι φανερό ότι οι κομμουνιστές συνεργάτες της χούντας του Κιέβου προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξαλείψουν τους Εθνικιστές που θέλουν να συνεχίσουν την μάχη για την απελευθέρωση της Νέας Ρωσίας και απορρίπτουν οποιαδήποτε “αυτονομία” εντός του κρατικού εκτρώματος που ονομάζεται Ουκρανία. Αυτοί ήταν κυρίως οι λόγοι, που ο “περιούσιος” Plotnitsky διέταξε την δολοφονία του Αlexander Bednov και άλλων έξι συναγωνιστών της Rusich, μεταξύ των οποίων ήταν και οι Britva και Zolotoi. Ευτυχώς αυτή τη φορά απέτυχε. Περιττό να αναφέρουμε ότι οι Ρώσοι συναγωνιστές αποτελούν τις “ειδικές δυνάμεις” της πολιτοφυλακής της Νέας Ρωσίας και είναι αδύνατον να τους “διαγράψουν” καθώς ενισχύονται συνεχώς με Ρώσους εθνικιστές από όλη την Ρωσία. Αναμένουμε τις εξελίξεις που σίγουρα θα ανατρέψουν τα σχέδια των Σιωνιστών σε Ουκρανία και Ρωσία καθώς το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και τα δοξασμένα ΑΚ των Ρώσων συναγωνιστών μόλις άρχισαν να ζεσταίνονται …

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s