ΤΑΓΜΑΤΑ “RUSICH” KAI “BATMAN” ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Ρωσία, όπως μαθαίνουμε από καλά πληροφορημένες πηγές. Οι Εθνικοσοσιαλιστές και Εθνικιστές των θρυλικών ταγμάτων Batman και Rusich στη Νέα Ρωσία έχουν περικυκλωθεί στη βάση τους στο Lugansk από τους κομμουνιστές, κλέφτες και δολοφόνους του τάγματος Zaria οι οποίοι είναι πιστοί δούλοι του “περιούσιου” ολιγάρχη Igor Plotnitsky. Υπενθυμίζουμε ότι ο Plotnitsky με την βοήθεια των κομμουνιστών υποτακτικών του, κλέβει την ανθρωπιστική βοήθεια που στέλνει η Ρωσία και την εμπορεύεται, συναλλασσόμενος φυσικά και με τους Σιωνιστές του Κιέβου.

Στο πλευρό των συναγωνιστών είναι φυσικά και οι Κοζάκοι εθνικιστές, που ανέκαθεν μάχονταν ενάντια στην κόκκινη λαίλαπα. Μαζί με τον συναγωνιστή και Ρώσο αδερφό μας, Alexander Bednov (Batman), δολοφονήθηκαν ύπουλα και άλλοι έξι συναγωνιστές μας, μεταξύ αυτών και οι ήρωες Britva και Zolotoi της Rusich που στα Ρωσικά σημαίνουν Λεπίδας και Χρυσός αντίστοιχα. Τονίζουμε ότι οι Ρώσοι συναγωνιστές χρησιμοποιούν ψευδώνυμα, καθώς αποτελούν κινούμενους στόχους.

O Igor Plotnitsky ήθελε να απαγορεύσει τον Εθνικισμό στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk. Φυσικά συνάντησε την άμεση αντίδραση των Ρώσων συναγωνιστών και προσωπικά του ηρωικού Bednov, ο οποίος είναι γνωστό ότι, αν και πατέρας δύο παιδιών, δεν φοβόταν τίποτα και κανέναν. Τονίζουμε ότι στα τάγματα Rusich και Batman, καθώς και σε πολλά άλλα Εθνικιστικά τάγματα, γίνονται δεκτοί μόνο Ρώσοι και Ευρωπαϊκής καταγωγής μαχητές! Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη, διότι οι Ρώσοι συναγωνιστές δήλωσαν ότι θα απαντήσουν με καταιγισμό πυρών, αν δεχθούν επίθεση. Οι κομμουνιστές δειλιάζουν και περιμένουν εντολή να χτυπήσουν εκ του ασφαλούς, αλλά ο Plotnitsky δεν κινείται κόντρα στο Κρεμλίνο που απαιτεί να υπάρξει απόσυρση των κομμουνιστών και ειρηνική διευθέτηση του προβλήματος με τη βοήθεια των Κοζάκων.

I6wM1Z5fT1g

Το Κρεμλίνο γνωρίζει ότι ο Ρωσικός Εθνικισμός είναι η επικρατούσα ιδεολογία στη Νέα Ρωσία, καθώς ο αγώνας που διεξάγεται είναι εθνικοαπελευθερωτικός, και οι Εθνικιστικές ταξιαρχίες έχουν σαν μπροστάρηδες τους Εθνικοσοσιαλιστές και Εθνικιστές των Rusich και Batman, μαζί φυσικά με τους “Λευκούς” Κοζάκους. Επίσης πολλοί μαχητές της Russian National Unity έχουν ενταχθεί στα παραπάνω σώματα. Το τάγμα Rusich έγινε θρύλος όταν τσάκισε μια φάλαγγα τεθωρακισμένων του Ουκρανικού τάγματος “Aidar” το οποίο αποτελείται κυρίως από Ισραηλινούς και Ισλαμοσυμμορίτες μισθοφόρους.

Οι μαχητές της Rusich χρησιμοποίησαν Ουκρανικές σημαίες και διακριτικά μέχρι να τους προσεγγίσει η φάλαγγα του Aidar σε απόσταση βολής και μετά τους εξόντωσαν μέχρις ενός! Ήταν μια τεράστια νίκη, επί πολυπληθέστερων αντιπάλων, σε μια περίοδο που οι Ρώσοι αντάρτες είχαν στριμωχθεί πάρα πολύ από τον Ουκρανικό στρατό κι αυτό αναπτέρωσε το ηθικό του λαού του Donbass, μετατρέποντας του τάγμα Rusich σε ζωντανό θρύλο!

Εμάς δεν μας κάνει εντύπωση που οι κομμουνιστές της Zaria, αντί να μάχονται εναντίον των κατακτητών του Κιέβου, δολοφονούν Εθνικιστές, διότι και στην περίοδο της Γερμανικής κατοχής, αντί να μάχονται εναντίον των Γερμανών, δολοφονούσαν τους παππούδες μας Εθνικιστές που μάχονταν εναντίον της Γερμανικής κατοχής! Δεν μιλάμε φυσικά για τους απλούς προλετάριους πατριώτες που εντάχθηκαν στις γραμμές του Ε.Α.Μ-Ε.Λ.Α.Σ και ήταν πολύ περισσότερο Εθνικιστές από τους δεξιούς υπηρέτες των Άγγλοσιωνιστών, αλλά για τους συνειδητοποιημένους διεθνιστές κομμουνιστές, όπως ο Βελουχιώτης και ο Ζαχαριάδης. Όμως, στη Νέα Ρωσία δεν έχουν να κάνουν με τον Ψαρρό, που με την ατολμία του να συγκρουστεί με τον Ε.Λ.Α.Σ, διέλυσε το 5/42 σύνταγμα ευζώνων. Οι Ρώσοι αδερφοί μας θα τους τσακίσουν αν δεχθούν επίθεση καθώς, ειδικά μετά τη δολοφονία του Bednov, συσπειρώνουν γύρω τους όλες τις Ρωσικές Εθνικιστικές δυνάμεις.

Οι Ρώσοι συναγωνιστές μας έχουν ορκιστεί να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Bednov, στοχοποιώντας τον Plotnitsky, αν και για λόγους τακτικής, πιθανότατα ο Plotnitsky να “διαγραφεί” κάποια στιγμή αργότερα -μετά τη λήξη του πολέμου- κατά την προσφιλή τακτική των Ρώσων… Εμείς έχουμε να πούμε ότι σε αυτά τάγματα πολεμάει η “αριστοκρατία” της Ευρώπης, διότι είναι ουσιαστικά μόνοι τους εναντίον όλων, με μόνους σύμμαχους τους Κοζάκους του Pavel Dremov, απέναντι στους σάπιους κομμουνιστές γραφειοκράτες και τους δούλους τους, καθώς και απέναντι στους υποτακτικούς της Σιωνιστικής χούντας του Κιέβου. Αντί να βομβαρδίζουν γυναικόπαιδα, όπως κάνουν οι Ουκρανοί “Εθνικιστές”, κάρφωσαν τη σημαία του Ρωσικού Εθνικισμού στη Νέα Ρωσία και την πότισαν με το αίμα του αρχηγού τους.

Αυτοί είναι οι Επαναστάτες της Ευρώπης!

Δόξα στη Rusich! Δόξα στον Bednov! Δόξα στους Κοζάκους!

lDi1XQU99QU

Advertisements

Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s