Ελλάς, Ρωσία και Εθνικισμός. Προσοχή στα παπαγαλάκια …

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές. Παρατηρείται τελευταία μια έντονη προσπάθεια της αστικής δεξιάς και των συνοδοιπόρων της να παρουσιάσουν την Ρωσία ως δήθεν παραπαίουσα οικονομικά χώρα κυρίως εξαιτίας της υποτίμησης του ρουβλιού έναντι του δολαρίου το οποίο αποτελεί και τον μόνο σοβαρό “ανταγωνιστή” του, καθώς το ευρώ απλά προσαρμόζεται στις πιστωτικές ανάγκες των ΗΠΑ. Οποτεδήποτε οι ΗΠΑ απαίτησαν από την εκάστοτε Γερμανική κυβέρνηση να μεταβάλλει, μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας την οποία ελέγχει, την ισοτιμία ευρώ – δολαρίου προς όφελος του δολαρίου οι Γερμανοί υπάκουσαν και θα εξηγήσουμε παρακάτω τον λόγο που συμβαίνει αυτό. Τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, έφθασαν μέχρι του σημείου να παρουσιάζουν εικόνες από τα άδεια super market της Σοβιετικής Ένωσης ως σημερινές! Επειδή λοιπόν οι Έλληνες πολίτες κατάλαβαν την απίστευτη προπαγάνδα που τους “ταΐζει” το καθεστώς των Μ.Μ.Εέχουν τώρα επιστρατεύσει ως μοναδικό “χειροπιαστό” τους επιχείρημα την υποτίμηση του ρουβλιού έναντι του δολαρίου για να μας πείσουν ότι η Ρωσία είναι ανίσχυρη οικονομικά, ενώ η χρεοκοπημένη “Ευρωπαϊκή” Ένωση είναι η ελπίδα μας.

Περί Ρωσίας.

Marussia-B22-Super-Sportcar-Wallpaper

Ξεκινώντας την επιχειρηματολογία μας περί της γελοιότητας των αστικοδεξιών και των συνοδοιπόρων τους, (στους οποίους συμπεριλαμβάνονται από πολιτιστικοί Μαρξιστές μέχρι ακροδεξιοί) θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο η Ρωσία βρίσκεται στο στόχαστρο των Παγκόσμιων Τοκογλύφων. Όπως μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε εδώ με βάση τα στοιχεία του 2012 από το Δ.Ν.Τ, η Ρωσία, η χώρα με τα μεγαλύτερα ενεργειακά αποθέματα και το πλουσιότερο υπέδαφος του πλανήτη έχει συγκριτικά με τις “ισχυρές” χώρες της Δύσης ασήμαντο εξωτερικό χρέος. Δηλαδή η Ρωσία είναι η μόνη χώρα του πλανήτη που αν και πάμπλουτη δεν είναι υπόδουλη στους Rothschild! Αυτός και μόνο είναι ο λόγος που οι υποτακτικοί της Σιών, ανεξαρτήτως φυλετικής καταγωγής και εθνικότητας, θέλουν να καταστρέψουν και να υποτάξουν τον πλουτοπαραγωγικό, τεχνολογικό και πολεμικό κολοσσό που λέγεται Ρωσία.

Παραθέτουμε ένα πίνακα που τεκμηριώνει απολύτως τα όσα ισχυριζόμαστε.

Χώρα

Χρέος ως % του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (Α.Ε.Π)

Ιαπωνία

237.9

Ελλάς

158.5

Ηνωμένες Πολιτείες

106.5

Ηνωμένο Βασίλειο

90.3

Γαλλία

90.3

Καναδάς

85.6

Γερμανία

81.9

Ισραήλ

69.3

Αργεντινή

44.8

Σουηδία

38.0

Αυστραλία

27.1

Κίνα

22.8

Ρωσία

10.8

Συνεχίζουμε την κατάρριψη της καθεστωτικής προπαγάνδας, στην οποία φυσικά συμμετέχει και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις του τύπου “εμείς δεν θα πάρουμε ποτέ λεφτά από την Ρωσία” λες και αυτό θα ήταν κάποιο ανοσιούργημα, αναφέροντας ότι η υποτίμηση του ρουβλιού δεν είναι καθόλου καταστροφική για την Ρωσία η οποία μπορεί να καταστεί μια χώρα απολύτως αυτάρκης και να ελαχιστοποιήσει τις εισαγωγές της.

Όταν δοκιμάζεται η επιβίωση μιας χώρας, αυτά τα οποία απαιτούνται για να επικρατήσει σε ένα πόλεμο είναι: τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης (π.χ ρουχισμός, νοσοκομειακός εξοπλισμός κλπ), φάρμακα, ενέργεια και φυσικά πολεμική τεχνολογία. Όλα αυτά και πολύ περισσότερα, δηλαδή σχεδόν όλα τα απαραίτητα βιομηχανικά είδη, η Ρωσία είτε τα παράγει είτε είναι σε θέση να τα παράγει και να καλύψει τις ανάγκες του Ρωσικού λαού ακόμα κι αν αυτά δεν είναι τόσο υψηλής τεχνολογίας όσο τα δυτικά. Η ανεξαρτησία και η ελευθερία ενός λαού, είναι πολύ σημαντικότερα από το δυτικό lifestyle που αγωνιούν να επιτύχουν καθημερινά οι νεοέλληνες μεσοαστοί.

Ο λόγος που αυτή την στιγμή εισάγονται πολλά καταναλωτικά αγαθά στην Ρωσία είναι ότι οι Ρώσοι θέλησαν μετά από τόσα χρόνια κομμουνιστικής απομόνωσης να αποτελέσουν και πάλι το ήμισυ της Ευρώπης και έναν φάρο πολιτισμού για τον κόσμο. Επομένως προσπάθησαν να συνενώσουν την ανώτερη πολεμική και αεροδιαστημική τους τεχνολογία, την τεχνολογία εξόρυξης ορυκτού πλούτου και τις πλουτοπαραγωγικές τους πηγές, με την σαφώς ανώτερη Ευρωπαϊκή βιομηχανία καταναλωτικών αγαθών, διότι η Ευρώπη ουσιαστικά μόνο αυτά παράγει ως εξαγώγιμα προϊόντα. Δηλαδή όχι μόνο δεν ήθελαν να απομονωθούν, αλλά αντίθετα προσέφεραν μια τεράστια αγορά στις δυτικές χώρες για να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους.

Όμως κάποιοι είχαν άλλη άποψη για τον ρόλο της Ρωσίας. Αυτοί οι κάποιοι δεν είναι άλλοι από τους Αμερικανοσιωνιστές οι οποίοι βλέπουν ως μόνη λύση στο τεράστιο οικονομικό τους πρόβλημα, το οποίο προέρχεται από το πληθωριστικό τύπωμα του “χαρτιού υγείας” που λέγεται δολάριο, τον εξανδραποδισμό της Ρωσίας μαζί με όλο τον υπόλοιπο πλανήτη και την κλοπή των πλουτοπαραγωγικών της πηγών ώστε πλέον να ελέγχουν οικονομικά ολόκληρο τον κόσμο χωρίς να χρειάζεται να παράγουν τίποτα άλλο εκτός από όπλα. Έτσι αναγκαστικά η Ρωσία απάντησε με ένα “φθηνό” ρούβλι που βοηθάει τις όποιες εξαγωγές αφήνει το εμπάργκο των Αμερικανών να πραγματοποιηθούν. Στο εσωτερικό της χώρας, η οποία δεν είχε προετοιμαστεί για μια τέτοια κατάσταση ασφαλώς και η υποτίμηση του ρουβλιού προκάλεσε πληθωριστικές πιέσεις και τριγμούς. Όμως σύντομα, καθώς η Ρωσία θα ελαχιστοποιήσει τις εισαγωγές της και θα ολοκληρώσει την στροφή της προς την αυτάρκεια, το “φθηνό” ρούβλι όχι μόνο δεν θα είναι πρόβλημα αλλά θα αποτελέσει εξαγωγικό πλεονέκτημα και κυρίως ένα εργαλείο για την εξισορρόπηση της προσφοράς και της ζήτησης χρήματος εντός της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Περί Ελλάδος.

Cartoon by David Simonds. Angela Merkel's hard line on debt threatens the euro project.

Όσο αφορά την Ελλάδα, αποτελεί πάγια θέση του Εθνικιστικού κινήματος από το 1990 ή γεωπολιτική στροφή προς την Ρωσία ως αντίβαρο στους Αμερικανοσιωνιστές. Δεν θα ασχοληθούμε με τους διάφορους “δήθεν” του χώρου που επιμένουν στο ρητό του “πατερούλη” Καραμανλή ότι “ανήκομεν στην Δύση” διότι δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα το αξιόλογο πολιτικά. Ως προς το υπόλοιπο πολιτικό φάσμα, στους οποίους απαντά κυρίως το εν λόγω άρθρο, έχουμε να πούμε ότι κάθε λύση, συμπεριλαμβανομένης και της γεωπολιτικής στροφής στην Ρωσία, θα αποτελέσει εξίσου μεγάλη καταστροφή με την σημερινή υποταγή στην Δύση αν δεν υπάρξει ολική άρνηση πληρωμής του χρέους!

Το υποτιμημένο ρούβλι μπορεί να βοηθήσει, και θα βοηθήσει είμαστε σίγουροι γι αυτό, μόνο τους Ρώσους. Η Ελλάδα αν αποφασίσει να συνεχίσει να ξεπληρώνει τους διεθνείς Τοκογλύφους, είτε το κάνει με ρούβλια, είτε με γουάν ή είτε με ευρώ θα ψοφήσει της πείνας. Αν η Ελλάδα αρνηθεί να πληρώσει και καταστεί το χρέος βιώσιμο τότε και μόνο τότε, με στροφή στην Εθνική αγροτική και βιομηχανική παραγωγή και δια μέσου της Κρατικά Σχεδιασμένης Οικονομίας μπορεί να απελευθερώσει τους Έλληνες από την μισθωτή σκλαβιά! Επομένως το κεντρικό οικονομικό δόγμα του Εθνικισμού πρέπει να παραμείνει ένα: Διαγραφή του χρέους με όλα τα μέσα, ανακήρυξη της Ελληνικής Α.Ο.Ζ και εξόρυξη των υδρογονανθράκων με την βοήθεια της Ρωσίας, Κρατικά Σχεδιασμένη Οικονομία και συγκρότηση λαϊκών πολιτοφυλακών για να προασπίσουν το λαϊκό συμφέρον συνεπικουρώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις του Έθνους σε όλη την επικράτεια. Είναι αυτονόητο ότι η επαναπροώθηση των εκατομμυρίων εποίκων στις χώρες προέλευσής τους, ή σε χώρες της “δημοκρατικής” Ε.Ε θα ελαφρύνει απίστευτα τις κρατικές κοινωνικές υπηρεσίες και τον κρατικό προϋπολογισμό. Αν οι Ευρωπαίοι θέλουν να τους “προστατεύουμε” από τους λαθρομετανάστες τότε να μας πληρώνουν γι αυτό σε “σκληρό” νόμισμα, αλλιώς ας ζήσουν πολλά ακόμα “Charlie” καθώς οι “τραγωδίες” τους μας αφήνουν παγερά αδιάφορους όπως αφήνουν και αυτούς οι χιλιάδες αυτοκτονίες των φτωχοποιημένων Ελλήνων.

Περί Εθνικισμού.

902d6d7e1718ec1f1f0f6a706700d549-1024x652

Για όσους από εμάς ονειρεύονται μια “Εθνικιστική” επανάσταση, είναι προφανές ότι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην Ρωσία ή με την βοήθειά της αφού καμιά Ευρωπαϊκή χώρα δεν μπορεί να σταθεί οικονομικά και στρατιωτικά απέναντι στις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους. Φυσικά δεν μιλάμε για το κράτος – υπηρέτη του Ισραήλ, την Ουκρανία, η οποία εκπορνεύει τον Ευρωπαϊκό Εθνικισμό με τον χειρότερο τρόπο.

Η πλέον ισχυρή χώρα της Ευρώπης, η Γερμανία, είναι μια χώρα με ασήμαντη στρατιωτική ισχύ σε σχέση με τις ΗΠΑ η οποία απλά παράγει και εξάγει καταναλωτικά αγαθά τα οποία τοποθετούνται στις διεθνείς αγορές για όσο το επιτρέπει η Αμερική. Οποιαδήποτε στιγμή οι ΗΠΑ μπορούν να απομονώσουν οικονομικά την Γερμανία και να κάνουν τον Γερμανικό λαό να πεινάσει στερώντας του την ενέργεια και τις εξαγωγές, δηλαδή αυτά που καθιστούν την Γερμανία έναν γίγαντα με πήλινα πόδια. Οι Γερμανοί το γνωρίζουν αυτό και γι αυτό πάντα δηλώνουν υποταγή στις ΗΠΑ, αφού η υποταγή στις ΗΠΑ ήταν αυτή που κράτησε την Γερμανία ζωντανή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ας μην ξεχνάμε ότι το 1943 όταν πλέον ο πόλεμος είχε ουσιαστικά κριθεί, οι Αμερικανοί ήθελαν να ισοπεδώσουν μεταπολεμικά όλη την βιομηχανία της Γερμανίας, να την μετατρέψουν σε αγροτική χώρα και να μεταφέρουν το 1/3 του Γερμανικού λαού στην Αφρική! Ευτυχώς Roosevelt πέθανε και το σχέδιο που ο ίδιος είχε υιοθετήσει ματαιώθηκε … Όμως αντικαταστάθηκε με την μετατροπή της Γερμανίας σε μια “ακίνδυνη” για τις ΗΠΑ βιομηχανική και υπέρ εξελιγμένη τεχνολογικά χώρα. Όταν η Γερμανία προσπάθησε να προσεγγίσει την Ρωσία κάνοντας ένα μικρό βήμα για την ανεξαρτησία της, οι ΗΠΑ της υπενθύμισαν ότι μεταπολεμικά δομήθηκε για να τους υπηρετεί, αποκόπτοντας την Ε.Ε από την Ρωσία με διάφορες ενέργειες των οποίων η κορύφωση ήταν ο Ουκρανικός εμφύλιος. Οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης είναι αστείο να πιστεύουμε ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τους Αμερικανοσιωνιστές χωρίς την βοήθεια της Ρωσίας.

Βεβαίως ομολογούμε ότι η στάση του Putin απέναντι στην Νέα Ρωσία, την οποία έχει εγκαταλείψει επανειλημμένα στα νύχια των Ουκρανών και η οποία επιβιώνει μόνο χάρη στο Εθνικιστικό αντάρτικο των Νεορώσων, μας έχει προβληματίσει ιδιαίτερα καθώς εμφανίζεται λιγότερο αξιόπιστος από ότι θα έπρεπε. Όμως η Ρωσία δεν είναι ο Putin. Η Ρωσία είναι μια αυτοκρατορία! Ο Putin είναι η τελευταία ελπίδα της σάπιας και εκφυλισμένης Δύσης λάβει από την Ρωσία κάποια ανταλλάγματα. Ο Putin αργά ή γρήγορα θα φύγει από το πολιτικό προσκήνιο της Ρωσίας και όλοι γνωρίζουν ότι στην Ρωσία ο Εθνικισμός φουσκώνει μέρα με την μέρα και θα τον διαδεχθεί. Ο Putin ο οποίος πράγματι έστησε την Ρωσία στα πόδια της και την έκανε ξανά υπερδύναμη δεν φαίνεται να θέλει να συγκρουστεί σφόδρα με την Δύση. Όμως ποιος μπορεί να ελέγξει τα Εθνικιστικά κύματα από την Νέα Ρωσία που σπάνε πάνω στα τείχη του Κρεμλίνου; Ποιος θα σταματήσει την δημοτικότητα ανθρώπων όπως ο Igor Strelkov ή ο Pavel Gubarev; Ποιος θα ξαναβάλει μέσα τους εκατοντάδες χιλιάδες Εθνικιστές που με την παραμικρή αφορμή ξεχύνονται στους δρόμους ορμώντας πάνω στις δυνάμεις καταστολής σε ολόκληρη την χώρα; Κανείς! Αργά η γρήγορα η Ρωσία θα γίνει Εθνικιστική και τα τύμπανα από την Μόσχα θα δίνουν ρυθμό στις πορείες των Εθνικιστών σε όλη την Ευρώπη.

Θα τελειώσουμε με την ρήση του σπουδαίου Γάλλου διανοητή, ιδεολόγου και ήρωα Robert Brasillach: “Βλέπω πως στην ανατολή ο Φασισμός ανατέλλει, ένας Φασισμός απέραντος και κόκκινος”

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s